Kde získam pôžičku mimo banky?
Pozical by mi niekto, resp. existuje niekto kto poziciava peniaze mimo banky? Ak ano, kde a kto? Ake su podmienky?
Potrebujem 50tis. na konkretnu vec..dakujem za rady
V nebankovke. Ale pri tej sume, co chces, preplatis vela
@zuzana76 skusim im zavolat a uvidime, pozriem aj nejake recenzie
@crazy_cat_lady skusim co mi povedia, nic za to nedam
@anonym_autor a pozor na to naozaj, nedavno jeden znamy spachal samovrazdu z rovnakeho dovodu, napoziciaval si vela
@anonym_autor a pozor na to naozaj, nedavno jeden znamy spachal samovrazdu z rovnakeho dovodu, napoziciaval si vela
@zuzana76 normalny clovek ide do banky,ale aj banka sama o sebe,vie dobre znicit ludi.Tieto predschvalene uvery su tiez cesta do fin.pekla a tam uz je autor tejto temy.
@anonym_autor a preco ti nechce dat uver/pozicku banka?
@zuzana76 tak to zase nie, spachat samovrazdu koli tomu, mam splatene svoje uvery co som mala
ale ja uz uver nechcem
@zuzana76 tak to zase nie, spachat samovrazdu koli tomu, mam splatene svoje uvery co som mala
ale ja uz uver nechcem
tatra banku mam a slovensku sporitelnu ale podmienky su take, preto hladam nieco mimo
tatra banku mam a slovensku sporitelnu ale podmienky su take, preto hladam nieco mimo
@anonym_autor co koment to perla az sa musim smiat a co si myslis,ze tieto stranky su co??Tam sa overuje tiez vsetko.Neexistuje uz nic,iba uzernici.
ale 50 000 je velmi vela, je tolko nutne? oslov nejakeho financneho poradcu, neviem, urcite bacha na nejakych uzernikov, aby si neskoncila este aj bez znamok zivota niekde.
ale 50 000 je velmi vela, je tolko nutne? oslov nejakeho financneho poradcu, neviem, urcite bacha na nejakych uzernikov, aby si neskoncila este aj bez znamok zivota niekde.
@zuzana76 ved toto
ja si myslim ze mnoho ludi by to potrebovalo, len je tazke najst niekoho
@anonym_autor tak lebo poziciavaju len pochybni, bezny clovek bud tolko nema, alebo investuje, alebo podporuje deti v studiu atd...
@zuzana76 uvidime, mozno na nieco pridem
chcem urobit dobru vec no niekedy aj na nu treba peniaze
a mas pravdu, nieje to bezne
@anonym_autor tu stranku som pozerala inak a to je do 15tis. €
@anonym_autor tu stranku som pozerala inak a to je do 15tis. €
@anonym_autor nie, tam sa dalo aj 50 000, cash free hypo
https://www.zltymelon.sk/pozicky#preco dolu v tabulke
@anonym_autor nie, tam sa dalo aj 50 000, cash free hypo
https://www.zltymelon.sk/pozicky#preco dolu v tabulke
@zuzana76 skusala som len kalkulacku, este to pozriem
A sa cudujete???Ved vam pisem,ze vsade uz chcu overenie.Iba uzernici a ti si teda pytaju uroky ako svina.
Tak sa uvedomte,konecne.
@anonym_autor ale asi nic, je tam zalozna zmluva na nehnutelnost a dokladovanie ucelu, takze asi pase pre teba
@zuzana76 hej pozeram to akurat
Požičiam ti 50 000 eur, ale budeš mi musieť dať do zábezpeky niečo vo vyššej hodnote - čiže auto, byt, chalupu, pozemok, hocičo, vo vyššej hodnote. Mimo iného tam bude úrok.
A sa cudujete???Ved vam pisem,ze vsade uz chcu overenie.Iba uzernici a ti si teda pytaju uroky ako svina.
Tak sa uvedomte,konecne.
@anonym_14f7f4 necudujeme sa
Požičiam ti 50 000 eur, ale budeš mi musieť dať do zábezpeky niečo vo vyššej hodnote - čiže auto, byt, chalupu, pozemok, hocičo, vo vyššej hodnote. Mimo iného tam bude úrok.
@anonym_fa8f3c ved nema co dat do zabezpeky,inak by isla do banky.Ale som zvedava na jej perlovy koment.
@anonym_autor také, že potrebuješ mať z čoho vrátiť. Nechápeš, že to je i na tvoju ochranu? Aby si si nepožičala a nemala už na nič peniaze..
@anonym_autor a co keď tu "dobrú vec" neurobíš, co sa stane?
@zuzana76 hej pozeram to akurat
@anonym_autor a ak by sa niekto nasiel, co ti chce pozicat, ako by si si to v praxi predstavovala? Za ako dlho to vies splatit a cim chces rucit (zabezpecit to, ze uver splatis)? Potrebujem viac info. Lebo ak ti poziciam na nejakych 7%, ako mam istotu, ze to dostanem spat do nejakych 5-8 rokov? Neviem si to dost dobre predstavit.
@anonym_fa8f3c ale veď ona nechce ručiť,ona to chce požičať len tak...

@zuzana76 ĎAKUJEM 🩷nevedela som o tejto stranke, mate osobne skusenosti?
@anonym_autor nie, je viacero takych stranok, su to nebankovky