Je bezpečné vkladať veľkú hotovosť na účet?
Ahojte, mám doma peniaze "v ponozke", teraz ich potrebujem vložiť na účet. Ide o 25 000 eur, mám Prima banku... Viem že pri väčšej hotovosti banky zvyknú volať dotyčnému, ale inak s tym nie je problém ani pri takejto vysokej sume? Veď su to moje peniaze, vložím ich na môj účet, tak či z toho nemôžem mat problém a nebudú skúmať a mať problém, odkiaľ ich mám...
Rodičia nemajú platobnú kartu k účtu v sporiteľni? Ak majú, vedia vložiť cez vkladomat
@anos18 majú kartu. Je to jednoduché vložiť cez ten vkladomat?
@beata_k tak tebe sa rozum zastavil, ale ako vidíš názory aj skúsenosti sú rôzne. Neprevadzam takú hotovosť bežné, tak je normálne že mám obavy
@beata_k a obyčajný človek so mzdou 950 eur nebude banku zaujímať odkiaľ má 30 tisíc?
@beata_k tak potom napíšem,či nik nevolal a nežiadal vysvetlenie...
@beata_k tak tu máme len jednu🤣🤣🤣
@beata_k no pozerám ten návod na vkladomat, asi to skúsime tak najskôr s nejakou tisíckou🤣🤣🤣 a potom zvyšok
@beata_k este ten vkladomat.... Tiež bude ok ked napr 4 dní po sebe vložím má účet cez vkladomat po 10 tisíc?
@beata_k 🤣🤣🤣vdaka
@beata_k sa mi budú ruky triasť 🤣🤣🤣
Ruky sa ti budu triast z coho? Si tie peniaze ukradla ci spreneverila?
@beata_k Ako vidis, neda si povedat, lebo typicke konikarky ju vystresovali, ze ma vkladat po castiach, ze musi dolozit pisomnu darovaciu zmluvu a podobne blbosti.
vkladala som 23000 cez vkladomat, na 4x v rozne dni, bez poplatku, bez problemov a dokazovania
Nema banka vkladomaty? Zisti si kolko mozes vlozit naraz a nemusis chodit ani do banky.
@natalienka12 to si robím srandu, že keď ich budem dávať cez vkladomat že sa mi budú triasť🤣🤣🤣
Dostaneš telefonát, spýtaj sa skadiaľas peniaze... Dokladovať nemusis
Nechapem co tolko riesis. Prides do banky opytaju sa ta na povod penazi, povies nasetrene a odchadzas prec.
Spýtali sa na účel vkladu/výberu lebo to musia podľa zákona uviesť. To je všetko

@anos18 aha to som nevedela mne sa zdá ze sa dalo len do 5 . Musím sa opýtať v banke ci to nemám ja nejako blbo nastavene