icon

Kde mi dajú pôžičku, keď som na materskej?

miska743
11. feb 2013

ahojte neviete mi niekdo poradit kde zozeniem pozicku ked som na materskej

Strana
z2
miska743
autor
14. feb 2013

@danim :vsak z materskej nie

miska743
autor
14. feb 2013

jake ste vsetky mudre treba sa vzit aj do druheho situacie ne len tam na seba mysliet ale diki za rady

danim
14. feb 2013

@miska743 matersku = o cosi lepsi prijem mas pol roka... ( uvery su standartne min rok )... potom mas smiesny rodicovsky prispevok, ktory ti len len postaci na zivobytie.. si to lepsie uvedom. a ked sa ti zda, ze by ti ostavalo,.. tak si to odkladaj do buducna na take nestandartne situacie a nemusis riesit drahe uvery. na nebankovky ani nemysli.. lebo sa dostanes do velkych problemov ( okrem toho, ze im zaplatis mozno 2x tolko co si pozicias )- na co ti to pomoze ?? aj za net platis istu sumu.. zrus net, hned mas o cosi viac penazi.. ( robim v banke, tak ti to hovorim zo skusenosti.. ) hotova pohroma, ako ludia hospodaria.. a potom to tak dopadne.. nech sa ti dari a vyriesis si svoju situaciu, ale zit na dlh je nezmysel

miska743
autor
14. feb 2013

a kdo akoze zije na dlhy ? snivas? mam jednu pozicku tak neviem co tu tarate kokos clovek pise o voze a druhy o koze kaslite sa nato!!

danim
14. feb 2013

@miska743 v tretom prispevku k tejto teme pises, ze uz mas jednu pozicku a nestihas platit ani tu... pises sama... tak si to uvedom.. cele.. ja ti nechcem zle, hovorim len zo skusenosti ako ti ludia potom financne existuju

miska743
autor
14. feb 2013

vsak ano pisala som to je to moja vec a berem tvoj nazor jasne ze je blbost zobrat dalsiu do kriminalu sa dostat nepotrebujem rychlo toto splatit a uz na nebankovky ani nepomysliet 🙂

billam
14. feb 2013

@miska743 ziadna banka ti neda pôžičku...a tiez uz nebankovky prísne triedia zákazníkov - čomu fandím, lebo clovek sa zakope....chod radsej napr. do tesca vykladat tovar.

miska743
autor
14. feb 2013

vsak ano pisala som to je to moja vec a berem tvoj nazor jasne ze je blbost zobrat dalsiu do kriminalu sa dostat nepotrebujem rychlo toto splatit a uz na nebankovky ani nepomysliet 🙂
@billam : jak mozem ist vykladat tovar do tesca tovar ked som na materskej o maleho kdo sa mi postara svaty peter 🙂 ked skoncim matersku vratim sa naspat do prace a bude lepsie

billam
14. feb 2013

@miska743 nemas rodicov, starých rodicov...niekoho, kto by bol 4-8hod. s malým?...nemusis ist hned na 8 hodinovu šichtu.

cenculinka
14. feb 2013

@miska743 materska sa v banke akceptuje ako prijem, ale ty uz nie si na materskej, poberas rodicovsky prispevok (vychadzam z tvojho pasu, ze mas dvojrocne dieta) a to zial banka ako prijem akceptuje, ale len v pripade, ze do uveru vstupuje aj ina osoba, ktora ma prijem zo zavislej cinnosti ☹ budem pisat to, co ostatne baby, nebankovka ti urcite peniaze da, ale s urokom daleko nad 20% rocne, co je vrazda ☹ skus si najst nejakeho rucitela, aspon na cas, kym sa nevratis do prace, potom ho mozes z uveru vylucit, lebo uz budes mat dostatocny prijem aj sama 🙂 pokial rucitela nemas, tak jedine tie nebankovky, su zle a menej zle 🙂 kukni na nete uroky a podla toho si vyber 😒 a akonahle sa vratis do prace, tak okamzite ries uver z banky a vyplat ten nehorazne drahy z nebankovky ☹ necitala som vsetky prispevky, tak neviem, naco potrebujes tie peniaze, ale urcite si si dobre zvazila, ci ti ich ozaj treba 🙂 tot moja rada 🙂

miska743
autor
14. feb 2013

@billam :bohuzial nemam ☹

hori
14. feb 2013

@miska743 a takto nahodou priatel ti nie je povinny platit nejake vyzivne na dieta? ako sorry, dala by som na sud...

