Kedy začnú chodiť daňové bonusy na dieťa?
Ahojte,
Tí čo ste podávali DP na daňovom úrade, už začali niekomu chodiť daňové bonusy na dieťa? ( Viem že majú 40 dní od 31.3) Ale len či už niekomu aj prišli skôr , alebo ešte nie? Ďakujem
Este nie
@danka2009 ked vies ze maju cas,naco sa pytas.niekomu prisli peniaze,niekomu nie
@danka2009 ked vies ze maju cas,naco sa pytas.niekomu prisli peniaze,niekomu nie
@anonym_d1d96d tak ale asi sa potesi, ze Zuze z Hornej Dolnej uz prisli 😉
Synovi uz dosli preplatky z brigadu,podavala som mu to vo Februari,este ze sme tam mali ochotnych panov a pomohli vypisat,aj ked to nemozu.
@anonym_96ec31 ahoj ak sa môžem opýtať kedy si si podávala? Ja na začiatku februára, tak či sa môžem tešiť že prídu aj mne ešte tento týždeň, alebo nám ešte čakať :D
@danka2009 🙈vsak kazdy danovy urad inak stiha
Dnes prišiel bonus, DP som podávala v posledných dňoch marca. Dátum podania priznania nemá vplyv na to, kedy príde preplatok.
Synovi uz dosli preplatky z brigadu,podavala som mu to vo Februari,este ze sme tam mali ochotnych panov a pomohli vypisat,aj ked to nemozu.
@anonym_ba9f38 Datum podania danoveho priznania nena vplyv na termin vratenia preplatku.
Minulý rok som mala 14.4.na účte, tak nejak, plus mínus deň. Teraz ešte nemáme.
Robím na daňovom úrade priamo tieto daňové priznania spracovávam, preplatky/bonusy vraciam ... je úplne jedno, či podáš v januári alebo na konci marca ... mojim daňovníkom cinknú peniaze na účte 30. apríla, poštovou poukážkou začiatkom mája, u nás má každá správkyňa stanovené dve výplatné termíny ... denne mám milión telefonátov, že Hane, Zuze už prišlo, prečo mne ešte nie ... PREČOOO? 😕
Ahoj, v piatok 17.4. som dostala daňový preplatok. Príjemne ma to prekvapilo, že to tak skoro poslali.

@danka2009 vsetko doslo