icon

Kedy nám dajú úver alebo hypotéku?

banbinka
10. máj 2014

S priatelom by sme si chceli kupit bytik ,lenze on pracuje na stavbe a to ,len brigadne uz par rokou.Keby chceme úver musel by byť zamestnany na zmluvu??a ako dlho musi byt zamestnany?pol roka ??este nikde v banke sme sa pytat neboli ,lebo znama nam vravela ze pokial nema zmluvu a aspon 800e plat na zmluve nedaju nam ani omrvinky a nie to uver na byt 😒 ako ste sa asi docitali ja sa tomu vobec nerozumiem 😅 dakujem za radu dakujemmmmmm

Strana
z3
diuska86
15. aug 2017

@petka238 ahoj skus napisat alebo zavolat tymto mladym chalanom http://hypoteka.zprvejruky.sk/ mne tiez riesili hypoteku minuly mesiac a tiez to bol komplikovanejsi pripad a zvladli to, za mna odporucam

5petusik55
30. aug 2017

Ak potrebujete pomôcť s vybavením úveru, hypotéky, ak sa vam ho nedarí vybaviť , príp si chcete ušetriť čas a nervy, kontaktujte ma do IP alebo na mail petronela.szaboova@gmail.com 🙂

southbay
19. sep 2017

@petka238 on ma 700€ na paske v cistom? Len s jeho prijmom trochu dost pochybujem. V sucasnosnosti to bude tesnotka, banka zoberie vas prijem pocitam tych 1100 €, odrata 150€ splatka pozemku, to sme na 950€, dole ide 340€ ako zivotne minimum, to je 610€ v cistom, samozrejme dalej sa odcitaju dalsie rozne platby/splátky/dlhy, 20% rezerva podla nového opatrenia NBS a ste na 488€ s ktorými moze banka pracovat. Bez tvojho prijmu by ste to urcite nedostali podla mna, urcite este pracu nemen.

Aj 70 000 dostat na 100% finanacovanie mate prilis nizky oficialny prijem, pravdepodobne budete musiet nieco zalozit. Banka bude este testovat ci so sucasnym oficialnym prijmom utiahnete urok o 2% vyssi v buducnosti. Odporucam obratit sa na skuseneho sprostredkovatela (overit si ho v registri NBS ci to nerobi len nejake dva roky).

rastislav13
16. dec 2018

Mam zivnost len od augusta

Strana
z3