Kde nájsť najlepšiu poistku pre rodinu?
Ahojte. Kde máte poistenie ? Chceli by sme to cela rodina spolu na jednu poistku. Ďakujem
Pekný deň, výber poisťovne závisí od viacerých faktorov (povolanie, zdravotný stav, pripoistenia..) a ťažko to takto definovať. Ale Uniqa, ČSOB, Youplus, Generali sú také naj, čo sa týka cena/kvalita. Najdrahšia zo všetkých je Allianz a nevidím tam nejaké výhody oproti konkurencii. Osobne mám Uniqu.
Uniqa a NN
NN
Odporúča sa zvlášť poistenie z viacerých faktorov...
Ak potrebujete prepočet kludne napíšte správu...
Záleží čo je u vás dôležitý faktor. A keďže tu na MK je veľa predajcov životných aj neživotných poisteni ale treba hľadať nielen predajcu ale hlavne poradcu, ktorý nepreskoci prvotne najdôležitejšie kroky a to je: kvalitná analýza situácie klienta, poisťovňa odkedy pôsobí a jej postoj pri vyplácani pois.udalosti, SPRÁVNE poistné sumy, správne PRIPOISTENIA, platnosť pripoistení, výluky a najdôležitejšie dôrazne a pravdivé vyplnenie zdravotného dotazníku je správnym kľúčom k čerpaniu pois plnenia. To len tak v skratke na čo si dať pozor už bezohľadu na to akú poisťovňu si vyberiete. My mame UNIQU. A posledná vec v prípade poistenia viacerých osôb na jednej zmluve, a to je čo sa sa stane s našou zmluvou ak prvá poistená osoba zomrie ?
Ahoj. Ak ešte hľadáš, kľudne sa mi ozvi a môžme si aj zavolať. Aspoň budeš mať viac ponúk na výber 🙂
Kľudne napíšte, viem vám urobiť nezáväznú ponuku, mame množstvo benefitov, napríklad preplácanie dentálnej zlomeniny,atd....
Dobrý večer ....po dlhých rokoch hľadania správnej životnej poisťovne,som to konečne našla!!!!
Ja a aj moje dieťa (športovec ) som poistená vo výbornej poisťovní,kde nerobia žiadne problémy pri vyplácaní...sama som teraz dôkaz nakoľko som utrpela zlomeninu kde mi do 2 týždňov vyplatili všetky peniaze za úraz a PN ešte trvá....platia vždy na účet!!! Mám tam aj za každý deň ...od 21 dňa PN....dokonca aj OCR od 10 dna
Kľudne mi napíšte ...pošlem aj dôkaz!!!!
Ja už sa nenechám vyciciavat od poisťovní ,kde to nemá význam a keď príde k niečomu vyhovárajú sa!!!

Allianz, dospeli zvlášť, dieťa zvlášť, zatiaľ bez problému vyplácanie plnení