icon

Kde mi dajú rýchlu pôžičku 200 eur?

27. nov 2021

Zienky neviete kde mi daju rýchlu pôžičku 200€? Prosím nesúďte. Stala sa vec nečakaná. Viem to splatiť za 3-4 mesiace. Len to potrebujem fakt súrne a rýchlo.

silviaeli
27. nov 2021

Si zamestnaná, máš ucet??
Banka ti pozícia 200e do 5minut🤷🏻‍♀️Aj cez aplikáciu 😀

kubkovamama
27. nov 2021

Povolene prečerpanie,spotrebak,cez internet banking do pol hodiny

vanda323
27. nov 2021

A v rodine ti tých 200 eur nevie niekto požičať?

nika11103
28. nov 2021

No ženy aké ste tu len niektoré hnusne ???? A to mame držať spolu ? Čo sa do nej navazate prosila o radu a vy ju idete súdiť že tu zobre alebo nech ide na brigádu ? Nikde nenapisala že chce od niekoho aby kej peniaze poslal proste chcela len radu… a vy ste tu schopne riešiť jej bonitu a podobne ? Hanba nám … a nexh ide na brigádu asi keď potrebuje ihneď peniaze do pondelka tak asi to nepomôže nie ? Na záver len to že každá jedna z Vás aj ja som si taku situáciu zažila sa mote dostať do takej situácie … autorka ja ti neviem pomôcť ale žiadne povolené prečerpanie ti ani neodporúčam ja som to urobila raz a odvtedy som ss dostala do začarovaného kruhu , už by som to nespravila … držím ti palce moc nech sa ti to vyrieši

autor
28. nov 2021

@silviaeli áno skúšala som ale minimum je 300€ a to nepotrebujem.
@vanda323 Písala som hore že to takto riešiť nechcem. A popravde asi by ani nemá kto. Súrodencov nemám, mám určite nie a vzdialenejšiu rodinu žiadať nebudem.
@nika11103 Veľmi ďakujem. Ja od nikoho nechcem peniaze zadarmo. A teda ani by som neprijala ak by mi niekto napísal že pozica. Som na koni už asi 15 rokov ale ne toto som si nezvykla.

slniecko66
28. nov 2021

@nika11103 konečne normálny komentár 🙃😊 Aj ja sa často pýtam kde sa podela ludskosť. Na MK je jej čím ďalej tým menej..
Napíšeš sem niečo.. či už prosíš otázku alebo radu a akurát môžeš čakať vlnu negativity.. :(

karelova
28. nov 2021

@nika11103 preco neodporucas povolené? Je to začarovaný kruh len ak nesplatis.. Treba si uvedomiť, ze je to reálny uver, ziadne peniaze od banky zadarmo a na tento ucel, že clovek potrebuje rychlo 200e a nechce riešiť s rodinou,mi to príde najvhodnejšie.

ivkazba
28. nov 2021

Áno, v banke si požičiaš minimálne 300. Ale ak súrne potrebuješ 200 eur a vieš ich za pár mesiacov vrátiť, tak si požičiaš hoci aj 300 a za 2-3 mesiace úver predčasne vyplatíš. Povolené prečerpanie nie je ideálne, ak ho človek minie a nevie splatiť. Ak vieš, že peniaze za pár mesiacov splatíš, tak v tom nevidím žiadny problém. Ako bolo už včera napísané, za pár minút to vieš mať vo svojej banke poriešené, napríklad aj cez aplikáciu či internet banking.

sonnenshein
28. nov 2021

Autorka, ak si z Bratislavy, ponukam moznost prist 4x upratat, a zaplatim Ti tych 200e dopredu, na ruku.

heleninamama
28. nov 2021

@nika11103 Napísať, že každá z nás sa môže dostať do takejto situácie je scestné. Sú tu aj ženy rozumné a finančne gramotné. Nemať rezervu 200 eur je prinajmenšom nezodpovedné. V každej dobe a každej situácii, nielen teraz. Svedčí to o tom, že ten človek žije zo dňa na deň, nepremýšla dopredu, žije nad pomery, má dlhodobo finančné problémy, ktoré mu prerastajú cez hlavu... A aj tieto anonymné témy a zatajovanie informácií o sebe - zrejme nepracuje, má dlhy, bude tu problém s vrátením... Môžeme si len domýšlať... Rady dostala, ani jedna jej nie dobrá. Nič sa nedá, ale sú tu o tom popísané 2 strany. Prečo by ju mal niekto ľutovať?

autor
28. nov 2021

@heleninamama ja nepotrebujem aby ma niekto ľutoval. Žijem normálne. Som zamestnaná, mám hypo ako každý druhý Slovák. Mame s čoho žiť a rezervu mám ! Nikde som nenapisala že nie. To že s nej nechcem brat je druha vec. Rady som dostala áno. Rodinu priatelov a povolené prečerpanie. Nad tým posledným uvažujem a budem skúšať dnes riešiť. Peniaze viem vrátiť rýchlo ! Tak ma prosím neosocujte ak neviete čo ke vo veci.
@sonnenshein Žiaľ, opačný koniec Slovenska 😕

vanda323
28. nov 2021

Ok chápem. V pohode. Len sa pýtam.

kitycat
28. nov 2021

Jaj, uplne nova situacia. Aj rezerva by bola, ale ta sluzi na ine ucely. Aj precerpanie ale tam od 300 eur a ty potrebujes iba 200€. Ved vytiahni len tolko co potrebujes tek je to surne.. Neviem ake vychodisko by si chcela. Dosli napady vazne

ivkazba
28. nov 2021

No ak zoberiem do úvahy všetky tvoje reakcie, a teraz informáciu, že rezervu máš ale nechceš z nej brať a radšej si požičiaš... nemyslíš si že sme také hlúpe aby sme tomuto verili? Ak si vieš požičať 200 eur s tým, že za pár mesiacov vrátiš, tak si vieš aj zobrať z rezervy a za pár mesiacov vrátiš. Na to presne si človek rezervu vytvára. Aby mal peniaze keď sa niečo stane. 200 eur si požičiava iba ten, kto nemá inú možnosť. Robím s peniazmi a ľuďmi 2 desaťročia, tieto reči a argumeny a vyhovárania veľmi dôverne poznám. V každom prípade držím palce.

