icon

Kde mi rýchlo požičajú 3 000 eur?

26. júl 2022

Dobrý večer prajem,
Nejdem si sem pýtať peniaze ako niektorý to skúšajú to už píšem v úvode aby ste ma tu zbytočne neukamenovali a anonymne davam prispevok nakolko je toto premna dost citlivá tema, ale nebojte na koniku som už nejaké roky 🙂 nemam problem sa ozvat do spravy ale chcem sa spýtať či nepoznáte nejakú osobu ktorá súkromne požičiava na zmluvu peniaze, ( nakolko v mojom meste som taku osobu poznala ale žial už nežije, tak ma napadlo že skusim sa opytat tu ) mne pôžičku nedajú nakoľko som na RD. A súrne potrebujem 3000 euro, ktore viem mesačne po 1000 euro s blízkymi zlepiť, lebo som sa dostala do situácie že musím do pondelka zaplatiť faktúru, ktorá sa nedá na splátky uhradiť.
Skúšala som aj rôzne banky, nakoľko mám nehnuteľnosť, ale bohužiaľ bez TPP to nejde 😞
S blízkymi do pondelka bohuzial 3000 euro nezlepím....

Strana
z2
autor
27. júl 2022

@tosomja majú príjem ale nie oficiálne na papier všetko, keďže malo súkromníkov dáva všetko na papier tak snáď viem ci majú príjem alebo nemajú alebo to vieš ty lepšie ako ja ?
Počúvaj tu nejde o žiadne odvolanie a podobne neviem o com tu ty stále píšeš, mne neprišiel nejaký dlh ktorý by som mala vyplatiť ako píšem prišla mi faktúra so splatnosťou týždeň!!! Žiadny nedoplatok ani dlh, na šeky si našťastie pozor dávam 🙂

tosomja
27. júl 2022

A to čo za faktúra, o ktorej by si nevedela, že niečo máš platiť??? A nemáš na to? Čo si si dala urobiť plastové okná do dvojposchodoveho domu a zabudla si že nemáš to ako vyplatiť ? Nechápem. Veď objasní čo za faktúru?

autor
27. júl 2022

@tosomja píšem že je to pre mňa dosť citlivá téma tak asi to nebudú plastove okná, ani nejaké plastické operácie ale úplne iné veci, už som ti aj napísala správu aby som ta vyviedla z omylu.

acrobaleno
27. júl 2022

Akože, celkom by ma aj zaujímalo, že čo to môže byť, keď za 3tisky. Keď si "to" kupovala, tak si vedela koľko to stojí. Nemohla si sa na to pripraviť?
Poďme detektívky z MK, čo to môže byť, ak o tom teda autorka nevedela, je to citlivé a prišla jej faktúra na takú sumu.
Gigolo? Niečo z ružového slona?

autor
27. júl 2022

@acrobaleno ale nekupovala som nič, ja som to napísala súkromné @tosomja a nech to posúdi teda 🙂

nafka0483
27. júl 2022

@acrobaleno Mne napada napr dedicske konanie? Neviem ci sa to da nazvat faktura ani ake lehoty tam su. Pripadne pomnik na hrob? Pohreb?

zun
27. júl 2022

Terapia?

autor
27. júl 2022

@cocolino234 mi po precitani spravy a vysvetleni poradila aby som sem napísala v skratke, z rodinných dôvodov som potrebovala právne služby tento mesiac som ale uhrádzala cez 2000 euro a teraz za ďalšie úkony mam uhradiť 3 tisíc, takže 5000 na mesiac je už naozaj cez náš rozpočet. Ale už sú všetky kroky ktoré boli treba vykonané čiže po uhradení tohoto, už nebudú ďalšie takéto vysoké náklady

cocolino234
27. júl 2022

@autorka pozri si v zmluve dobu splatnosti a napíš nám to sem. Každá faktúra má dobu splatnosti a rovnako čas po nezaplatení, kedy ti najskôr musí prísť upomienka.

martul
27. júl 2022

@acrobaleno citlivá téma.....IVF?🤔

martul
27. júl 2022

5000 za právne služby?! Ty brďo...

klaudiaden
27. júl 2022

@martul aaa tiez sa mi to nejak nevidi

autor
27. júl 2022

@klaudiaden tak mam ja doklady ako dôkaz, neviem co je na tom také zvláštne, advokáti majú aj nejaké cenníky podľa toho o aké sumy sa jedna tak si vypočítaju svoju odmenu

autor
27. júl 2022

@klaudiaden advokat si tiež nemoze pýtať len tak z brucha nejaké sumy, podľa toho v akej veci advokat zastupuje a aká je hodnota majetku tak aj on podľa toho má svoju odmenu. Jasne ze keď sa niekdo rozvádza tak také palky si advokat účtovať nebude.

zuzinapipina
27. júl 2022

Ach tak to mi je ľúto takato situácia...a neda sa ti napriklad iba navysit v banke povolene precerpanie? Mne to tam stale ponukaju aj do 1000 euro..a poprosiť toho advokata o 3 splatky, ved aj on moze mat nejake pochopenie, ze je to na bezneho človeka trosku velka suma ihned na splatenie. Snad vam za tie peniaze aj pomohol,v com ste ho potrebovali ..este by som akusila tu postovu banku, snad budu vedieť pomôcť

autor
27. júl 2022

Ďakujem všetkým, už mi jeden známy poskytol pomocnú ruku ❤️

nelka93
27. júl 2022

@brembo netreba zavádzať s úrokmi. Už dávno nie sú také úroky na nebankovkach

brembo
27. júl 2022

@nelka93 ja som písal o urokoch užerníkov,nie nebankoviek.

brembo
27. júl 2022

@tosomja Orange má limit tuším 800€

nelka93
28. júl 2022

@brembo tak to neviem kto sú, takých neregistrujem. A požičiavať si na žltom melone je blbosť, lebo sa nedoplati clovek

Strana
z2