Kedy sa zobrazujú nové ponuky vo VUB aplikácii?
Zdravím kedy sa vám zvyknú zobrazovať nové ponuky vo VUB aplikácií začiatkom, koncom alebo v strede mesiaca ďakujem za odpovede
Ja mam ucet kratko od maja chodi mi tam vyplata ale zatial ziadna ponuka
To ani neviem,ale my mame kazdu chvilu predschvale uvery,este aj v case pnky,co bola sama bankarka prekvapena.Ale to kvoli vysokym obratom,co tam mame kazdy mesiac.Niekedy ponuknu 26tisic,40tisic,35tisic.podla obratov,ale naozaj kazdu chvilu
@anonym_48576e
Moje obraty su 2000 cca vase su vyssie ?
@anonym_48576e
Moje obraty su 2000 cca vase su vyssie ?
@beniasbenia treba ist do banky,nech to aktivuju.Automaticky pochybujem,ze to urobia.A aj tak minimalne aspon pol roka musi chodit prijem,ale najlepsie sa na to opytat tam.
Ano u nas su omnoho vyssie obraty.
@beniasbenia treba ist do banky,nech to aktivuju.Automaticky pochybujem,ze to urobia.A aj tak minimalne aspon pol roka musi chodit prijem,ale najlepsie sa na to opytat tam.
Ano u nas su omnoho vyssie obraty.
@anonym_48576e
Ďakujem za odpoveď v banke som bola všetko mam aktivované suhlasy udelené
@anonym_48576e
Ďakujem za odpoveď v banke som bola všetko mam aktivované suhlasy udelené
@beniasbenia tak len pockat treba,oni prehodnocuju kazde 3m,ci je klient stale bonitny,podla obratov.
@beniasbenia tak len pockat treba,oni prehodnocuju kazde 3m,ci je klient stale bonitny,podla obratov.
@anonym_48576e
A vám sa ponuky menia aj v strede mesiaca ?
A ako dlho ste ich klientom ?
@beniasbenia a v aplikacii medzi uvermi nemas ani toto? Ty mas zaujem o uver, spravne som pochopila?
@beniasbenia a v aplikacii medzi uvermi nemas ani toto? Ty mas zaujem o uver, spravne som pochopila?
@0silvia0
Nemam a co je toto za appku ? Moja je oranžova
@0silvia0
Nemam a co je toto za appku ? Moja je oranžova
@beniasbenia ja mam ucet magnifica, ten je modry, ja som vo vub uz vyse 20 rokov
@beniasbenia začiatkom týždňa mi tam ponúkali spotrebak 50000 eur a teraz kukam, ze ponuky na zhodnocovanie, termínované vklady a kreditka 🙂
Vo vub som 18rokov, furt je nejaka ponuka, ale pravdupovediac to ignorujem, ked to zatial nepotrebujem.
Ja som mala obe oranzovu a hned ma to premerovalo na zelenu,oranzovu uz nemam.V pondelok som bola v banke a uz oranzovu ani nedavaju,je to stara appka.Takze som aj rada,ze mi staci kliknut len raz.Este pred vyse tyzdna som musela instalovat obe appky.

To ani neviem,ale my mame kazdu chvilu predschvale uvery,este aj v case pnky,co bola sama bankarka prekvapena.Ale to kvoli vysokym obratom,co tam mame kazdy mesiac.Niekedy ponuknu 26tisic,40tisic,35tisic.podla obratov,ale naozaj kazdu chvilu