icon

Je odchod do zahraničia lepšia budúcnosť?

24. aug 2024

Ahojte, tak ma zaujima či doma riešite aktuálnu situáciu na Slovensku, kvalitu života a podobne v spojení s odchodom do zahraničia. Registrujem v mojom okruhu že sa zahraničie vracia na “stôl” ale kedže už ide o rodiny z detmi je to náročnejšie. U nás táto téma tiež už padla, v zahraničí sme obaja žili v rôznych krajinách a neplánovali sme sa tam vracať nakoľko na Slovensku sme sa mali dobre. Už ale uvažujeme či to tak bude aj v budúcnosti pretože aktuálne máme pocit že to tak nebude. Na druhej strane ani nevieme kam by sme už išli. Jedina dobra možnosť v EU nam vychadza Švajčiarsko ale ja si to tam neviem predstaviť kedže neviem jazyk. Taktiež mame už dieta a deuhe na ceste tak sa mi vôbec do nejakeho sťahovania nechce a radšej budem “držať hubu a krok”. Tak len tak ma zaujimaju Vaše pohľady, ako sa na to pozeráte doma a podobne. Neni to ani nejaka konkretna otázka skôr námet na diskusiu 🙂

Strana
z4
lapersefona
31. aug 2024

@dory11 to je super nápad a v akej oblasti by ste tam mohli pracovať?

dory11
5. sep 2024

@lapersefona gastro ostala by som v Tom obore keďže to som robila aj tu na Slovensku .
Kamarát tiež kuchár už tam robil aj viac menej žil pár rokov .cca pred rokom sa vrátil na Slovensko kvôli rodine .
Manžel tiež by robil v gastre .

Strana
z4