Môžem vkladať peniaze v bankomate Slovenskej Sporiteľne?
Ahojte. Prosím vás bankomat slovenska sporitelna ma možnosť vloženia penazi. Ja mam kartu unikredit bank s ktorou mozem vyberať hotovosť v hocijakom bankomate. Chcem sa opytat ci mozem aj vložiť peniaze na svoju kartu unikredit bank cez bankomat slovenska sporitelna????? Vdaka
Ahoj, nie nemôžeš.
Zatiaľ na Slovensku môžeš vkladať iba do bankomatu svojej banky.
Môžeš ísť na pobočku UniCredit bank a tam vložiť alebo ísť na poštu a tam vložiť za poplatok cez QR kód (rýchlejšie) alebo šekom (pomalšie).
Iba v bankomatoch svojej banky. A pozor, nie vsetky vklad hotovosti umoznuju (podporuju).
Iba v bankomatoch svojej banky. A pozor, nie vsetky vklad hotovosti umoznuju (podporuju).
@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
A prosim vas teda musím ist priamo do banky vložiť peniaze pllati sa tam nejaky poplatok za vloženie penazi?
@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
A prosim vas teda musím ist priamo do banky vložiť peniaze pllati sa tam nejaky poplatok za vloženie penazi?
@anonym_autor pozri si cenník svojej banky je na webe, ja mám FIO a tam viem že neplatím
ak to nedokážeš, pekne popros pani Zitu nech ti vyhľadá poplatky v cenníku a napíše výslednú sumu
@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
@anonym_autor vsetko mas napisane na stranke svojej banky
https://www.unicreditbank.sk/content/dam/cee202...
@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
@anonym_autor na google maps si skusila dat vyhladat bankomaty svojej banky? Alebo na webe svojej banky? Mozno nejaky vkladu-schopny v okoli mas... Niektore pobocky maju bankomat priamo zvonku pobocky a tie casto vklady hotovosti podporuju. Tym sa vyhnes poplatku za osobny vklad hotovosti na pobocke.
@yellowunicorn sam som cez jeden priamo pri pobocke UniCredit vkladal.

Nie, vkladaju iba vlastny klienti banky vkladomatu, vyberaju vsetci