Kde nájsť najlepší termínovaný vklad na 12 mesiacov?
kto mi poradi, kde je dobry terminovany vklad max 12m viazanost?
dakujem pekne 🙂
Fio - do 10 000€ úrok 2,4%, vyšší vklad je uročený 2,1%.
Môžeš ich vybrať aj skôr a vždy na tom zarobíš, lebo uroky sa pripisujú každý mesiac.
Prima banka má 2.8%, no musíš tam mať bežný účet,nič iné netreba. Ja tam termínované účty využívam dlhodobo, majú vždy dobré.
@gejb musim tam mat ucet?
SLSP 3 mesiace 2,5%, 12 mesiacov 2%
"najlepsi" ma asi J&T banka (pozri ich stranku)... najflexibilnejsie je asi do 10.000 ta fio...
Áno ale nič zaň neplatis. Podľa mna je to tak asi všade...
Unicredit 2,3 mi ponukali na 3 mesiace...asi to ale zavisí od výšky vkladu
2 mesiace dozadu 365banka úrok 3,65%
Podmienka bola vklad min. 500€
@blue_horse_1 bez vedenia uctu?
@janai1 dakujem
@panonia pozriem dakujem mas tam ucet?
Ano
@annacunderlikova ktorá banka má terminák s 5,6%?
Nie je potrebne mat spoplatneny ucet plus. Mam tam zadarmo ucet. Doplnim, ze chceli dobu viazanosti na 9 mesiacov.
Och.. tie úroky, čo ponúkajú sú na zaplakanie. Skôr sa čudujem, že tam chce človek dobrovoľne vložiť peniaze, ktoré im zarobia násobne viac 🙊
@lelahromi a kam ma clovek vlozit ked nema zorvna na nehnutelnost.
@janai1 slsp 3m 2,5%len keď investujes zároveň..bez investovania2%...zniizovali sa úroky od januara
@janai1 žiadna ..kuk si finacna hitparadu.sk pre porovnanie produktov
@katty123456 ja viem, že žiadna. Preto som bola zvedavá na odpoveď ale žiadna neprišla 🤣 ako inak
Prečo banka??? 🫣 Prečo termínovaný vklad??? 😭 Dnes je toľko možností, toľko príležitostí, 2%? 3%? A banka koľko na vás zarobí? Ľudia... Sme v roku 2025... Možností je po ... Neskutočne veľa, prečítať, preveriť, pýtať sa známych, rozumiem, že je to téma, o ktorej sa ľudia nechcú rozprávať...
A ďalšia pripomienka.. 1 rok je málo... Skúste skôr hľadať na dlhší čas, viac to zarobí... Možno po prípade dať na viac rokov s možnosťou výberu kedykoľvek, bez poplatkov a obmedzení... Ale v banke to nie je...
Prajem pekný večer 🙂
@geby007 neviem kedy budem potrebovat hotovost lebo znazujeme kupu preto len na 1 rok max
@geby007 a kde je ina moznost?
Správa
@gejb týmto som jej tak poradila, aby sa obzrela za inou možnosťou ako je banka, kde iba z teba zderu aj to posledné čo máš... A aby prešla na niečo, čo je výhodnejšie, lepšie, výnosnejšie a neplatila mesačnu daň alebo úroky... Iba som jej chcela poradiť, ale je v poriadku, keď ty chces žiť ako v minulom storočí a chodiť do banky, kde z teba zderu o chvíľu ak gate a keď by k niečomu prišlo, tak bohužiaľ... Účet ide do dedičského konania, ďakujem pekne, také veci si neprosím... Idem tam, kde su peniaze v poriadku a keď by som ich potrebovala, tak ich mám za 2 dní na účte alebo keď by prišlo k najhoršiemu (choroba, smrť, iná záležitosť...) som s tým v pohode, dám si odkup na svoj účet a neriešim nič, som vysmiata a nečakám, čo sa kedy stane

Trh momentálne ponúka 2% na úložky do 12 mesiacov. Ak aj niekde nájdeš nejaké reklamy na vyšší úrok, vždy je to spojené s nejakým obmedzením - napr. max. výška vkladu, minimálna výška vkladu, nutnosť mať nejaký investičný produkt, mať aktívny bežný účet s inkasom a platbami platobnou kartou a pod.
Vo FIO máš 2% bez podmienok - stačí si otvoriť bezplatný bežný účet a môžeš robiť úložiek, koľko len chceš.