Je bezpečné mať v telefóne platobnú kartu?
Ahojte. Myslite si, ze je nebezpecne mat ulozenu platobnu kartu v telefone a platit nou? Dnes som sa o tom medzi recou zacala bavit s kamaratkou a ona to vraj nechce pouzivat. Jedine tak, ze si napise udaje z karty do telefonu, zaplati a hned vymaze. Vraj aby jej nikto neukradol peniaze z uctu, ked by jej odcudzili telefon. Ja ju vo svojom telefone mam, platim nou, pride mi to pohodlne. Myslite si, ze je tam realny dovod na obavu?
A čo tak vrátiť sa ku hotovosti ?
@13lucka13 🤦🏼♀️😂😂
ja mam platby na hodinkach a je to naozaj dost pohodlne.. v mobile nemam kedze skor vytahujem hodinky...
a myslim ze skor mi niekto corkne penazenku s kartou ako hodinky z ruky...
Viac sa obavam ak by mi niekto vzal kartu kedze do 50e su bezkontaktne platby bez PIN kodu... tak to skor clovek stihne zneuzit ako mobil ci hodinky...
Za mňa nie. Nemám také apky ani v mobile a ani na hodinkách
@bubbinaa vies co, po pravde osobne tomu tiez nejak moc neverim. Vsade ti prizvukuju, aby si si na taketo veci daval pozor a mobil je podla mna velmi lahko napadnutelna vec

@missdiva nemyslim. Penazenku ti ukradne obyčajný vreckár a vie že ju môže bezkontaktne použiť okamžite. Kým si to všimneš tak môže párkrát zaplatiť. Telefón aby použil musí sa vyznať. Obyčajnému vreckarovi je nanič. Nakoľko kartu nepoužije hneď.