icon

Je 38 000 eur dostatočné na úspory?

karolinakaja
8. jún 2024

Ahojte ženy! Viem, ze téma peniaze sú náročná téma, lebo každý má iné moznosti, iné podmienky, iné očakávania atď... Takisto je tu tých tém už veľa, ja viem...Ale aj tak by som sa rada opýtala, ci suma 38 000e, ktorá je odložená, je vôbec v pohode v tejto dobe? Príde mi, ze na jednej strane ľudia hovoria, ze nemajú ani 1000e odložené a potom sú ľudia, ktorí majú aj omnoho viac ako 40 000. Sme s mužom bez hypotéky, bývame v byte po rodičoch, deti nemáme. Mesačne odkladáme ako vyjde... Ale stále mam pocit, ze je to málo. Ako to mate vy? Ďakujem za každu odpoveď 😊

Strana
z2
guiseppinka
9. jún 2024

@kikappp ano ano, pred par rokmi stali 2 ciary v ruzinove 12000🙄

michal711
12. jún 2024

@karolinakaja nemáte deti nekúpili ste si byt takže podľa mňa je to malo

natiblaskova
12. jún 2024

Odkladajte kým sa dá. Pri deťoch to bude náročnejšie

simca06022011
12. jún 2024

je to vela ak je to len tak na ucte. ako rezerva je to na co? mate nejaky ciel na ktory setrite? setrite tak ze na niecom sa uskromnujete? alebo je to proste tak, ze ostava a zijete si v pohode a doprajete si? vsetko toto su otazky ktore si treba dat... ak by osm si odtrhala od ust, tak kovli takjeto rezerve urcite nie. Na druhej strane, ak vam nechyba nic, tak uspory nevadia. Len ich tak odlozit aby na hodnote nestracali.
A popravde hypoteka... najlacnejsi uver, dnes su peniaze menej ako zajtra ;) ak vie clovek lepsie investovat, tak kupa byvania na hypo je podla mna naj :DD

esmey
15. jún 2024

Ak je to hodnota majetku tak je to mizéria. Ak je to hotovosť na účte tak je to vaša stupídnosť.

Strana
z2