Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
Ľudia extrém celkom som z toho v strese nakoľko od 1.8 už nemáme kde bývať a mame sa sťahovať. Myslite že to reálne môžeme stihnúť?
A akože nikto z tejto partie, vrátane čísla 1., ešte nemáme vyplatený úver?
@miriamsvecova myslím že číslo jedna ešte je za nami keďže oni nemali zrýchlený vklad..
Upokojíte má aj milosrdnou lžou že do 1.8 to stihneme 🤣
Upokojíte má aj milosrdnou lžou že do 1.8 to stihneme 🤣
@miriamsvecova vy aspoň máte mesiac my pár dní 🥹😁
@miriamsvecova aj my čakáme už len na prevod
Dobrý deň, chcem sa opýtať, dnes nám prišli už tlačiva na kataster aj vinkulácia. Podávali ste niekto elektronicky návrh na vklad? (Ke to o polovicu lacnejšie).. takze by sme chceli takto lenže treba originál pečiatku daného katastra.
Budete tam potrebovať pečiatku od katastra, radšej choďte osobne
@sfrb2025 my čakáme kazdu chvíľku na rozhodnutie pred týždňom som posielala opravené nedostatky
@mladomanzelska
@ivet294
Naše opravené nedostatky mali tiež tri týždne bez toho aby sa s nimi niečo dialo a to bolo ešte dávno pred celou tou vecou s novým systémom. S týmto sa neponáhľajú. Ale potom nám od nich chodili poštou zmluvy jak na bežiacom páse😃
@gantleman tak je potrebné im to tam nosiť osobne? Keď oni to majú priamo potvrdené z katastra? Nie je to zbytočný krok?
@miriamsvecova Pozor, LV tam každopádne treba poslať alebo odniesť, lebo im nestačí potvrdenie z katastra. Ak to tam pošlete / odnesiete rovno, ušetríte čas, lebo aj tak by vás potom vyzvali aby ste to tam poslali, ale predĺžilo by sa čakanie. My sme rovno odniesli LV na ŠFRB hneď ako tam bolo zapísané záložné právo
@miriamsvecova Pozor, LV tam každopádne treba poslať alebo odniesť, lebo im nestačí potvrdenie z katastra. Ak to tam pošlete / odnesiete rovno, ušetríte čas, lebo aj tak by vás potom vyzvali aby ste to tam poslali, ale predĺžilo by sa čakanie. My sme rovno odniesli LV na ŠFRB hneď ako tam bolo zapísané záložné právo
@satkonosicka áno volala som dnes pani a povedala že ale mám ešte počkať že musí byt čo najviac čerstvý.
@ferojorko mám novinky ale iba také že jedna baba povedala a moc to tu nechcem dávať keďže to není overená info...
@ynqpd veď u nás pracovníčke to dlho trvalo nahodit do systému, ale nahodila to a poslala už len papiere na kontrolu
Už aj ja som zvedavá😅
Ľudia týchto 7 ľudí čo sa nás ru dookola opakuje sme si mali vytvoriť whatsap skupinu už dávno a písať si tam a tu to nechať na take organizačne veci kto sa pýta.. nejaké základne info.
Pretože sme sa prispôsobili celému sfrb a efektivita výmeny našich info je ako ich práca a systém 🤣🤣🤣🤣
Však kľudne môžeme ísť na whatsapp 😀😀 ale podľa mojej manifestácie to už budem mat zajtra vyplatené 😂 takze už budem vybavený
Ľudia týchto 7 ľudí čo sa nás ru dookola opakuje sme si mali vytvoriť whatsap skupinu už dávno a písať si tam a tu to nechať na take organizačne veci kto sa pýta.. nejaké základne info.
@miriamsvecova aj ja som za, aj keď dúfam že tento týždeň budeme mať po🤣
Napíšte mi kto chcete telefón do správy. Vytvorím ju.
Keď ju urobíte napíšte mi hodm cislo

Ja som sa tiež informoval, lebo vyčíslenie úveru predávajúceho je platne do 3.7. či to stihnúť, a asi sa ešte k ním nedostala papierová žiadosť, bud im prišla piatok poobede alebo príde až dnes, tak ja dúfam že už to len skontrolujú a vyplatia, tie tiež mám už nervy z toho
@ferojorko veď ako vravím my čakáme čisto len na prevod peňazí....