icon

Je tu hypotekárny poradca alebo poradkyňa?

lentilka29
18. máj 2012

dobry vecer,

potrebujem sa spytat na par veci...najdem tu cloveka,ktory pracuje resp.pracoval ako hypoporadca?

dakujem

Strana
z6
ikke
18. máj 2012
lenka1311
18. máj 2012

ČO by si potrebovala? Jeden sedí vedľa mňa

andreah25
17. júl 2012

@lentilka29 Čo by si potrebovala poradiť? Pracujem v tejto oblasti 🙂

jankabizikova
2. sep 2012

Pracujem v tejto oblasti 🙂

nelka22
5. okt 2012

baby chceme si kupit byt a hladame vhodneho poradcu ktory nam poradi co a ako alebo je lepsie ist priamo cez banku neviem ako do toho tak babo rad

puncovyrez
22. okt 2012

principiálne to je jedno... keď pôjdeš cez sprostredkovateľa....ten ti predloží ponuky viacerých bánk... nemusíš behať do každej sama. Ak pôjdeš priamo cez banku, určite si ich obehnite viacero, neberte prvé čo dajú. A pozor na sprostredkovateľov, nie každý je čestný :-/ + ľúbia k tomu podávať všeliaké nezmyselné poistky a sporenia. . . /majú za to provízie/.

katka90
Odpoveď bola odstránená
tinka09
29. jan 2013

@nelka22 ak by si potrebovala poradit rada ti poradim a pomozem vybavit hypoteku, napis mi ss ak je to este aktualne.

susangha
Odpoveď bola odstránená
babatkonr
12. jún 2013

Mam spolahliveho poradcu, ktory pracuje pre vsetky banky a sporitelne (uvey, hypoteky, refinanc, sporenia, poistky)... Kto potrebujete pomoct viac info do spravy 🙂

monikarachel
10. júl 2013

@nelka22 Ahoj Nelka, len sa pýtaj, pomôžem ti...hlavne nič nepredávam, tak buď pokojná...pracujem v ZA pre viacero inštitúcií, viem vybavviť výnimky na úver, t. j. minimálny úrok.

nelka22
10. júl 2013

@monikarachel dakujem velmi pekne no nateraz sme vybavili hypoteku takze uz len prerobit a mozme sa nastahovat ale dakujem

strapatymajo
29. júl 2013

@susangha fakt so všetkými ? 😉

vikiradka
29. júl 2013

@puncovyrez nehádž všetkých do jedného vreca...ja som tiež fin.poradkyna 🙂

biba04
30. júl 2013

ahojte, usetrit sa da napriklad aj na splatkach...ak mate pozicku ci pozicku z nebankoviek, hypoteku, ci ine spotrebitelske uvery s vysokymi urokami ? 8 a viac % ? Viete, ze by Ste mohli mat uroky pod 8% ? Hypoteku pod 4% ?
Alebo Ste vlastnikmi nevyhodnych poistnych zmluv a peniaze, ktore setrite nie su zhodnotene tak ako by Ste si zelali ? Vlastnite leasing ?
Vlastnim licenciu NBS, t.z. ze viem kombinovat produkty roznych bank, cim dokazeme vytvorit ovela lepsie podmienky a Vam tak usetrit desiatky, stovky ci az tisice eur na
na Vasich uveroch. Staci, ak mi napisete. Ja Vam zavolam spat, prip. pridem az k Vam domov a spolu zhodnotime Vase zavazky a ak sa Vam to bude pacit, zadarmo pre Vas vypracujeme projekt, s ktorym usetrime Vase peniaze

susangha
Odpoveď bola odstránená
strapatymajo
5. aug 2013

@susangha Stav sa , že nie so všetkými 😉

susangha
Odpoveď bola odstránená
domca2009
12. aug 2013

Ak niečo potrebujete ohladom financii som tu🙂Pracujem s celym finančnym troho čiže tu mate finančneho analitika🙂Kludne napište rada poradim.

johnnyf
Odpoveď bola odstránená
johnnyf
Odpoveď bola odstránená
solventy
8. nov 2013

Čo potrebujete? solventy@azet.sk

matulka2
11. nov 2013

ja sa chcem opytat, mame financnu poradkynu a vypocitala nam preplatenie uveru v jednej banke vyse 40 000 a na stranke total money cez tu istu banku a s tymi istymi splatkami to vychadza len 24 000. To ten zvysok je akoze ich provizia??? 😠

matulka2
11. nov 2013

a este jedna vec, mam zivotne poistenie so sporenim - uzatvorene pred 11 rokmi - samozrejme podla nej nevyhodne, ale tie peniaze raz realne uvidim. financna poradkyna kaze zrusit a uzatvorit cisto poistenie, ktore pojde do prdele, ak nezomriem do 30 rokov...takze uz si nemyslim, ze su len napomocni...

lenkagombalova
11. nov 2013

životne poistenie ak je kapitálové nerušiť, máš tam garantovaný úrok pravdepodobne 4,5%-zrušením prerobením oň prídeš.Momentálne je úrok 2,5% a od1 .1.2014 pôjde na 1,9% Tak by som si to rozmyslela.Možno by stačilo poistenie k úveru v banke alebo niektorej poisťovni.Čo sa týka úveru niektorý "finančný poradca " ti ponúkne nie čo je najlepšie pre teba ,ale z ktorej banky má najväčšiu províziu.Treba sa vždy veľa pýtať a čítať aj maličké písmená aspoň zbežne kým sa niečo podpíše.

andreah25
13. nov 2013

@matulka2 Ak je to pre Teba ešte aktuálne, tak mi pošli o akú výšku hypo a s akým úrokom sa jedná a na akú dobu splatnosti. Pošlem Ti sumu možného preplatku.

agatky
20. jan 2014

ahojte 🙂
hladam fin. poradcu. je tu niekto z okolia ba kto sa moze aj normalne stretnut a porozpravat? dakujem

simonkos
24. jan 2014

Ahojte, aj my s priatelom akurát plánujeme zobrat uver na domček. Akurát sme sa chystali do bánk, pozisťovať si o tom niečo, ale ako tak čítam, tak som začala uvažovať aj nad tým finančným poradcom,..hlavne preto že ušetrí čas. Priatel uz jeden uver má v Slsp, kde je aj klientom, ale ten mu teraz v marci konci, bol to spotrebák. Chceli by sme vediet kde nám dajú najvhodnejsiu hypoteku pre nás a či nám ju vôbec dajú. chceli by sme 30 000 na domcek ale aj na jeho prerobenie, cize by sme ho potrebovali ohodnotit na vacsiu sumu,...co myslíte slo by to? brala by som nejakeho sikovneho fin. poradcu, ale uprednostnila by som radsej osobne stretnutie..dakujem

ivo25
29. jan 2014

@simonkos ja by som o jednom vedel rad popradím , poprípade všetko vybavím , iba jedná maličkosť od kial ste , najlepšie keť sa všetko dojednáva osobne nerád rieším veci cez mobil abo mailom.

livi
6. feb 2014

ahojte, hľadám fin. poradcu z oblasti Popradu,prípadne Spišskej Novej Vsi, ktorý spolupracuje s viacerými fin. inštitúciami a vedel by nám pomôcť s prefinancovaním viacerých úverov.

Strana
z6