icon

Kde mi dajú úver, keď som invalidný dôchodca?

kompi111
17. jan 2015

Zdravim potreboval by som uver ako inv. dôchodca plnný inv. dôchodok 317e.
Problem je ze mi nechcu pozicat v banke lebo som v povolenom debete 1000e.
Potrebujem uver najlepsie od banky 2000e splacal by som tak 6 rokov.
Viete mi poradit? Ďakujem 🙂

dada1212
17. jan 2015

z bánk má najmenej prísne podmienky poštová banka, dávajú bez problémov aj dôchodcom z nízkym príjmom, tak by som skúsila asi tam.

stary_ujco
17. jan 2015

Zrušiť debet a hneď to pôjde ľahšie. A som rád, že to riešiš bankou a nie vydriduchmi...

evica.s1
18. jan 2015

ak mate zaujem skuste my napisat na Evica.S1@azet.sk viem sa vam na to pozriet.

andreah25
20. jan 2015

Tak si zruš povolený debet a v pohode potom dostaneš. Ak nemáš debet reálne čím vyplatiť, tak si požiadaj o pôžičku 3tis. eur s tým, že podmienku Ti dá banka na splatenie debetu z nej a banke doložíš doklad o vyplatení a zrušení daného debetu.

missu7
9. nov 2015

ja ti poradím asi to, že je treba si najprv splatiť povolené prečerpanie a následne by si nemal mať problém získať úver aj normálne z banky. nebankovkám by som sa vyhýbala byť tebou, samozrejme, ak nie je iná možnosť, už ti iné neostane. ale banky berú do úvahu v rámci posúdenia bonity celkovú situáciu, takže aj prípadné čerpanie z kontokorentu, ktoré berú, ako keby máš normálny úver. ak si plný invalidný dôchodca, to ešte nemusí znamenať, že je to niečo "horšie" ako starobný, vždy ide len o bonitu a výšku príjmu, prípadne výdavkov. celkom dobrý prehľad možností je napríklad na http://www.123pozicky.sk/dochodcovia/detail/ kde sú porovnané tak bankové ako aj nebankové úvery a ich možnosti. v každom prípade, pokiaľ budeš pri žiadosti o úver dostatočne komunikovať, nemal by byť problém získať aj pôžičku z banky. veľa šťastia!

matufo33
13. jún 2020

Zdravím som invalidný dôchodca potrebujem si súrne požičať aby som splatil podnájom a vrátil sa domov do nemecka lenže poberam invalidný dôchodok vo výške 351 eur neviete mi niekto poradiť kde by som si mohol požičať ? Za každú radu vám budem vďačný

patrik5253
23. aug 2021

Som invalidná dôchodkyňa Amon dôchodok je 212 euro

marek092
22. aug 2022

Som invalidný dôchodca a potrebujem surne 400 €, moj príjem je 350€