icon

Môžem vkladať peniaze v bankomate Slovenskej Sporiteľne?

Včera o 11:04

Ahojte. Prosím vás bankomat slovenska sporitelna ma možnosť vloženia penazi. Ja mam kartu unikredit bank s ktorou mozem vyberať hotovosť v hocijakom bankomate. Chcem sa opytat ci mozem aj vložiť peniaze na svoju kartu unikredit bank cez bankomat slovenska sporitelna????? Vdaka

martinmmartin
Včera o 11:18

Nie, vkladaju iba vlastny klienti banky vkladomatu, vyberaju vsetci

anonym_4b57b7
Včera o 11:19

Ahoj, nie nemôžeš.

maranco
Včera o 11:22

Zatiaľ na Slovensku môžeš vkladať iba do bankomatu svojej banky.
Môžeš ísť na pobočku UniCredit bank a tam vložiť alebo ísť na poštu a tam vložiť za poplatok cez QR kód (rýchlejšie) alebo šekom (pomalšie).

madeincssr
Včera o 11:24

Iba v bankomatoch svojej banky. A pozor, nie vsetky vklad hotovosti umoznuju (podporuju).

autor
Včera o 11:36
@madeincssr

Iba v bankomatoch svojej banky. A pozor, nie vsetky vklad hotovosti umoznuju (podporuju).

@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
A prosim vas teda musím ist priamo do banky vložiť peniaze pllati sa tam nejaky poplatok za vloženie penazi?

maranco
Včera o 11:40
@anonym_autor

@martinmmartin
@maranco
@madeincssr
A prosim vas teda musím ist priamo do banky vložiť peniaze pllati sa tam nejaky poplatok za vloženie penazi?

@anonym_autor pozri si cenník svojej banky je na webe, ja mám FIO a tam viem že neplatím

ak to nedokážeš, pekne popros pani Zitu nech ti vyhľadá poplatky v cenníku a napíše výslednú sumu

anonym_51dab2
Včera o 11:42
@anonym_autor

@martinmmartin
@maranco
@madeincssr

@anonym_autor vsetko mas napisane na stranke svojej banky
https://www.unicreditbank.sk/content/dam/cee202...

yellowunicorn
Včera o 11:43
@anonym_autor

@martinmmartin
@maranco
@madeincssr

@anonym_autor

madeincssr
Včera o 11:56
@anonym_autor

@martinmmartin
@maranco
@madeincssr

@anonym_autor na google maps si skusila dat vyhladat bankomaty svojej banky? Alebo na webe svojej banky? Mozno nejaky vkladu-schopny v okoli mas... Niektore pobocky maju bankomat priamo zvonku pobocky a tie casto vklady hotovosti podporuju. Tym sa vyhnes poplatku za osobny vklad hotovosti na pobocke.

yellowunicorn
Autor odpoveď zmazal
madeincssr
Včera o 12:00
@yellowunicorn
Odpoveď bola zmazaná

@yellowunicorn sam som cez jeden priamo pri pobocke UniCredit vkladal.