icon

Kde hľadať informácie o investovaní?

27. sep 2023

Pekný večer 🙂 Odkiaľ ste čerpali informácie o investovaní, fondoch a tak? Viem o tom veľké nič a rada by som sa poriadne dovzdelala a nejakú čiastku dávala do investovania. Odkiaľ čerpať informácie, tak úplne od základu? Máte nejaké tipy?

Strana
z2
fotoportret
Odpoveď bola odstránená
nika_val
29. sep 2023

@fotoportret ja som venovala traidingu viac ako investovaniu a potom takemuto objavovaniu noviniek - kupit v presale a potom predat alebo drzat ked to vyšlo podla perspektivy projektu
Sem som dala aj ja, ich sledujem a zatial to vidim na drzanie dlhodobe lebo podla toho co citam o nich tak slubne vyzeraju 😁

martinp288
29. sep 2023

@tatiana038 to je jedno či sa poplatok rozloží čase, alebo nie. V pomere k očakávanému výnosu je vysoký.

tatiana038
29. sep 2023

Vstupne poplatky manažérske poplatky dalsie poplatky za obhospodarovanie fondu su strhávane po celu dobu jej trvania vsade na svete a výsledná suma nieje nikde garantovaná.Dal by Boh nech ma kazdy tolko co si zainvestuje a aj dostane

martinp288
29. sep 2023

@tatiana038 Koľko je manažérsky poplatok? 2,5% či viac? Sú oveľa lacnejšie produkty a s lepším výnosom. Zrejme na kapitálovom trhu nepôsobiš dlho.

Strana
z2