Je digitálny účet Tatra banka zadarmo?
17. feb 2021
ahojte. Mate uz niekto skusenosti s Tatra bankou tym, ze založite si Digitálny účetTB cez mobilnú aplikáciu a využívajte ho bez poplatku za vedenie na 12 mesiacov. Nie su tam skryte podmienky splnenia na to ako povinne platby,vybery a podobne, aby bol naozaj zadarmo?
dakujem
Predošlá
Strana
z3
@aurorastone 🙈🙈 obcas je to fakt vtipne ja som tak sla zubarke a uz viem, ze sa plati len v hotovosti, tak som jej volala, ze kolko asi budem platit (lebo celkom palky sa platia) a ona ze vymyslim si 75 tak okej vybrala som 100 ze nech mam rezervu (bankomat tam nikde nie je) a ona sa rozhodla mi este hento specialne toto specialne a ze 105, som skoro odpadla, nechala tam kabelku a sla zhanat 5E 😂 skoro ma porazilo
Predošlá
Strana
z3

@petamich mne sa stalo ze teta v novinovom stánku na mňa kukala jak na debila že chcem platiť jeden časopis mobilom a ja pri sebe ani cent tak ešte hundrala že to musí stornovať pritom keby mali vycapeny papierik platba len v hotovosti alebo platba kartou len nad 10 eur ako to niektori mávajú tak nepoviem nič, a zas už sa mi stalo ze u nás v lekárni im nešiel terminál ani o tom nevedeli až keď som šla platiť kartou, našťastie som vtedy mala blízko bankomat, u lekárky detto nechala som im môj mobil ako zálohu lebo som mala platiť 100 eur za vyšetrenie a tiež sa im to pokazilo tak sa musela utekať do bankomatu 😂😂😂... tak odvtedy sa snažím aspoň nejakú hotovosť nosiť so sebou, hoci napríklad drobné ma vyslovene otravujú...a ešte v práci sa nám stalo ze klient zaplatil kartou všetko vytlacilo že platba prešla a na konci mesiaca vola ekonomické že nám to nesedí a museli sme doplatiť zo svojho... keď sa darí tak sa darí občas 😂