Kde zobrať pôžičku, keď ja som na rodičovskej?
Ahojte, nebrali ste teraz niekto v poslednej dobe pôžičku? Chceli by sme zobrať 15 000 ale ja som ešte na rodičovskej. Že kde teda máme najväčšiu šancu a najlepšie podmienky.
@anonym_autor Najväčšiu šancu a najlepšie podmienky na požičanie peňazí máš u rodičov, alebo v banke.
Ak ma spoludlznik dostatocny prijem, tak vsade, v kazdej banke 🤷♀️. Ak nema, tak nikde. Rodicovsky ti akceptuju ako prijem, nie ale ako hlavny prijem, ten musi byt iny alebo ho musi mat druhy spoludlznik.
podla toho čím sa bude ručit
@martinmmartin moze rucit aj haciendou na Kolibe, ak nemaju dostatocny akceptovatelny prijem, tak uver nedostanu.
Mate to dobre spocitane ? Zacal by som tym, pol roka az rok budes dokladat bokom peniaze v takej vyske, ake by isli na splatku. ak sa ich len raz dotknes, znamena to, ze ta pozicka nie je dobry napad.
Na co to potrebujete ? Ako dlho planujes splacat ? Ak nemas cim rucit, tak len spotrebny uver s ovela vacsou sadzbou, ako hypoteka. Naozaj si to dobre spocitaj.
Mate to dobre spocitane ? Zacal by som tym, pol roka az rok budes dokladat bokom peniaze v takej vyske, ake by isli na splatku. ak sa ich len raz dotknes, znamena to, ze ta pozicka nie je dobry napad.
Na co to potrebujete ? Ako dlho planujes splacat ? Ak nemas cim rucit, tak len spotrebny uver s ovela vacsou sadzbou, ako hypoteka. Naozaj si to dobre spocitaj.
@patrike ja by som začala tým, že by som si našla prácu, brigádu a pod. žiadna baba nie je povinná trcať doma tri roky na rodičáku
Ak ma spoludlznik dostatocny prijem, tak vsade, v kazdej banke 🤷♀️. Ak nema, tak nikde. Rodicovsky ti akceptuju ako prijem, nie ale ako hlavny prijem, ten musi byt iny alebo ho musi mat druhy spoludlznik.
@petamich To je taky paradox, ked peniaze mas, banky same nukaju pozicky cez spravy v apke alebo aj telefonicky.
@anonym_autor a co takto ist do prace?
@anonym_autor hocikde, 15 000 eur nie je veľa. Stačí ísť do banky a ukázať váš spoločný príjem
@martinmmartin pri pôžičkách/úveroch sa ručí iba platom, ničím iným
@anonym_autor Najväčšiu šancu a najlepšie podmienky na požičanie peňazí máš u rodičov, alebo v banke.
@anonym_5a5906 áno, banku som mala na mysli. Len som chcela vedieť nejakú konkrétnu či vie niekto poradiť
@petamich manžel má zamestnanie, bude spoludlznik
@patrike máme niečo už našetrené. Toto je čiastka, ktorá nám chýba a chceli by sme to už teraz a nie zase ďalej šetriť, nakoľko sme našli to, čo spĺňa všetky naše požiadavky
@patrike ja by som začala tým, že by som si našla prácu, brigádu a pod. žiadna baba nie je povinná trcať doma tri roky na rodičáku
@anonym_b3d9bb ako som už písala, nie je problém s prácou/peniazmi, prípadným splácaním. Iba ide o to, že sme našli vec, ktorú by sme radi mali už teraz, kvôli tomu tá pôžička čiastky ktorá nám ešte chýba
@anonym_autor a co takto ist do prace?
@anonym_c6bac9 ako som už písala, nie je problém s prácou/peniazmi, prípadným splácaním. Iba ide o to, že sme našli vec, ktorú by sme radi mali už teraz, kvôli tomu tá pôžička čiastky ktorá nám ešte chýba
A aby som našetrila prácou tých chýbajúcich 15 000, tak tá vec už nebude samozrejme dostupná. Áno, môže byť iná, ale chceli by sme to zatiaľ takto vyriešiť a potom to ak to bude možné splatiť skôr ak budem chodiť na plný úväzok do práce
@anonym_b3d9bb ako som už písala, nie je problém s prácou/peniazmi, prípadným splácaním. Iba ide o to, že sme našli vec, ktorú by sme radi mali už teraz, kvôli tomu tá pôžička čiastky ktorá nám ešte chýba
@anonym_autor chodis do prace??Ci si len na rodicaku???lebo to je dolezite,tebe takto nedaju ale rucit mozes muzovi ak mas len rodicak.Ak pracujes,rodicak ti k prijmu ratat nebudu.