miska743
autor
14. feb 2013

@cenculinka :ja uz neriesim ziadnu pozicku ani uver

miska743
autor
14. feb 2013

UZ TO NERIESTE NEBEREM ZIADNU POZICKU !!!

billam
14. feb 2013

@miska743 preco sa urážaš, veď sa ti snažíme len vysvetliť, aké máš možnosti a čoho sa vyvarovať.

miska743
autor
14. feb 2013

ja sa neurazam beriem vas nazor

cenculinka
14. feb 2013

nuz, prave som velmi olutovala, zrejme tak ako aj ostatne baby, ktore ti tu pisali nejake rady, ze sa vobec snazim pomoct ludom, ktori o to ziadaju !!! nikde v prispevkoch vyssie nepises o tom, ze uver neberies, temu si zalozila 11.2., cize pred tromi dnami, tak som ju povazovala za aktualnu. a odpoved typu - uz to tu nerieste, neberiem ziadnu pozicku!!! mi pride dost nevhodna, stacilo napisat, v klude, nie s 3mi vykricnikmi, ze si si to rozmyslela a aspon podakovat za snahu pomoct alebo za rady. aspon ja som na nieco take zvyknuta, ze ludia za rady dakuju, moja chyba, ze som sa snazila ti poradit.

danim
14. feb 2013

@cenculinka na prvej strane pise.. na najomne+ jedlo + ma uver od providentu ( hotova vyhra.. pomoooc )

@miska743 som ti napisala.. necitala som komplet celu diskusiu... a ty si mi odpisala ako si odpisala- na tejto druhej strane, ze nezijes z dlhu, ze ci snivam..... dievca zlate.. na prvej strane toho napises dost o tom ako to mas.. a na druhej strane na mna reagujes tak, ze snivam ??? ty by si asi zaprela aj nos medzi ocami.... otras... hovorim z praxe co vidim v robote ( aj ked som teraz na rodic. dov ) ludia nemaju co do ust.. maju 3 deti + zena na materskej.. cely prijem komplet minu.. a nie aby si dali 15 e na sporenie ( aby mali istu rezervu do buducnosti,, ak im vypadne prijem, ochoreju,, potrebuju na lieky- lebo to im nevychadza !!!.. ale daju si trvaly prikaz 17 e mesacne ako platbu za internet..- a na to im vychadza !!!!! 😠 . a kedze tu pises... tak tiez mas net- nezda sa ti to zbytocny prepych, ked si v takej situacii ?? + mas asi aj mobil..

hladaj nejaku brigadu- je moja rada , dieta nech ti postrazi kamoska, rodicia, svokrovci, surodenci...a hlavne tatko toho dietata ! prajem vsetko dobre

fraufrt
18. feb 2013

Neviem,kam zaradit moju otazku, tak skusim tu... mozno sa najde niekto, kto poradi. Manzel ako podnikatel si chce zobrat uver v banke, vyplatit z neho iny uver a dat si ho do nakladov. V banke, zevraj potrebuju moj podpis. Nechapem tomu, ked to ma byt podnikatelsky uver, preco moj podpis???....nemam byt ani rucitelom, ani na tom predchadzajucom uvere som nefigurovala. Tak??? Chcem to pochopit skor, ako pojdem do banky, lebo viem, ze tam mi povedia same "mudre" veci, ktorym aj tak nebudem rozumiet. Dakujem.

katkamato
15. mar 2018

Ahoj , si spoluvlastnikom s muzom napr dom auta a podobobne? Lebo ja som tak bola s moj muzom a ked ruci napr domom a si spoluvlastnik potrebuje tvoj suhlas ze aj tvoja po

Strana
z2