icon

Ako zrušiť Netflix predplatné?

7. júl 2026

Ahojte, už 3x som rušila netflix, mal mi skončiť včera a dnes mi zase strhlo peniaze, platobné údaje sa odtial nedajú vymazať, už som si dala aj natrvalo zrušiť učet, tak som zvedavá, či to tak bude a nestrhnú mi o mesiac zase peniaze. Poraďte čo som urobila zle, že mi ho nezrušili. Ďakujem.

Strana
z2
anonym_09023e
7. júl 2026

Nemala si to nastavene cez PayPal? Ak ano treba to zrusit v PayPal nie len na netflixe.

faundi
7. júl 2026

Tak ako píše predomnou, treba si to skontrolovať aj cez PayPal ak si to platila cez to

anonym_64457f
7. júl 2026

Nastav na karte limit na internetové platby 0€ alebo vypni internetové platby.
Nabudúce používaj na predplatné len virtuálne karty ktoré jednoducho zrušíš a nikto ti nestiahne žiadne peniaze mimo tvojho plánu.

anonym_ac4eb0
7. júl 2026

@anonym_autor mam ten isty problem, a to strhavalo normalne z karty

ivanakal
7. júl 2026

Ja som niekde citala, ze to sa neda. Musis bud len cez tvoju banku zablokovat platby netflixu alebo priamo komunikovat s netlix podporou.. ale ak zrusis predplatne pred datumom nasledovnej platby, tam ti este jeden mesacny poplatok strhnu. Je to v podmienkach.

cyberk
7. júl 2026

nevyziadala si si len pauznutie? ja som si tak raz dala na mesiac, ale po mesiaci mi zas strhavalo ako malo... vsak si precitaj maily od netlifxu co ti chodia, a ak si si fakt vyziadala zrusenie tak sa obrat na podporu

autor
7. júl 2026
@cyberk

nevyziadala si si len pauznutie? ja som si tak raz dala na mesiac, ale po mesiaci mi zas strhavalo ako malo... vsak si precitaj maily od netlifxu co ti chodia, a ak si si fakt vyziadala zrusenie tak sa obrat na podporu

@cyberk už som napísala aj na podporu

autor
7. júl 2026
@faundi

Tak ako píše predomnou, treba si to skontrolovať aj cez PayPal ak si to platila cez to

@faundi neplatila som to cez to

rozculena
7. júl 2026
@ivanakal

Ja som niekde citala, ze to sa neda. Musis bud len cez tvoju banku zablokovat platby netflixu alebo priamo komunikovat s netlix podporou.. ale ak zrusis predplatne pred datumom nasledovnej platby, tam ti este jeden mesacny poplatok strhnu. Je to v podmienkach.

@anonym_autor
@anonym_ac4eb0
@ivanakal
klik na ikonku svojho profilu,klik na členstvo a zrolovať dolu a je tam velké tlačítko s červeným písmom
ZRUŠIT ČLENSTVÍ

autor
7. júl 2026
@cyberk

@cyberk 2x mi už prišlo potvrdenie o zrušení clenstva, naposledy pred mesiacom a bum dnes mi zase strhli mesačný poplatok, údaje z karty sa nedajú vymazať. Tak dnes som znova zrušila úcet, napísalo zase email ten istý ako minule, že potvrdenie o zrušení clenstva, že ešte môžem pozerat do 6.8. a potom sa zruší...

anonym_f5b275
7. júl 2026

@anonym_autor to iste ja ...3x zrusila a za kazdym pebiaze odisli az som prevolala gate ale podarilo sa mi to zrusit cez telefon aj to tym ze vymazali odtial platobne udaje mojej karty ci co...zdvihll to ulrajinec a ozaj strasne zle hovoril moc som nerozumela opakovala som to asi 100x ale potom mi jednu platbu vratili

rozculena
7. júl 2026
@anonym_autor

@cyberk 2x mi už prišlo potvrdenie o zrušení clenstva, naposledy pred mesiacom a bum dnes mi zase strhli mesačný poplatok, údaje z karty sa nedajú vymazať. Tak dnes som znova zrušila úcet, napísalo zase email ten istý ako minule, že potvrdenie o zrušení clenstva, že ešte môžem pozerat do 6.8. a potom sa zruší...

@anonym_autor ja som rušila predplatné na Voyo a bolo to utrpenie,300x sa ma to opýtalo,či naozaj chcem zrušiť.Oni to tam majú tak debilne urobené,že keby som nezrolovala úplne dolu,tak by mi to nezrušilo,aj keď som klikla na zrušenie.Trebalo ešte viackrát potvrdiť.
Nie je to tak aj pri Netflixe? ten som ešte nikdy nerušila,tak neviem.

ivanakal
7. júl 2026
@rozculena

@anonym_autor
@anonym_ac4eb0
@ivanakal
klik na ikonku svojho profilu,klik na členstvo a zrolovať dolu a je tam velké tlačítko s červeným písmom
ZRUŠIT ČLENSTVÍ

@rozculena zrusit je jednoduche, ona chce odtial vymazat kartu a to sa neda. Bud len zmenit na inu, alebo s pomocou banky/netflix podpory.

autor
7. júl 2026
@anonym_f5b275

@anonym_autor to iste ja ...3x zrusila a za kazdym pebiaze odisli az som prevolala gate ale podarilo sa mi to zrusit cez telefon aj to tym ze vymazali odtial platobne udaje mojej karty ci co...zdvihll to ulrajinec a ozaj strasne zle hovoril moc som nerozumela opakovala som to asi 100x ale potom mi jednu platbu vratili

@anonym_f5b275 kam sa dá zavolať ? Skúsim ísť asi do banky, nech mi to zrušia , alebo čo.

rozculena
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_f5b275 kam sa dá zavolať ? Skúsim ísť asi do banky, nech mi to zrušia , alebo čo.

