Bavila by vás taká forma partnerskej komunikácie?
Bavila by vas taka komunikacia s patnerom ze sa bavite ako kamarati ? Ze on stale hovori ako keby o sebe alebo o jeho okoli. O robote, o rodicoch, surodencoch, potom z detstva jeho zazitky a pribehy a take a ked dopise alebo dorozprava tak sa ma na konci spyta len tak sucho ze co robim alebo ze na kolko idem do roboty alebo tak alebo z nicoho nic ma zacne bozkavat :D pritom nic nehovori o nas dvoch. Akoze ziadne flirty , sme spolu 3 mesiace. Ziadne srandicky somnou ziadne podpichovanie nic. Ani nic hot mi nenapise nikdy vzdy len cisto jakeby sme boli len kamosi... alebo zacnem daco hovorit a on mi skace do reci. A to pritom neni ukecany a mam pocit ze ho nezaujima co rozpravam. Povahou je dost taky nedotknutelny, skor zenskejsi typ. Neni to taky poriadny chlap. A ked mam ist na pohovor alebo tak mi napisr : trim še.. :D a mi to pride divne.. a doteraz sme nemali sex pritom mu stale stoji pri mne a nic..
Ženský typ a bez sexu. Možno je gay
@anonym_5b6519 nevien chemiu mam snim neskutocnu ked sa bozkavame. To som nemala este pri nikom. Alr ked sa rozpravame necitim nic
@anonym_autor neviem aku mozes mat chemiu podla toho ako sa tu o nom vyjadrujes, to bude nieco divne pomiesane.
Rozmýšľam prečo s ním si, zoznamovanie slúži na to, aby sme zistili či si v týchto veciach sedíme alebo nie... vy zjavne nie... keby som našla o sebe niekde takýto príspevok od môjho partnera po pár mesiacoch, čo má byť obdobie najväčšej zamilovanosti, bola by som smutná
On ženský typ a ty skôr chlapina, že?
To by mohlo pasovať.inak si to predstaviť neviem, že prečo si sním keď ho tak vnímaš

Ženský typ a bez sexu. Možno je gay