Je vklad hotovosti cez bankomat bezproblémový?
Potrebujem vlozit hotovost na ucet cez vkladomat a priznam sa, ze som to este nerobila.
Pri vybere z bankomatu som v pohode. Ale ked mam ja vlozit peniaze do stroja, hned mi ide hlavou, co ak ich zle spocita, zasekne sa alebo mi ich nepripise.
Vkladate takto hotovost bezne a je to bez problemov?
ja som vkladala xkrat, nikdy sa mi nic nestalo, je to celkom jednoduche, ale poradim ti, vopred maj spocitane peniaze, ktore vkladas, bankovky musia byt vyrovnane, aby ich bankomat mohol spravne identifikovat, takisto nevkladaj viac, ako umoznuje bankomat, byva to tam uvedene, ze kolko max na 1x mozes vlozit
a ano stava sa, ze sa bankovky zaseknu, vklad sa nepripise a ine, ale vtedy musis podat v banke reklamaciu, a preto je dobre vediet, kolko presne si vkladala (idealne aj nominalne hodnoty bankoviek, napr, 4x 100, 2x 50), lebo niekedy to ani banka nevie zistit
Toho sa neboj,a aj ked ti nieco nezoberie,pekne ti ju vypluje naspät.Tiez som teraz nedavno 6000eur vkladala,po 3000eur na 1 vklad a nezobralo mi to 1 stovku,a pekne mi ju vyplulo.Vlozila opät a uz to zobralo.
Toho sa neboj,a aj ked ti nieco nezoberie,pekne ti ju vypluje naspät.Tiez som teraz nedavno 6000eur vkladala,po 3000eur na 1 vklad a nezobralo mi to 1 stovku,a pekne mi ju vyplulo.Vlozila opät a uz to zobralo.
@anonym_50d798 to vobec nemusi byt pravidlom, ze ti to da naspat, stat sa moze naozaj cokolvek
@anonym_50d798 to vobec nemusi byt pravidlom, ze ti to da naspat, stat sa moze naozaj cokolvek
@anonym_0f90f0 tak ano ale viem zase kolko vkladam,tak ak by sa stalo riesila by som na mieste.
Je to úplne jednoduché, priprav si peniaze, spočítaj a postupuj podľa pokynov. Pravdepodobnosť, že zle zrátaš ty je väčšia ako keby sa mal pomýliť stroj.
Mne sa už stalo, že mi jednu bankovku (keď som vkladala viac) nezarátalo a ani mi ju nevrátilo. Keďže som vkladala v čase, keď je banka ešte otvorená spísali reklamáciu a potom mi to neskôr pripísali na účet
mne to neslo. Dala som peniaze, spocitalo ich, a nakoniec mi vyhodilo hlasku, ze som na zaciatku dala zly pin, tak mi prachy vratilo.
Skusala som to viac krat, na milion % som pin davala spravny, ale vlozit na ucet ani boha, vzdy na konci hlasky, ze nespravny pin. Musela som vedla do pobocky a vlozit klasicky na pokladni.
ja som vkladala xkrat, nikdy sa mi nic nestalo, je to celkom jednoduche, ale poradim ti, vopred maj spocitane peniaze, ktore vkladas, bankovky musia byt vyrovnane, aby ich bankomat mohol spravne identifikovat, takisto nevkladaj viac, ako umoznuje bankomat, byva to tam uvedene, ze kolko max na 1x mozes vlozit
a ano stava sa, ze sa bankovky zaseknu, vklad sa nepripise a ine, ale vtedy musis podat v banke reklamaciu, a preto je dobre vediet, kolko presne si vkladala (idealne aj nominalne hodnoty bankoviek, napr, 4x 100, 2x 50), lebo niekedy to ani banka nevie zistit
@anonym_0f90f0 Ved ked vkladomat nezoberie eura tak sa na obrazovke objaví ze bankovku (y) nespracovalo a vráti. A vytlaci ze koľko ti pripísalo na ucet a koľko bankoviek neprijalo.
FIO bez problémov, tam ti napíše spočítanú sumu a až keď ju potvrdíš dokončí vklad, dovtedy kým nepotvrdíš že je v poriadku to vieš zrušiť a peniaze ti vráti.
@anonym_autor áno, používam to vždy bez problémov.Vub automat napíše koľko vkladala a dostaneš potvrdenie
Ja s tym nemam dobru skusenost. Dvakrat som to pouzila a dvakrat mi oznamilo, ze som vlozila podozrivu bankovku, ktora bude skontrolovana do 30dni, ani mi ju nepripisalo na ucet. Takze to radsej nevyuzivam.
Moja osobná skúsenosť. ČSOB vkladomat.
Vkladám pravidelne, napr. aj deckám ich nasporené mince.
Dvakrát za celý čas som mala problém. 1. zasekol sa stroj počas transakcie. 2. vzalo bankovku, ale nevydalo potvrdenie, ani ju nezapisalo na účet. V oboch prípadoch som vošla na pobočku, spísala oficiálnu reklamáciu s popisom problému. V oboch prípadoch mi peniaze vrátili. Po podaní reklamácie mi prišiel mail, že ak zistia pri fyzickej kontrole nezrovnalost, budem musieť peniaze vrátiť. To sa ale nikdy nestalo.
@anonym_autor Minulý týždeň som vkladal cez SLSP. Bez problémov.
dobré je vedieť koľko vkladáš, od toho sa odrazme…
- všetko prebehne hladko (na 99%), stroj ti povie že vkladáš toľko a toľko peniazov ty potvrdíš a hotovo
- rovnako ako v prvom bode ale s tým, že ti stroj zahlási že si vložila podozrivú bankovku - no, vtedy musíš čakať kým ti ju zapíšu na účet. ak nezapíšu - musíš riešiť s bankou..
- stroj ti z nejakého dôvedu neberie bankovky - vtedy treba skúsiť znova alebo v inom vkladomate…
este poznamka, mince berie len CSOB, ine banky nie, a daju sa vkladat aj 5 EUR, napriek tomu, ze vybrat sa taka suma neda, to plati asi pre vsetky banky
este poznamka, mince berie len CSOB, ine banky nie, a daju sa vkladat aj 5 EUR, napriek tomu, ze vybrat sa taka suma neda, to plati asi pre vsetky banky
@anonym_0f90f0 mince sa dajú vkladať aj v Tatra banke

@anonym_autor Vkladám pravidelne, bez problémov.