icon

Invalidný dôchodok pri rakovine: Kedy vzniká nárok?

14. nov 2024

kedy ma narok na ID clovek s rakovinou?
az po roku?

Strana
z2
rozculena
14. nov 2024

@yukki znova opakujem,o ID nerozhoduje pani za prepážkou,ale posudkový lekár sociálnej poisťovne.Kto bola tá pani a za akou prepážkou?

yukki
15. nov 2024

@rozculena netuším...možno aj to bola ona...tam vadilo, že som sa liečila počas materskej dovolenky tak som nebola rok pn

rozculena
15. nov 2024

@yukki koľkokrát mám ešte opakovať,že neexistuje podmienka byť rok na PN

yukki
15. nov 2024

@rozculena ta mne? Ja som v tom čase bola obyčajný pokorný občan, respektujuci úradníčky. Tak aj pani povedala- neboli ste PN....ja som dolozila všetky veci ,včetne toho,že rok a pol pred žiadosťou mi nádor operovali a potom som trávila zvyšok MD chemoterapiami ....ešte aj keď som tam stála, som mala pred sebou nejaký cyklus dva......
Teraz už na to zvysoka .......

simca06022011
15. nov 2024

@alickapusinka mam rovnaku skusenst, chlap cca 55r na IDcko, pekne doma sediet.. a pritom chodil na fusky a kadeco na cierno a veselo si zarabal... s chrbticou.. na stavbach a tak :DDD nic mu nebolo, vybavilo sa, lebo dostatl vo svojej pracicke kde robil od mlada cely zivot vypoved

euka210
15. nov 2024

na plucach ho mala 10r. Stav sa jej min.jesen zhorsoval a nakoniec po xyz vysetreniach v juni jej vybrali nador aj 2/3 jednej polovicky pluc. Ale odvety uz prestala tak hrozne kaslat co kaslala pol roka.

Strana
z2