Hypotéka / Refinancovanie / Úver v čase korony
Ahojte, chcela by som sa spýtať, či niekto, koho sa korona kríza priamo nedotkla, v momentálnej situácii rieši úver alebo hypo úver. Prípadne, či niekomu náhodou nekončí fixácia a nenavyšuje svoj hypoúver k ďalšiemu účelu rekonštrukcie. Či papiere v banke spracúvajú rýchlejšie, prípadne pomalšie atď. Skrátka celkovo styk s bankami, či sú ústretové a či majú nové sprísnené podmienky. Niesme ohrozená skupina ľudí, len si robím malý prehľad. Ďakujem.
Dobry den chlel by som sa opitat ohladom hypoteky ... prave som začal vybavovať hypoteku a mam podane aj papiere všetko čo patri do banky ..... a po tyždni mi zavolali zé mi davaju 41500€ a na druhy den mi povedali ze mam to predschvalene ale davaju mi 39200€ od slsp potom mi realitny makler presunul uvrer od slsp do poštovej banky a su us od toho asi 10 dni a stale nič .. neviete nahodou kolko dni cakate na schvalenie hypo... od poštovej banky ??
@pato909 poštová banka je čo sa hypoték a dĺžky procesu týka najhoršia, dlhé čakanie na schválenie, dlhé čakanie na zmluvy, dlhé čakanie na čerpanie. Maklér ťa mal upozorniť, že za ten čas čo v SLSP budeš mať úver už aj načerpaný, v Poštovke budeš len v polovici procesu. Samozrejme, sú aj prípady, ktoré prejdú rýchlo, ale gro prípadov trvá veľmi veľmi dlho.
Dobrý deň.Volám sa Miloš Kmec.Spolupracujem so spoločnosťou SwissLife Select.Sme Švajčiarska spoločnosť s vyše 160 ročnou históriou a 4.5 miliónmi spokojných klientov.Mojou prácou je zvyšovat životný štandart našim klientom a navyšovať ich majetok a investicie.
Swisslife ponúka služby v oblastiach investovania,poistenia,úverov,financovania bývania,šetrenia si na dôchodok,ktoré sú priamo na mieru požiadavkám klienta a s profesionálnym prítupom z našej strany..možem vám pomôcť s refinancovaním a vy sa nemusíte o nič starať.všetko zariadime my.Ak uvažujete aj o investovaní,poistení,alebo iných službách,môžme sa o tom porozprávať telefonicky.My riešime našich klientov komplexne...Moje cislo:0907641325

Hypotéky aj iné úvery sa normálne schvaľujú, korona nemá vplyv na procesy ani rýchlosť spracovania. Banky sú ústretové v rámci podmienok, tak isto ako pred koronou. A ľudia si bežne žiadajú o hypotéky a úvery aj v súčasnosti, keďže bývanie a potreby s ním súvisiace koronou nezmiznú. Takže netreba sa ničoho obávať.