icon

Je bezpečné vkladať veľkú hotovosť na účet?

1. sep 2024

Ahojte, mám doma peniaze "v ponozke", teraz ich potrebujem vložiť na účet. Ide o 25 000 eur, mám Prima banku... Viem že pri väčšej hotovosti banky zvyknú volať dotyčnému, ale inak s tym nie je problém ani pri takejto vysokej sume? Veď su to moje peniaze, vložím ich na môj účet, tak či z toho nemôžem mat problém a nebudú skúmať a mať problém, odkiaľ ich mám...

lakebabe
1. sep 2024

@anos18 aha to som nevedela mne sa zdá ze sa dalo len do 5 . Musím sa opýtať v banke ci to nemám ja nejako blbo nastavene

anos18
1. sep 2024

Rodičia nemajú platobnú kartu k účtu v sporiteľni? Ak majú, vedia vložiť cez vkladomat

koniarova
1. sep 2024

@cafelatte žiadna zmluva byť nemusí. To kde si videla. Už vidim,ako mi moji 70 roční rodičia darujú peniaze k sviatku a idú o tom písať darovaciu zmluvu.

anos18
1. sep 2024

@lakebabe to neviem, či to máš ty inak nastavené. Nezdá sa mi,že by mala karta limit na vklady v hotovosti. Vieš pozrieť v internetbankingu limity karty

autor
1. sep 2024

@anos18 majú kartu. Je to jednoduché vložiť cez ten vkladomat?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
1. sep 2024

@beata_k tak tebe sa rozum zastavil, ale ako vidíš názory aj skúsenosti sú rôzne. Neprevadzam takú hotovosť bežné, tak je normálne že mám obavy

autor
1. sep 2024

@beata_k a obyčajný človek so mzdou 950 eur nebude banku zaujímať odkiaľ má 30 tisíc?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
1. sep 2024

@beata_k tak potom napíšem,či nik nevolal a nežiadal vysvetlenie...

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
1. sep 2024

@beata_k tak tu máme len jednu🤣🤣🤣

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
1. sep 2024

@beata_k no pozerám ten návod na vkladomat, asi to skúsime tak najskôr s nejakou tisíckou🤣🤣🤣 a potom zvyšok

beata_k
Autor odpoveď zmazal
autor
1. sep 2024

@beata_k este ten vkladomat.... Tiež bude ok ked napr 4 dní po sebe vložím má účet cez vkladomat po 10 tisíc?

autor
1. sep 2024

@beata_k 🤣🤣🤣vdaka

autor
1. sep 2024

@beata_k sa mi budú ruky triasť 🤣🤣🤣

natalienka12
1. sep 2024

Ruky sa ti budu triast z coho? Si tie peniaze ukradla ci spreneverila?

beata_k
Autor odpoveď zmazal
natalienka12
1. sep 2024

@beata_k Ako vidis, neda si povedat, lebo typicke konikarky ju vystresovali, ze ma vkladat po castiach, ze musi dolozit pisomnu darovaciu zmluvu a podobne blbosti.

kacusik69
1. sep 2024

vkladala som 23000 cez vkladomat, na 4x v rozne dni, bez poplatku, bez problemov a dokazovania

beata_k
Autor odpoveď zmazal
luka82
1. sep 2024

Nema banka vkladomaty? Zisti si kolko mozes vlozit naraz a nemusis chodit ani do banky.

tundra
1. sep 2024

Len par klikov a pri vklade nad 15k,je osoba povinna vypisat prehlasenie.Preco autorku zavadzate nechapem...

tundra
1. sep 2024
autor
1. sep 2024

@natalienka12 to si robím srandu, že keď ich budem dávať cez vkladomat že sa mi budú triasť🤣🤣🤣

domiklik
1. sep 2024

Dostaneš telefonát, spýtaj sa skadiaľas peniaze... Dokladovať nemusis

duunlo
1. sep 2024

Nechapem co tolko riesis. Prides do banky opytaju sa ta na povod penazi, povies nasetrene a odchadzas prec.

yosi
1. sep 2024

Spýtali sa na účel vkladu/výberu lebo to musia podľa zákona uviesť. To je všetko