icon

Je možné neplatiť poplatky za rozhlas a TV?

1. jún 2022

Doma nemám TV, daju sa zrušiť platby za rozhlas a TV keď tieto služby nevyužívam?

Strana
z2
eva112014
3. jún 2022

@autorka A máš auto? V aute máš rádio? Aj takto ti to môžu vysvetliť, že prečo máš platiť.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
nelca0510
3. jún 2022

Známa neplatila 3 roky. Že načo. Potom jej došla faktúra a musela to doplatiť,inak exekútor.

obcanka123
3. jún 2022

@minutka tak ono ak to doplatís tak ťa na súd nedajú. A áno posledné tri roky,lebo to čo je naviac je premlčané. Až keď im nezaplatis tak ťa dajú na platobný rozkaz a potom na exekúciu.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
97tomi
Odpoveď bola odstránená
vikicaviki
8. jún 2022

@97tomi Mas s tym nejaku skusenost ze to je tak? Osobne som to este nevybavovala, neprekvapilo by ma, ak by realita bola ina. Podla oficialnej stranky https://uhrady.rtvs.sk/domacnosti/pre-tzp staci, ak ma osoba s TZP trvaly pobyt na odberatelskom mieste, nemusi zit sama. Aj na urade mi pani povedala, ze existuje takato ulava pre ludi s TZP pri koncesionarskych.

97tomi
Odpoveď bola odstránená
misana84
8. jún 2022

@vikicaviki áno je to tak ak to ešte nezrušili…ale treba to nahlásiť … aj viacnásobný odber… úplne všetko treba hlásiť

vitold
9. jún 2022

@misana84 ako je to ak mas byt s elektrikou a platis koncesionsrske, musis platit zvlast dalsie koncesionarske este aj na chatu, kde mas pripojku tiez pisanu na seba? U pravnickych osob treba platit kazdy televizor zvlast ak je evidovany ako firemny. Ale fyzicka osoba asi nie.

misana84
9. jún 2022

@vitold platis iba raz a pod tvojim číslom máš nahlásené vsetke nehnuteľnosti… samozrejme že musíš preukázať tlačiva ( poberanie elektriny a aj to že už platíš za jedno miesto aj keď to už majú) keď predáš tiež nahlasis že už nie si poberateľ elektriny… vždy ti pošlú aj potvrdzujúci mail

Strana
z2