icon

Hypotéka / Refinancovanie / Úver v čase korony

27. apr 2020

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto, koho sa korona kríza priamo nedotkla, v momentálnej situácii rieši úver alebo hypo úver. Prípadne, či niekomu náhodou nekončí fixácia a nenavyšuje svoj hypoúver k ďalšiemu účelu rekonštrukcie. Či papiere v banke spracúvajú rýchlejšie, prípadne pomalšie atď. Skrátka celkovo styk s bankami, či sú ústretové a či majú nové sprísnené podmienky. Niesme ohrozená skupina ľudí, len si robím malý prehľad. Ďakujem.

ivkazba
27. apr 2020

Hypotéky aj iné úvery sa normálne schvaľujú, korona nemá vplyv na procesy ani rýchlosť spracovania. Banky sú ústretové v rámci podmienok, tak isto ako pred koronou. A ľudia si bežne žiadajú o hypotéky a úvery aj v súčasnosti, keďže bývanie a potreby s ním súvisiace koronou nezmiznú. Takže netreba sa ničoho obávať.

zarabajteraz
Odpoveď bola odstránená
pato909
8. jún 2020

Dobry den chlel by som sa opitat ohladom hypoteky ... prave som začal vybavovať hypoteku a mam podane aj papiere všetko čo patri do banky ..... a po tyždni mi zavolali zé mi davaju 41500€ a na druhy den mi povedali ze mam to predschvalene ale davaju mi 39200€ od slsp potom mi realitny makler presunul uvrer od slsp do poštovej banky a su us od toho asi 10 dni a stale nič .. neviete nahodou kolko dni cakate na schvalenie hypo... od poštovej banky ??

ivkazba
9. jún 2020

@pato909 poštová banka je čo sa hypoték a dĺžky procesu týka najhoršia, dlhé čakanie na schválenie, dlhé čakanie na zmluvy, dlhé čakanie na čerpanie. Maklér ťa mal upozorniť, že za ten čas čo v SLSP budeš mať úver už aj načerpaný, v Poštovke budeš len v polovici procesu. Samozrejme, sú aj prípady, ktoré prejdú rýchlo, ale gro prípadov trvá veľmi veľmi dlho.

ivka676bu
Odpoveď bola odstránená
pato909
15. jún 2020

@ivkazba a ako dlho trva banke slsp aby schalil uver

miloskmec
30. jan 2021

Dobrý deň.Volám sa Miloš Kmec.Spolupracujem so spoločnosťou SwissLife Select.Sme Švajčiarska spoločnosť s vyše 160 ročnou históriou a 4.5 miliónmi spokojných klientov.Mojou prácou je zvyšovat životný štandart našim klientom a navyšovať ich majetok a investicie.

Swisslife ponúka služby v oblastiach investovania,poistenia,úverov,financovania bývania,šetrenia si na dôchodok,ktoré sú priamo na mieru požiadavkám klienta a s profesionálnym prítupom z našej strany..možem vám pomôcť s refinancovaním a vy sa nemusíte o nič starať.všetko zariadime my.Ak uvažujete aj o investovaní,poistení,alebo iných službách,môžme sa o tom porozprávať telefonicky.My riešime našich klientov komplexne...Moje cislo:0907641325

zuzanka.zuzu
30. jan 2021

@miloskmec Miloško, toto je reklama na samého seba, takže pápá 😉