Kedy bude vyplatený daňový bonus?
Ahojky rada by som vedela či niekomu už bolo vyplatené daňové. Muž podával koncom februára a ja začiatkom marca
@majo1994 muž už dostal ale on je živnostník.. ja robím osobného asistenta a ešte som nedostala
@marika1918 ja som si podala u zamestnavatela, stale nic nemam.
@balerina2025 zamestnávateľ musí vyplatiť preplatok najneskôr v aprílovej výplate
@janai1 ja dufam.
@balerina2025 to je zákon a nie "ja dúfam"
@janai1 ok. ja som to pochopila 🙂
Zdravim vás daňoví bonus sa dostáva od tohto týždňa
Zdravim vás daňoví bonus sa dostáva od tohto týždňa
@alesko4567 daňový bonus je preplatok z ročného zúčtovania?
Stále nikomu neprišlo ?
prišiel vám už preplatok z daňového bonusu, mne vlani už 22.4.2025 a teraz nič okres Lučenec
Stále nič
Dobry den chcem sa spytat priatelovi priesiel papier ze ma stopnuty danovy bonus na deti co to moze znamenat moze byt ze nedostaneme peniazky ?
Dobry den chcem sa spytat priatelovi priesiel papier ze ma stopnuty danovy bonus na deti co to moze znamenat moze byt ze nedostaneme peniazky ?
@denisaaaaa666 a aký vam dali k tomu dôvodu na stpnutý danový bonus?
@denisaaaaa666 a aký vam dali k tomu dôvodu na stpnutý danový bonus?
@slawka2208 danova kontrola
@slawka2208 danova kontrola
@denisaaaaa666 tak peniaze nedostanete, po daňovej kontrole a vyhodnotení Vám dajú vyjadrenie a vám to bude spätne doplatené.
Takze by som mala dostat ci ? Lebo tomu nechapem .
Takze by som mala dostat ci ? Lebo tomu nechapem .
@denisaaaaa666 nie nedostanete. po kontrole dostanete vyjadrenie, až potom vam pustia peniaze. to môže trvať aj 2 mesiace.
Toto mi prislo
@denisaaaaa666 záleží co danova kontrola zisti, ci mate nan narok, alebo nie. Kontrola moze trvat aj 2 nesiace Ak budete mat narpk, vratia vam ho. Pride vam vyjadrenie

@denisaaaa a kde chceš volať prosím ťa? Na vyplatenie majú čas do 9.5.