@anonym_autor Aj si dokončila zrušenie?

anonym_64457f
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor pozri si transakcie karty cez mobil banking alebo IB a pozri či tam máš možnosť zablokovať konkrétneho obchodníka

anonym_f5b275
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor netflix podpora cz cislo samizda

autor
7. júl 2026
@anonym_64457f

@anonym_autor pozri si transakcie karty cez mobil banking alebo IB a pozri či tam máš možnosť zablokovať konkrétneho obchodníka

@anonym_64457f pozerala som, nedá sa v apke banky nič zrušiť, pôjdem do banky sa spýtať

autor
7. júl 2026
@rozculena

@anonym_autor Aj si dokončila zrušenie?

@rozculena ja som to rusila cez apku netflix , teraz mi tam vypísalo ,že na konci fakturačného obdobia, bude môj účet natrvalo odstránený

anonym_64457f
7. júl 2026
@anonym_autor

@rozculena ja som to rusila cez apku netflix , teraz mi tam vypísalo ,že na konci fakturačného obdobia, bude môj účet natrvalo odstránený

@anonym_autor zrušiť účet a zrušiť predplatné sú 2 rôzne veci, ty nepotrebuješ vymazať Netflix účet, ale zrušiť členstvo/predplatné.
Skús to radšej urobiť cez web stránku https://www.netflix.com/cancelplan

rozculena
7. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty si zrušíš účet,vymažeš appku,ale to ti nezabezpečí zrušenie členstva.Ale potom nechápem,ak si dostala potvrdenie o zrušení členstva,prečo stále strhávajú peniaze.
Máš ešte ten email,čo ti prišiel ako potvrdenie o zrušení?Co presne sa tam píše?

autor
8. júl 2026
@anonym_64457f

@anonym_autor zrušiť účet a zrušiť predplatné sú 2 rôzne veci, ty nepotrebuješ vymazať Netflix účet, ale zrušiť členstvo/predplatné.
Skús to radšej urobiť cez web stránku https://www.netflix.com/cancelplan

@anonym_64457f skusim to dnes pozriet

autor
8. júl 2026
@rozculena

@anonym_autor ty si zrušíš účet,vymažeš appku,ale to ti nezabezpečí zrušenie členstva.Ale potom nechápem,ak si dostala potvrdenie o zrušení členstva,prečo stále strhávajú peniaze.
Máš ešte ten email,čo ti prišiel ako potvrdenie o zrušení?Co presne sa tam píše?

@rozculena neskor ti poslem , čo mi chodili tie emaily , cez obed ked mi mala zaspi si k tomu sadnem

autor
8. júl 2026
@rozculena

@rozculena toto mi prišlo v máji

autor
8. júl 2026
@rozculena

@rozculena v júni to isté

autor
8. júl 2026
@rozculena

@rozculena a včera som to zase rušila, prišlo to isté len dátum je iný.

yellowunicorn
8. júl 2026

Veď si vytvor virtuálnu kartu, zmeň platobné údaje a virtuálnu kartu zruš. Vybavené

anonym_64457f
8. júl 2026
@anonym_autor

@rozculena toto mi prišlo v máji

@anonym_autor tak s týmto môžeš reklamovať v banke platby navyše aby ti vrátili peniaze
to je nevýhoda predplatného cez kartu, akonáhle im dáš údaje môžu si sťahovať peniaze kedy chcú a koľko chcú
keby to bolo prevodom na účet dostanú len toľko čo im ty pošleš

anonym_fe78b5
8. júl 2026

Fuha toto sa mi este nestalo, ja pravidelne rusim a znova obnovujem členstvo niekoľko krat do roka.. mas netflix prvý krát?

elanor
8. júl 2026

po tom maile sa ti v appke alebo na webe hore zobrazuje hlaska, nieco v zmysle - klikni sem a onovis clenstvo.
Ze si nato nevedomky omylom klikla?
Alebo niekto z rodiny, deti napriklad.
mne sa to stalo 2 mesiace dozadu, dala som zrusit, spokojna, ze parada, klidek. A o par dni mail, ze clenstvo obnovene. Reku cooooo????
Decka nato museli kliknut, ci narocky, ci omylom, to je uz jedno. Nastastie este som mala par dni cas, vsimla som si to v podstate hned, a dala zrusit, a aj sa to zrusilo k tomu datumu.

Strana
z2