Kedy prichádza štipendium "Študuj doma" pre študentov?
Ahojte, kedy prišlo prosím vašim deťom minulý rok stipnedium prvý krát? Som v druhom ročníku a čakala som, že normálne príde v októbri, ale zatiaľ nám iba prišiel mail, ze z administratívnych dôvodov sa začne vyplácať neskôr, tak by som chcela mat aspoň nejakú predstavu, že kedy to je neskôr.
@billy_ kym ho nemáš neočakávaj žiadne peniaze.. čiže teraz v marci by som s tým radšej na tvojom mieste nepočítala.. buď ešte počkaj s nákupom notebooku ak chceš niečo kvalitnejšie alebo si kúp len taký na aký momentálne máš…
@dorizzz Aha takže je pravdepodobné že to pošlu ešte neskôr. Ja som si myslel že do konca marca na 100% ako písalo v maily.
@dorizzz Aha takže je pravdepodobné že to pošlu ešte neskôr. Ja som si myslel že do konca marca na 100% ako písalo v maily.
@billy_ v maili mas napisane ze do konca marca? Ja viem tak ako je na stranke- ze predpokladany zaciatok vyplacania je 1.kvartal 2026. Ale u nich je mozne vsetko, preto je to predpokladany zaciatok, nie pevne stanoveny.
@billy_ v maili mas napisane ze do konca marca? Ja viem tak ako je na stranke- ze predpokladany zaciatok vyplacania je 1.kvartal 2026. Ale u nich je mozne vsetko, preto je to predpokladany zaciatok, nie pevne stanoveny.
@dorizzz tak na stránke majú napisané "Predpokladaný začiatok vyplácania je 1.kvartál 2026" a v maili zase toto "všetky financie Ti budú doplatené prvom kvartáli roku 2026" takže tažko povedať haha