icon

Intuícia verzus domýšľavosť - mužova mladá kolegyňa

20. jan 2023

Ženy, uz dlhšie ma prenasleduje taky pocit.. muz ma v robote mladú.kolegynu..asi najkrajšia a najmladšia tam. Je slobodná no a ja neviem prečo ale.odzaciatku ako som zistila ze tam robí snim tak na nu ziarlim. On si ju aj pozeral v minulosti na fb, aj si písali .. ked som.to.zistilantak som urobila scénu ( ano bola som.trapna no mala.som par mesiacov po.porode a hormóny..)

Potom.po.cade som.urobola este jednu scénu ked som.ich spolu stretla (.isli pracivne vraj niečo riešiť,cez deň)

No a ja odvedy akosi stale ju mam v hlave.. často si v duchu myslím ze snou niečo isto má. On mi ju odvtedy absolútne nespomína a nehovorí o nej nič, pritom viem ze sú spolu demne v kontakte. Je podráždený ked ju spomeniem nejak..

Všetkých z roboty spomenie alw ju nie..je mi to divné a potom si domýšľam ze ju tají... nemyslím zeby spolu spáli ale neviem, stále ti mam v hlave, akoby mi niečo šepkalo ze má klame.

Bliká mi kontrolka aj skrz to,ze viem aký je..ze vie byť falošný,ze doma tak a vonku inak.. keď nieje somnou. Ze on tvrdí ze on so ženami abobsolu

Strana
z2
ckocka
20. jan 2023

Stále znova a znova nestačím žasnúť čo ženský mozog dokáže vyplodiť. Tu sa matička príroda nejako sekla.

kassandra25
20. jan 2023

Dam ti na tvoju hadanku odpoved. Chod ho neohlasene do prace sama navstivit. Nieco mu zober. Uvidis, ako ho najdes a ci sa potesi, ako sa zatvari. Ak bude uprimne rád, že ťa vidí, bude ti chcieť spraviť kávu, aspon trosku sa pristavit pri tebe, tak odpoved poznáš. Ak bude nervózny, nebude chciet byt s tebou, nebude ti chciet ani len vodu ponúknuť, tiez odpoved poznáš a mozes íst od neho preč. Je to také jednoduché.

nataly420
20. jan 2023

Uprac si hlavu žiarlivosť je veľmi hnusny pocit pestuje v tebe nenávisť 🙂 a áno môže sa stať že nakoniec ta podvedie pretože mu budeš robiť scény

siska53
21. jan 2023

@viestta suhlasim s @lavinis

lavinis
21. jan 2023

@viestta presne, mne keby niekto takto dýchal na krk bez dôvodu, tak by som sa postarala o to, nech ten dôvod má. Ak mám mať doma peklo, nech si aspoň užijem 😅

autor
21. jan 2023

@lavinis hej hej ty hrdinka z modrého koníka 🙈

martul
21. jan 2023

A keby si spomínal tak by si to vadilo tiež.
Vie že si ziarliva stíhačka tak je radšej ticho.

martul
21. jan 2023

Napísať pravdu je veru hrdinstvo, len ti to asi nepasuje.
Keď budeš robiť naďalej scény a upodozrievať ho, tak to just spraví, to chceš. Len pokračuj v upodozrievaní, zachvilu budeš rozvedená. On bude mať aspoň pokoj od stíhačky a peknú mladú babu pri sebe a ty sama.

zuzi0911
21. jan 2023

Ja muzovi verim na 100%...ma x kolegýň, maju velmi dobre vztahy ,ich komunikacia je roznoroda ,všetci sa spolu bavia aj 3 zmyselné nie len dvoj....
Ešte aj spolu volajú večer s kolegyňou inak aj teda je to naša spoolocna kolegyna aj kamarátka.....
Povie mi vsetko...povie,mi co robil,o čom sa rozprávali ešte aj ked ide ku zákazníkovi tak mi povie,aká mladá žabka tam bola,že ho pozvala na kávu atď....
Viem kde je čo robí...ale to len preto ,že v živote som mu neurobila scénu...ze sa vieme otvorené aj pri sebe pokochať nad krásnou ženou....a navyše ak by ma chcel podvadzat nezabráni mu v tom nič...
Nemôžeš sa čudovať, že ti o nej a úprimne ani o inej hovirit nebude...lebo vie ako reagujes...

viestta
21. jan 2023

Tak nam dievca pomazalo odpovede. Asi sme udreli klinec po hlave. Dufajm,e, ze sa jej rozsvietilo

lavinis
21. jan 2023

Hrdinky sú tie, čo mažú komentáre ;)

lavinis
21. jan 2023

@zuzi0911 lebo máš zdravé sebavedomie

danica2711
21. jan 2023

vyzerá to, že ste fajn pár, jeden "falošný", druhá hysterka

autor
21. jan 2023

@martul 🤦‍♀️🤦‍♀️