icon

Je potrebná preventívna prehliadka pre uplatnenie benefitov?

14. aug 2024

Vsetky poistovne maju ako podmienku uplatnenia benefitov aj preventivne prehliadky u lekarov?

Strana
z2
rozculena
15. aug 2024

@ekira1 autorka sa pýta na Union,link je na Dôveru.

autor
16. aug 2024

@ekira1 to je stare, zubne benefity su zrusene.

ekira1
16. aug 2024

@rozculena tak opäť, reagovala som na tvoj komentár, že ti písal, že to majú všetky poisťovne, si mu písala, že nemá žiaden dôkaz, že to majú všetky. Na všzp ti už link dali, pridala som dôveru.

rozculena
16. aug 2024

@ekira1
kde som písala,že nemá žiadny dôkaz?Nevkladaj mi do úst,čo som nepovedala.
Ja som len chcela konkrétny link,lebo ja som nenašla.
O Unione si stále nič nedala,len linkuješ staré články.
HOWG! vypínam upozornenia

rozculena
16. aug 2024

@drharleyquinn nemajú

union_zp
AMBASÁDORKA
16. aug 2024

@drharleyquinn prezentovaná web stránka nie je objektívna a navyše s neaktuálnymi informáciami. Odporúčame ako sprostredkovateľ si informácie a ich podmienky naštudovať priamo na weboch poisťovní, aby sa prezentovali klientom korektne a upozorniť ich za akých okolností majú klienti na spomínané výhody nárok 🙂
Ale aby sme reagovali na dotaz ohľadom podmienky preventívnych prehliadok - aktuálne nemáme v rámci benefitov podmienku preventívnych prehliadok. Samozrejme preventívna prehliadka je dôležitá a zachraňuje životy včasnou diagnostikou. V prípade záujmu o bližšie informácie, kontaktujte našu zákaznícku linku.
Pekný deň.

autor
16. aug 2024

@union_zp Dakujem krasne. Ja som nevedela, ze ste na MK

rozculena
16. aug 2024

takže je to tak,ako som písala hneď na začiatku....len nejakí mudrci musia furt mudrovať a odvolávať sa na staré informácie.

Strana
z2