icon

Kedy sa zobrazujú nové ponuky vo VUB aplikácii?

beniasbenia
Včera o 17:31

Zdravím kedy sa vám zvyknú zobrazovať nové ponuky vo VUB aplikácií začiatkom, koncom alebo v strede mesiaca ďakujem za odpovede

anonym_48576e
•
Včera o 17:38

To ani neviem,ale my mame kazdu chvilu predschvale uvery,este aj v case pnky,co bola sama bankarka prekvapena.Ale to kvoli vysokym obratom,co tam mame kazdy mesiac.Niekedy ponuknu 26tisic,40tisic,35tisic.podla obratov,ale naozaj kazdu chvilu

beniasbenia
autor
•
Včera o 19:03

Ja mam ucet kratko od maja chodi mi tam vyplata ale zatial ziadna ponuka

beniasbenia
autor
•
Včera o 19:05
@anonym_48576e

To ani neviem,ale my mame kazdu chvilu predschvale uvery,este aj v case pnky,co bola sama bankarka prekvapena.Ale to kvoli vysokym obratom,co tam mame kazdy mesiac.Niekedy ponuknu 26tisic,40tisic,35tisic.podla obratov,ale naozaj kazdu chvilu

@anonym_48576e
Moje obraty su 2000 cca vase su vyssie ?

anonym_48576e
•
Včera o 19:18
@beniasbenia

@anonym_48576e
Moje obraty su 2000 cca vase su vyssie ?

@beniasbenia treba ist do banky,nech to aktivuju.Automaticky pochybujem,ze to urobia.A aj tak minimalne aspon pol roka musi chodit prijem,ale najlepsie sa na to opytat tam.
Ano u nas su omnoho vyssie obraty.

beniasbenia
autor
•
Včera o 19:24
@anonym_48576e

@beniasbenia treba ist do banky,nech to aktivuju.Automaticky pochybujem,ze to urobia.A aj tak minimalne aspon pol roka musi chodit prijem,ale najlepsie sa na to opytat tam.
Ano u nas su omnoho vyssie obraty.

@anonym_48576e
Ďakujem za odpoveď v banke som bola všetko mam aktivované suhlasy udelené

anonym_48576e
•
Včera o 19:25
@beniasbenia

@anonym_48576e
Ďakujem za odpoveď v banke som bola všetko mam aktivované suhlasy udelené

@beniasbenia tak len pockat treba,oni prehodnocuju kazde 3m,ci je klient stale bonitny,podla obratov.

beniasbenia
autor
•
Včera o 19:29
@anonym_48576e

@beniasbenia tak len pockat treba,oni prehodnocuju kazde 3m,ci je klient stale bonitny,podla obratov.

@anonym_48576e
A vám sa ponuky menia aj v strede mesiaca ?
A ako dlho ste ich klientom ?

anonym_edbbea
•
Včera o 19:45

@beniasbenia mám pocit, že stále 🫠

0silvia0
•
Včera o 19:46

@beniasbenia a v aplikacii medzi uvermi nemas ani toto? Ty mas zaujem o uver, spravne som pochopila?

anonym_3a5083
•
Včera o 19:54

@beniasbenia Ponuky čoho to majú byt?

beniasbenia
autor
•
Včera o 19:55
@0silvia0

@beniasbenia a v aplikacii medzi uvermi nemas ani toto? Ty mas zaujem o uver, spravne som pochopila?

@0silvia0
Nemam a co je toto za appku ? Moja je oranžova

anonym_cee515
•
Autor odpoveď zmazal
•
0silvia0
•
Včera o 20:05
@beniasbenia

@0silvia0
Nemam a co je toto za appku ? Moja je oranžova

@beniasbenia ja mam ucet magnifica, ten je modry, ja som vo vub uz vyse 20 rokov

anonym_b11f33
•
Včera o 20:17

@beniasbenia začiatkom týždňa mi tam ponúkali spotrebak 50000 eur a teraz kukam, ze ponuky na zhodnocovanie, termínované vklady a kreditka 🙂
Vo vub som 18rokov, furt je nejaka ponuka, ale pravdupovediac to ignorujem, ked to zatial nepotrebujem.

anonym_48576e
•
Včera o 20:26

Ja som mala obe oranzovu a hned ma to premerovalo na zelenu,oranzovu uz nemam.V pondelok som bola v banke a uz oranzovu ani nedavaju,je to stara appka.Takze som aj rada,ze mi staci kliknut len raz.Este pred vyse tyzdna som musela instalovat obe appky.