Inflácia Allianz
Tie čo máte Allianz volali vám že kvôli inflácie zdvihnú splátky o 10 percent?Mne volala pani a chcela to vybaviť cez telefón,chcela odo mňa osobné údaje ako rodné číslo,číslo op jeho platnosť atď.Pytam sa či každému takto volali alebo či to není klamstvo.Samozrejme údaje som jej neposkytla ,povedala som jej že pôjdem radšej osobné na pobočku.To sa jej nepáčilo a zložila
@drobcek17 nam napísali toto, čiže navýšili aj poistnú sumu domu a tým aj zvýšili poistné:
V rámci odbornej starostlivostio klienta sme ako zodpovedná poisťovňa v zmysle platných poistných podmienok pristúpili k indexácii Vašej poistnej sumy.Vaša nová poistná suma budovy po indexácii bude 174 240,00 EUR. Vaša nová poistná suma domácnosti po indexácii bude 22 000,00 EUR. Vyššiu poistnú sumu a tým aj lepšiu poistnú ochranu Vášho majetku sme zohľadnili vo výške poistného. Ak potrebujete poistnú sumu navýšiť, prosím, kontaktujte nás na Infolinke. Viac informácií o indexácii nájdete na: allianz.sk/indexacia.
V predpise poistného je zohľadnený bonus na poistnom vovýške 15% (za poistenie domácnosti ) a vovýške 15%
(za poistenie budovy a vedľajších stavieb).

@0silvia0 no neviem, či cena nehnuteľnosti sa zvýšila oproti roku predtým. Ten rok predtým chápem zvýšenie ceny lebo, dom vtedy nabral na hodnote, čo som videla aj v zmluve, robili sme novú poistku na 180 000€. Ale tento rok mi nepísali že sa zvýšila hodnota nehnuteľnosti, tak ma rozčúlilo toto zvýšenie. Pochybujem, že mi automaticky zvýšili cenu nehnuteľnosti, keby ano tak s tou vyššou sumou nemám problém 🙂