Invalidný dôchodok v mladom veku
Mám 27 rokov moja kamoška ma 20 rokov od 13 chodila po psychiatriach rezala sa zabíjala sa a teraz jej schvalili dôchodok 580 plný eur plus jej vyplatili 21 tisíc eur na účet ako invalid z mladosti narodila sa jej dcérka pobera nejakých 443 eur plus ID a rieši si opatrovateľsky príspevok jej matka na ňu čiže ďalších 600 eur každý mesiac ...neviem nieje to fér
ries seba nie ju. ma ocividne psychicke problemy. ver mi nechcela by si taky zivot. peniaze nie su vsetko.
prestan zavidiet a zacni zit svoj zivot rozumne.
A čo presne sa ti nezdá fér
Zavist je svina, ze? Zavidiet peniaze psychicky choremu cloveku, to uz je iny level
Čo nie je fér? Keď chorý človek dostane čo mu podľa zákonov patrí? Chceš byť tiež chorá? Či myslíš, že oklamala všetkých okolo len aby dostala peniaze?
A čo presne sa ti nezdá fér
@minenkaa no že štát jej dáva každý mesiac 1600 eur plus príspevky čo pri narodení dieťaťa a 21 tisíc eur z mladosti a chodí po diskach a po festivaloch
urcite jej socialna poistovna nevyplatila 21 000 eur
urcite jej socialna poistovna nevyplatila 21 000 eur
@zobaka ID z mladosti videla som výpis účtu na jej banke
A ty kolko "poberas"?
neverim, to by bolo max 2 roky po 18tke ked ma 20, ina suma by to bola, inak ked mala pokusy o samovrazdu a rezala sa, znamena, ze ma zrejme nejaku bipolarnu poruchu, alebo nieco ine, takze vobec nie je lahke zit s takou diagnozou
neverim, to by bolo max 2 roky po 18tke ked ma 20, ina suma by to bola, inak ked mala pokusy o samovrazdu a rezala sa, znamena, ze ma zrejme nejaku bipolarnu poruchu, alebo nieco ine, takze vobec nie je lahke zit s takou diagnozou
@zobaka na vlastné oči som to videla na jej banke prečo by som si vymyšlala ?
@1ryba videla som od soc. Poisťovne platba prijatá 21 tisíc eur ;)
@1ryba hneď mi nadávaš vidno aký si charakter ;) načo by som si to vymyšlala ??? Ja som to videla na vlastné oči
@1ryba to sa nepočíta tie peniaze z jej ID dôchodku to sa počíta nejako inak úplne
Viem lebo aj moja sesternica má ID z mladosti poberá 290 eur a jej vyplatili zase 7.800 eur ako to je mozne ???
to co je za familiu? to vsetci poberaju ID?
@1ryba hej hlavne že chodi na diskotéky sa ožierat s partiou

A teraz v lete ma volá na diskotéky a chlastačky