Potrebujem súrne 5000 eur
Dobry den… uz som zufala… súrne potrebujem 5000€.. banka my nedá. Potrebujem vyplatiť dneska dlh mojej mame. Už sa chcem zabiť 😪
A čo od tohoto čakáš, že ti ich tu niekto pošle, alebo sa poskladáme?
A čo od tohoto čakáš, že ti ich tu niekto pošle, alebo sa poskladáme?
@anonym_268a08 nie …. 😞
@anonym_972f83 34..
@olvedicsilla ja som myslela,ze si dieta a ze ta idu vystahovat aj s mamou.
Dufam,ze to tak neni,ze??ze nebyvas s nou a nejdu Vas vsetkych vystahovat.
@anonym_268a08 nie …. 😞
@olvedicsilla co sa stane ked jej to nevyplatis?
Pre dlh vlastnej mame sa nezabija. Mama počka,dohodnite sa na platbe v splatkach.
@olvedicsilla prečo ti banka nedá? Dôvody budú - nemáš príjem, máš dlhy, máš exekúcie. Ak by si mala príjem a bola bez dlhov, tak ti ich banka dá. 5 minút vyplnenia žiadosti v bankovej aplikácii v mobile.
Takže na čo peniaze potrebuješ, prečo si mame dlžná a čo sa stane, ak jej ich aktuálne nedáš? Ak si si od mamy požičala, splácala si jej to každý mesiac po menších čiastkach, či vôbec? Prečo máš dlhy a čo očakávaš že ako ti niekto pomôže?
@olvedicsilla
A prečo to riešiš až dnes? Mohli ste sa už dávno dohodnúť na splátkach. 5000e nie je malá suma. To sa nerieši keď už je neskoro
S mamou sa dohodni na splatkach. Dnes odnes to, co mas, nech vidi dobru volu.
Pre dlh vlastnej mame sa nezabija. Mama počka,dohodnite sa na platbe v splatkach.
@janinah ja som jej mala peniaze v banke uložené…. A pred 3 mesiacmi som ich vybrala. Dala do obálky do vrecka… išla som domov na bicykli a vypadli my niekde.. 😪potom som to už nenašla😪😪😪mama to ani nevie… lenže včera my volala že potrebuje dneska tie peniaze… a teraz neviem čo bude … aj mama aj otec ma zabije.. bývam s dcérou a so synom.. pracujem v Maďarsku ale teraz som tam začala len .. výplatu budem mať až 10-ho.. ale aj to je malo ..
Načo si ich vyberala?
@janinah ja som jej mala peniaze v banke uložené…. A pred 3 mesiacmi som ich vybrala. Dala do obálky do vrecka… išla som domov na bicykli a vypadli my niekde.. 😪potom som to už nenašla😪😪😪mama to ani nevie… lenže včera my volala že potrebuje dneska tie peniaze… a teraz neviem čo bude … aj mama aj otec ma zabije.. bývam s dcérou a so synom.. pracujem v Maďarsku ale teraz som tam začala len .. výplatu budem mať až 10-ho.. ale aj to je malo ..
@olvedicsilla Isla si domov na bicykli a peniaze 5000 € v obalke vo vrecku. Ja uz nemam slov. Bud dalsi troll, alebo je uz neuveritelne ako ludia nerozmyslaju.
tu sa niekto nudi ,
Načo si ich vyberala?
@anonym_00a62c lebo som zrušila ten účet …
Ja ti neviem, ale doteraz čo som počula príbehy vo svojom okolí, keď sa riešili peniaze, tak každý čo už už ich mal a chcel vrátiť, tak ho okradli, stratil. No samé záhady....
@olvedicsilla a na co si ho rusila,ked si tam mala mamine peniaze,to je taka blbost,ze az.
@olvedicsilla a tvoja mama nema svoj vlastny ucet???
Ja ti neviem, ale doteraz čo som počula príbehy vo svojom okolí, keď sa riešili peniaze, tak každý čo už už ich mal a chcel vrátiť, tak ho okradli, stratil. No samé záhady....
@anonym_7b52e8 ja viem že sa to ťažko uverí ale naozaj je to tak ako som písala. 😪😪
@olvedicsilla a tvoja mama nema svoj vlastny ucet???
@anonym_972f83 nie nemajú . Ona dostáva invalid na sek
Tvoja hlúposť, 3 mesiace tajíš takúto dôležitú vec a panikáriš, keď ich už mama potrebuje. Začala si teraz pracovať, máš 2 deti, 5000 eur jej vrátiš o koľko rokov? Vieš, čo chce mama kupovať? Je to niečo dôležité?
Musís im povedať pravdu a dáko to spolu vyriešite. Na čo chce mama minút 5000 euro? Je to dosť peňazí. Ak je to veľmi súrne, skús zájsť do banky a možno ti takú malú pôžičku schvalia
@anonym_972f83 nie nemajú . Ona dostáva invalid na sek
@olvedicsilla a z coho si doteraz zila,ked az teraz si zacala pracovat??
OK, rušila si účet. Ale prečo si brala peniaze v hotovosti vo vačku a nenechala si ich poslať na iný účet? Či si bez účtu? A prečo si sa mame hneď nepriznala? To aj deti učíš, že ak niečo vyvedú, majú ostať ticho a nepriznať sa?
Neostáva ti iné ako mame povedať pravdu, prehltnúť, ak bude nahnevaná. A spolu sa dohodnúť na splácaní, že jej mesačne budeš dávať aspoň 250 eur. A keď budeš po skúšobnej dobe tak vyriešiť to úverom v banke.
Tak sa mame priznaj, poplac a dohodni si s nou, po kolko je j to budes mesacne splacat z kazdej vyplaty.
Ak jej das cca 200 eur kazdy mesiac, tak do dvoch rokov to mas splatene.
Alebo po roku prijmu v praci ti uz mozno banka da pozicku a mame vratis zvysok splatky naraz a budes to splacat banke.
Ak ti teraz banka nepozicia, tak ina moznost nie je.
Jediné, čo ťa v mojich očiach delí od obyčajného trolla, je dátum založenia účtu na MK 😶
Si klamárka a peniaze si minula, alebo obidve ste hlúpe.
Mama v tom že svoje peniaze dá do banky na cudzí účet a nemá vlastný bezplatný účet.
Ty v tom že rušíš účet v banke a bezdôvodne prevlačuješ 5000€ len tak vo vrecku na bicykli.
Finančná gramotnosť u oboch 0 bodov.
@olvedicsilla Preco davas tak vysoku hotovost do vrecka? 😐 Nejako viac absurdit sa ti udialo okolo tejto veci... Autorka, prepac, ale moc zodpovedna mi neprides a ked si aj rusila ucet, ten zvysok si mohla dat previest na ten, ktory je aktualny/funkcny. Ved ty nemusis tu hotovost brat. No ja ti neviem, nejake to je cele zvlastne🤔
@olvedicsilla podobný príbeh tu bol nedávno...
Pokiaľ rodičia potrebujú, možno sa stalo niečo nepredvídateľné ... ale máš určite kamarátky, ktoré ti určite pomôžu v núdzi.
To mama zo seku vybera invalidny cele mesiace a ty si si ho davala na svoj ucet? To su take kraviny...

Kolko mas rokov???