autor
28. nov 2021

@ivkazba som velmi rada že súdiš ak nevies čo je vo veci. Prajem pekný deň. 🙂

ivkazba
28. nov 2021

Nesúdim, len konštatujem. Robím s financiami takmer 20 rokov. Prišla si sa pýtať na koňa kde zohnať 200 eur. Na každú jednu radu máš argument prečo nie. Lebo od mamy si nechceš požičať, lebo úver je od 300 a ty potrebuješ iba 200, rezervu máš ale nechceš ju minúť. Ak človek s týmto robí 20 rokov, tak ak niekto povie že rezervu má ale ide sa pýtať na koňa, kde si vie 200 eur požičať... netreba súdiť, stačia fakty. Ak by si mala rezervu, tak toto dávno neriešiš, zoberieš z rezervy a za pár mesiacov vrátiš. Ak ju nemáš, ale ako píšeš si bonitná a vieš dostať úver, už dávno by si mala vyriešených 200 eur z banky, lebo ak človek nemá v banke problém, tak je to prvá a jediná možnosť, ktorá človeku napadne, už dávno by si to cez internet banking mala vo svojej banke vyriešené. Napriek tomu si sa prišla pýtať na koňa. Netreba súdiť, stačia tieto fakty. Nemôžeš čakať, že keď sem napíšeš takú haluz ak rezervu ale nechcem z nej brať, radšej si niekde požičiam) tak tu budeme súhlasne prikyvovať.

loginexistuje
28. nov 2021

ak mas rezervu tak proste zober z rezervy co potom riesis ved nato je urcena a aj tak inflacia teraz znehodnocuje uspory je predsa najekonomickejsie siahnut na rezervu ako si poziciavat (urok a pod)
a ako si vlastne predstavujes idealne vyriesenie tejto situacie ? ze ti jiekto posle 200 eur ako anonymovi a nebude ich chciet spat ? ked ostatne relevantne navrhy odmietas

martina1201
28. nov 2021

Autorka najnižšia suma je požičať 300€? No tak si požičaj 300€ potom hneď vráť 100€ keď ich nepotrebuješ a tých 200 splat čo najskôr.

Ak máš rezervu vezmi z nej a dopln čo najskôr. Najjednoduchšie riešenie a bez toho aby si dlh navýšila o úrok. Prípadne môžeš tam dať aj viac aby si navýšila rezervu ešte.

silviaeli
28. nov 2021

To je problem??ved ak potrebujes 200e..požičiaj si 300e..100e odložis a vrátiš ju potom spolu s tými 200e..🤷🏻‍♀️

hrabovo
28. nov 2021

@sonnenshein ooo, to je krásna ponuka, ja som zo Senca, ak niekoho hľadáte na upratko, skúste napísať, ja sa tomu venujem už pár rokov popri práci, aj cez víkend 🙂

hrabovo
28. nov 2021

Tiež by som vzala tých 300, a pri prvej splátke vrátila aj tu 100, čo ti dajú navyše, keď sa inak nedá, je to asi najschodnejsie riešenie 🤷‍♀️

sonnenshein
28. nov 2021

@hrabovo Ste zlata, ale zo Senca je to do Devinskej dobrych 70km 😬

luna379
28. nov 2021

Požičiam ti 200€ ak u notára podpíšeme že mi ich o 3 mesiace splatíš 300€. Myslím to vážne a bez srandy. Bratislava. Ak tak napíš.

autor
29. nov 2021

@luna379 opačný koniec sk, ale už je to vyriešené. Ďakujem.

sonnenshein
29. nov 2021

@luna379 Toto tusim dost casto vycitali Kiskovi, ze ludom v nudzi za nekrestanske uroky poziciaval peniaze.
Zelam Ti, aby si ked to budes potrebovat, stretla skutocnu laskavost a ochotu pomoct. ❤

luna379
29. nov 2021

@sonnenshein Ja k tomu poviem len toľko, že Kto chce kam, pomôžme mu tam… autorka si mala urobiť finančnú rezervu ako každý iný normálny slušný človek…

autor
29. nov 2021

@luna379 Ja som nikde nenapisala že ju nemám ! Vec je vyriešená k spokojnosti mojej aj druhej strany. Ja nebudem vysvetľovať prečo som nebrala s rezervy ani načo tie peniaze boli. A o rezerve si pokecaj z bežným Slovákom zarábajúcim minimálnu mzdu. Rezervu nemajú a pre mna sú slušný ľudia ! Netreba sa povisovat za každú cenu.

sonnenshein
29. nov 2021

@luna379 Nepoznam, nesudim. Pracovala som ako expertny dobrovolnik s ludmi bez domova, a niektore pribehy boli vskutku zalostne. A rozhodne nie vsetky "moze si za to sam"

hrabovo
29. nov 2021

@sonnenshein je to škoda

upsilon
30. nov 2021

ja na uvery pouzivam porovnavace. aj tu maju prehlad nebankovych poziciek https://totalmoney.sk/uvery-a-pozicky/pozicky ale kedze pises, ze potrebujes sumu od 200€, take tam ani nevidim. A nizke pozicky vacsinou maju velmi vysoky urok. Kym ju vratis, celkovo zaplatis ovela viac