icon

Je tu hypotekárny poradca alebo poradkyňa?

lentilka29
18. máj 2012

dobry vecer,

potrebujem sa spytat na par veci...najdem tu cloveka,ktory pracuje resp.pracoval ako hypoporadca?

dakujem

llienkal
10. feb 2016

@llienkal som aj dosť nahnevaná ze iným co vieme dajú aj napriek tomu ze jeden z nich je na ams .akurat ma inú farbu koze.smutne

dontgiveup
11. feb 2016

@llienkal poznám veľmi symptatického a šikovného hypotekárneho poradcu kto má záujem tomu dám kontakt emoticon

llienkal
11. feb 2016

@dontgiveup rada sa s ním spojím ak mi dáte kontakt .a pracuje aj v rakusku?dakujem

dontgiveup
11. feb 2016

@llienkal bohužial len na slovensku píšem vam IP

llienkal
11. feb 2016

Nevadí skúsime sa opýtať aj jeho nato.sme uz zúfalí .dakujem

llienkal
11. feb 2016

06505735783

llienkal
11. feb 2016

+436505735783 zabudla som predvoľbu a dakujem

franovka
11. feb 2016

@llienkal ty chces uver v Rakusku, ci len dokladovat prijmy z Rakuska?

llienkal
12. feb 2016

@franovka úver v rakusku potrebujeme.na dom aj pozemok.v pohode by sme to splácali ale nedajú nam nikde sancu😕

franovka
12. feb 2016

@llienkal Rakusania maju velmi prisne pravidla a funguje to uplne inak ako na Slovensku. Nemyslim, ze je poradca, ktory posobi aj AT aj SK... a niei je jednoduchsie zobrat uver na SK a rucit niecim z rodiny?

llienkal
12. feb 2016

@franovka nie je čím ručiť ,musíme sa spoľahnúť len na seba

franovka
14. feb 2016

@llienkal chapem

vladuspn
29. aug 2016

Dobry den, dávajte si pozor hlavne na finančného poradcu lucia janoviakova (Tn, Nm, Pn , tt) pretože zoberie si papiere , nic nevybavuje len hovori ze čaká sa čaká ptoom sa neozýva a ked chcete spat papiere nedonesie , uz čakáme dva týždne , museli sme na ňu podať trestne oznámenie ...

vladuspn
29. aug 2016

Este som chcela dodať , ze pracuje pre fincentrum . Nikdy viac ...

lenkula1
4. sep 2016

Ahojte,ja som financny makler,nie je makler ako makler. Ja so zaoberam hypotekami,spotrebitelkymi uvermi. Tak kludne ak mate otazky,spýtajte da 🙂

puklica13
4. sep 2016

@llienkal a keby ste skusili zobrat najskor uver len na pozemok? Aneskor ked sa zamestnas poziadat o navysenie? Ci?

aduskatt
4. sep 2016

@puklica13 neviem, či to od februára hádam už aj poriešené nemajú🙂

puklica13
4. sep 2016

@aduskatt 😀 vidis ani som si nevsimla... Uz nech je skola 😀

aduskatt
4. sep 2016

@puklica13 no, s tou školou máš pravdu🙂))) Urobím omnoho viac roboty, keď nemám starosti s krpatým🙂 stretnutia s klientami si riešim bez ohľadu naňho a prázdniny, vybehám banky, úrady, je to lahoda, neviem sa dočkať zajtrajška🙂)))))

puklica13
4. sep 2016

@aduskatt ja uz bucham sampus 😀 mam 3... Uz su dona jak vlci 😀

aduskatt
4. sep 2016

@puklica13 ja tiež🙂)) a hneĎ ráno stretnutie s klientom, potom banka, poisťovňa a vedomie, že sa nemusím ponáhľať domov kvoli krpatému, je to skvelý pocit🙂))) škoda len, že majú onedlho zasa prázdniny😀 som to ja ale matka🙂)))

aduskatt
4. sep 2016

@puklica13 teda ja nebucham šampus, ale otváram červené víno.-)))) a dnes už asi nebudem ani robiť ponuky na hypotéky, by nemuselo dobre dopadnúť🙂))

aduskatt
4. sep 2016

...teda skôr ako ponuky som myslela prepočty🙂))))) a to som ešte ani nepila😀

erricco
3. okt 2016

Zdravím, hľadám spoľahlivého hypo poradcu z PP, kontaktujte ma prosí cez súkromnú poštu

lenlenka
8. okt 2016

ahojte, je tu prosím niekto, kde pracuje v SLSP s hypotékami? Respektíve vie relatívne podrobne, ako SLSP postupuje pri nesplácaní hypotéky? Vďaka 🙂

matuskka222
21. jan 2017

dobrý den, chcela by som sa opýtat máme taký problém chceme s priatelom kupit jeden byt s tím že máte uz poriešeny vo vub uverovy prislub ktory nám bol schváleny len poradkyna nám volala ze do 27 jej musíme dat znalecký posudok ak chceme este staré podmienky s tím ze od februára nám uz mozno daju len 70 % . Máte nato týžden len s tím ze majitel bytu ma v byte podnájomníkov a chce ho predat az v juli.. ale vedel by sa dohodnut.. a chcem vediet pocula som ze sa da spravit ze by bolo v zmluve uvedene ze moju docastne právo uzivania toho bytu do toho datumu, ale poradkyna mi povedala ze by si to tak nekomplikovala ze stací ak jej do 27 donesiem iba navrh kupnej zmluvy a ten znalecky a že uver mozem cerpat az po tom pol roku.. chcem sa spytat mam istotu ze ked to spravim takto tak sa nemoze stat ze mi potom povedia ze mi daju uz len tích 70 % ? alebo mame spravit hned kupnu zmluvu s tím docastním a platit uver hned ale budeme mat 90 % ? dakujem

evkaspa
21. jan 2017

@matuskka222 je pravda, že ak banke teraz doložíte znalecký posudok a návrh kúpnej zmluvy, hypotéka sa môže schváliť, úverové zmluvy podpísať a na čerpanie za dohodnutých podmienok máte 6 mesiacov.
Na druhej strane neviem, prečo by Vám mala banka zrazu od februára poskytnúť iba 70%...???

matuskka222
21. jan 2017

moja finančná poradkyna mi povedala ze od februára už nebudu dávať uvery v takej výške ako teraz a nevie mi zaručit ze dostanem 90 % skor že podla tých nových podmienok to vizerá tak ze uz budu davat len okolo 70

aduskatt
21. jan 2017

@matuskka222 on marca sa menia zákony a žiaľ, bude to tak, že drvivá väčšina hypoték sa postupne bude schvaľovať práve vo výške tých 70%, max 40% hypo bude môcť byť vo výške 80% a dokladovanie bonity klienta bude tiež prebiehať inak, pre klienta nie príliš v jeho prospech v porovnaní s dneškom. Je preto fajn si, ak niekto premýšľa nad hypo, stihnúť ju vybaviť do konca februára, potom už budú hypo menej prístupné ( netvrdím, že celkom neprístupné, len podmienky budú o dosť tvrdšie)

aduskatt
21. jan 2017

@evkaspa od marca sa mení legislatíva, ako som písala vyššie, takže s tými 70% je to viac ako reálne