Je reálne získať pôžičku cez ŠFRB?
Ahojte zaujímam sa o pôžičku na kúpu bytu cez ŠFRB. Je tu niekto komu to reálne schválili ? Lebo rozpočet pre FO na obstaranie bytu je iba 7 000 000€ to je pre 36 ľudí aby brali max možnu sumu 180 000€. To mi príde že aj keď budem spĺňať všetky podmienky tak to nedostanem lebo to bude len pre vyvolené osoby.
Dnes mi to potvrdili bože to je mega pocit
@gantleman gratulujem!🥳🍾 pevne verím, že sa to už teraz rozbehne a aj my ostatní budeme mať čoskoro vyplatené
Nejdem na WhatsApp máme to vyplatené!!!!!!
@gantleman gratulujeme a teraz nám apson pobedz tu info
@gantleman ale mohli by ste nám dať tú podpultovú informáciu😉
Info mi dala sfrb priamo dnes som s nimi volal. Podpultova informácia Teda nieje pravdivá dobre že som ju nepísal
Supeeer tak gratulujem, to je super správa 😀 dúfam že budem druhý v poradí 😀
Necelých 5 mesiacov trval tento proces. Stal mal veľa síl a nervov s doslova až trápnymi momentmi a vecami od šfrb. Ale ako sa hovorí za tie peniaze to stojí...
Necelých 5 mesiacov trval tento proces. Stal mal veľa síl a nervov s doslova až trápnymi momentmi a vecami od šfrb. Ale ako sa hovorí za tie peniaze to stojí...
@gantleman možem sa spytať kolko vam to trvalo od poslania poslednych papierov čo su na čerpanie penazi do vyplatenia? Aspoň myslim že tie papiere su posledne
@gantleman možem sa spytať kolko vam to trvalo od poslania poslednych papierov čo su na čerpanie penazi do vyplatenia? Aspoň myslim že tie papiere su posledne
@sandrakot od žiadosti o čerpanie po vyplatenie prešlo skoro26 dní cca
Väčšinou to je ale do 5 dní ak všetko ide ako má. Aj mne to sľúbili najprv že to bude do týždňa. Potom zmenili systém. Takže tak...
@ivet294 mame cislo pri sebe a moje opravene nedostatky maju minimalne 3 tyzdne a stale sa len vyhovaraju na nefukcny system ….
@mladomanzelska dakujem za info
no mam občiansky ktory nema elektronicky podpis je aj 8 rokov stary ... Vsetko ze sa bude riesit elektonicky ... https://konfido.sk/ake-poplatky-platime-na-kata...
Ako teraz postupovat ? spravit si novy občiansky... alebo stačí ze spolužiadateľ to da na kataster ? alebo ako ? lebo dost sa da usetrit .. len neviem ci to pride aj na schranku manzelky .. na druhej strane vytvorim si novy obciansky nebude mi sediet ten zo ziadosti budu mi robit problemy...
no mam občiansky ktory nema elektronicky podpis je aj 8 rokov stary ... Vsetko ze sa bude riesit elektonicky ... https://konfido.sk/ake-poplatky-platime-na-kata...
Ako teraz postupovat ? spravit si novy občiansky... alebo stačí ze spolužiadateľ to da na kataster ? alebo ako ? lebo dost sa da usetrit .. len neviem ci to pride aj na schranku manzelky .. na druhej strane vytvorim si novy obciansky nebude mi sediet ten zo ziadosti budu mi robit problemy...
@mladomanzelska akoze tento systém že občiansky na čip je strašná pi.ovina
V Holandsku každý dostane svoje číslo plus si viete urobiť aplikáciu digid cez ktorú potvrdzujeme jednotlivé veci a viete cez to robiť všetko. Daňové priznania hlásenie na adrese a proste všetko ... Len tu musíte mať občiansky s čipom a čítačku kariet a počítač. V Holandsku stačí telefón 🥲🥲
Dobrý večer, po odoslaní záložných zmlúv na ŠFRB, koľko prosím vás trvalo zaslanie návrhu na vklad ? Ďakujem.
@ivet294 mame cislo pri sebe a moje opravene nedostatky maju minimalne 3 tyzdne a stale sa len vyhovaraju na nefukcny system ….
@mladomanzelska tiez sme 4.6 poslali opravené nedostatky a dodnes im to tam niekde leží na kope... vyjadrenie po telefóne sme dostali, ale kým to nemám v ruke neverím :D
Ahojte, my sme dostali číslo 646 je tu niekto blízko nás? 🙂 Sama som zvedavá či nám žiadosť schvália alebo nie. Chcela by som sa opýtať ak žiadajú opravenie nedostatkov, tak väčšinou o aké chyby ide ?
Ahojte, my sme dostali číslo 646 je tu niekto blízko nás? 🙂 Sama som zvedavá či nám žiadosť schvália alebo nie. Chcela by som sa opýtať ak žiadajú opravenie nedostatkov, tak väčšinou o aké chyby ide ?
@lulu1671996 to sa nepýtajte lebo každá žiadosť je iná. Nám doslova išlo o hranie sa so slovickami.
@lulu1671996 to sa nepýtajte lebo každá žiadosť je iná. Nám doslova išlo o hranie sa so slovickami.
@gantleman ďakujem za odpoveď
Prosím vás, ak ste platili zrýchlený vklad koľko to trvalo? A vy čo ste neplatili bolo to na dlho?
@dominges áno som
@ferojorko dobrý deň, ako ste na tom? Vo vašom prípade vypláca ŠFRB úver banky predávajúcich, všakže? My už máme od minulého týždňa otvorený účet, dnes sme dostali vyčíslenie zostatku úveru predávajúcich a je splatné do 4.7.
To asi ani nemá zmysel teraz s tým ísť požiadať o čerpanie, nie? Lepšie počkať a požiadať s novým vyčíslením, ktoré bude platiť mesiac
@ferojorko dobrý deň, ako ste na tom? Vo vašom prípade vypláca ŠFRB úver banky predávajúcich, všakže? My už máme od minulého týždňa otvorený účet, dnes sme dostali vyčíslenie zostatku úveru predávajúcich a je splatné do 4.7.
To asi ani nemá zmysel teraz s tým ísť požiadať o čerpanie, nie? Lepšie počkať a požiadať s novým vyčíslením, ktoré bude platiť mesiac
@satkonosicka áno, tiež tam mám splatnosti do 3.7. takze dúfam že to stihnú lebo má porazí 😀 zajtra tam volám, dnes som nevolal, nechcem ich každý deň otravovať. Ale asi odporúčam počkať 😂 myslím si že zakial by nahrala žiadosť do nového systemu bude júl 😀 to im dlho trvá
Mám info že od zajtra ma všetko začať správne fungovať..
Mám info že od zajtra ma všetko začať správne fungovať..
@gantleman Čo znamená správne fungovať?😃

Nejdem na WhatsApp máme to vyplatené!!!!!!