icon

Kde mi poskytnú súrne pôžičku?

zuzanka957
6. jún 2013

Ahojte surne potrebujeme pozicku. ...5000 eur....pracujem na zmluvu plat 500-600 eur plus poberam aj matersku....kde mam skusit stastie.....neuspesne som pochodila prima banka postova a slov.sporitel.uz som skusala aj nebankovu cetelem a nic

Strana
z2
piacere
7. jún 2013

a dobrý postreh má aj @mircalla , teda to, že aj povolené prečerpanie na účte sa (myslím) berie ako "úver".... takže zrušiť povolený "mínus" na účte pred žiadaním úveru... aspoň my sme rušili....

lili_mia
7. jún 2013

@dada1212 áno, už viem, len teraz neviem, či v uni credit to platí aj na takú sumu akú autorka uvádza, či to tam neuviazlo, kedže de facto, z jej príjmu žijú 3 ľudia .. tieto čísla nedržím v hlave, kedže sú tam rôzne podmienky a riešim to až priamo pred klientom

lili_mia
7. jún 2013

@piacere tak tak .. bankový účet s povoleným prečerpaním a človek je automaticky v úverovom registri ako poberateľ úveru, aj ked ho nevyužíva ..
čiže @zuzanka957 ak máte na účte povolené prečerpanie, zrušiť a potom znova obehať banky

dada1212
7. jún 2013

@lili_mia no ja neviem, s tou unicredit bankou mám nedávnu skúsenosť, preto viem, že aj ked sa vypisuje žiadosť a neuvedie sa príjem manžela/manželky, tak riešia iba to, či z toho vyžije tá osoba, neriešia že je vlastne vyživovacia povinnosť aj medzi manželmi.
takisto to robia s deťmi, po správnosti má človek vyživovaciu povinnosť voči dieťaťu až do 26 rokov, oni to tej žiadosti zapisujú iba tie deti, na ktoré sa poberajú rodinné prídavky.
ja si myslím, že každá banka má trocha iné podmienky,možno toto nedomysleli, preto píšem, že by možno mala šancu.
aj ked ako som už hore písala, niektoré banky jej nedajú automaticky len pre jej vek a ktovie či aj iné nebudú mať pre jej vek nejaké prísnejšie kritériá...
lebo napríklad tá vub-cka nemá určite tú podmienku, že len od 25 len tak. je to asi preto, že je dosť mladých ľudí, čo sú ešte nezodpovední a zoberú si pôžičku a minú ju na blbosti a potom ju nesplácajú. veľa mladých ľudí si neuvedomuje následky svojho konania do budúcnosti a preto ak majú s tou vekovou skupinou zlé skúsenosti, nepožičajú im vôbec alebo majú veľmi prísne podmienky.

nintu
7. jún 2013

@zuzanka957 skus kontaktovat financneho poradcu-ale takeho co to robi dlho. ja mam dobre skusenosti s ovb...najdu riesenie

matozazzo
10. jún 2013

@piacere Moze byt, my sme brali hypoteku pred 4 rokmi, tiez CSOB, zaratali tiez ale k manzelovmu prijmu, on bol ziadatel, kebyze to ide na mna - co sme chceli preklopit teraz, podnikam + RP, vraveli nam, ze sa mi RP nepocita.

piacere
10. jún 2013

@matozazzo tak to je pravda, že žiadateľom bol môj manžel 🙂

domca2009
12. aug 2013

Ahoj.Ak to potrebujete tak surne skuste my napisať ničo viac a možno by sme dačo vymisleli🙂Pracujem aj s tymto i ked nielen s požičkami.POhybujem sa na celom fin.trhu tak sem s otazkami.Možno Vam pomožem.

jarino1718
24. feb 2014

dobry den potrebujem dnes 500e dakujem 0902578450 moj kontakt

mirus11
5. feb 2025

@zuzanka957 no treba manžel aby zmenil robotu,pokiaľ nemá nejaké zdravotné ťažkosti,lebo inak sa nepohnete nikam dalej

Strana
z2