icon

Prečo je stále ponuka na pozíciu bankária vo VÚB?

anet235
Včera o 06:46

ahojte, vsimla som si ze na profesii je nonstop vyvesena ponuka Osobny bankar vo VUB , neviete mi povedat , ci tam stale odchadzaju ludia alebo preco stale hladaju? abo nebol niekto na pohovore?

hildicapupu
•
Včera o 07:03

@anet235 ahoj, tiez som si to vsimla. podla mna to nemusi byt hned tym, ze tam ludia stale odchadzaju, mozu mat aj vacsiu fluktuaciu alebo priebezne naberat na viac pobociek

anonym_6be874
•
Včera o 07:06

to mas v kazdej banke, najviac je tychto pozicii, lebo nie kazdy je na tuto pracu vhodny

patrike
•
Včera o 07:12

Velmi nevdacna a zle platena pozicia, velka fluktuacia. Tlaky zhora na predaj produktov a uzatvaranie zmluv, cast platu viazana na bonusy za to. Toto je plus minus v kazdej banke.

anonym_7b157a
•
Včera o 07:38

@anet235 tiez som odtial zdrhla ale je to 20 rokov dozadu takze sa to mohlo zmenit. Sefka kazdy den chodila kolko hypotek a poziciek som urobila...

anonym_ec3c53
•
Včera o 07:59

Je to uz davno neskutocna drina plna buzeracie za smiesny prijem.

anonym_a3573a
•
Včera o 08:02

Je to kvôli tomu, že tam ľudia nevydržia. Neskutočné nátlaky a nesplnitelné plány. Plat neúmerný voči tomu, čo robíš.

anonym_260d73
•
Včera o 08:16

kamoska 1.10.nastupila na danu poziciu takze pravdepodobne hladaju 😂 pohovor mala v septembri ale ona uy teraz vie, ze tam bude len docasne (riesi popri tom aj iny prac pomer)

anonym_e097cd
•
Včera o 08:29

Najhorsie pozicie.. najhorsie platene.. musis byt strasne otravna, ludi stale na nieco lanarit, no proste toto by som nerobila ani keby co.. mne stale z banky vyvolavala zenska ze mam prist aktualizovat udaje.. reku su aktualne.. a vkuse ma tam volala do tej banky, a aj tak som nesla.. je to otravne, a ludia co nevedia povedat nie sa daju zbulakat na nejaku kravinu len kvoli tomu, ze od pracovnicky sa vyzaduje splnenie nejakeho planu.. hruza

anonym_29c647
•
Včera o 08:35

nasi politici tvrdia ze mame 150000 volnych miest. Predpokladam ze polovica bude takychto pseudomiest typu bankar, financny poradca, poistovak. Uplne nevhodne pozicie pre beznych ludi a priam zdieracske. ale co je tych zvysnych 100000 miest? naozaj je tolko volnych pozicii? To akoze Slovensko je raj na zemi?

anonym_be426f
•
Včera o 09:39

@anet235 bývalá kolegyňa išla k nim na pohovor a také sladké motúzy jej hovorili, čo sa týka platu a potom prišla realita. Na papieri minimum a zvyšok, len keď ľudí otravuješ, nahováraš. Radili jej tam kolegyne, nech všetci prejdú s jej rodiny do VUB a nech to postupne robí, bude mať takto pol roka pekné výplaty, kým si naženie klientelu ☹

patrike
•
Včera o 09:42
@anonym_be426f

@anet235 bývalá kolegyňa išla k nim na pohovor a také sladké motúzy jej hovorili, čo sa týka platu a potom prišla realita. Na papieri minimum a zvyšok, len keď ľudí otravuješ, nahováraš. Radili jej tam kolegyne, nech všetci prejdú s jej rodiny do VUB a nech to postupne robí, bude mať takto pol roka pekné výplaty, kým si naženie klientelu ☹

@anonym_be426f Pre take pripady sa nacim na pohovore opytat : aku sumu budem na zmluve ako zakladny plat ?

anonym_d263df
•
Včera o 10:52
@anonym_e097cd

Najhorsie pozicie.. najhorsie platene.. musis byt strasne otravna, ludi stale na nieco lanarit, no proste toto by som nerobila ani keby co.. mne stale z banky vyvolavala zenska ze mam prist aktualizovat udaje.. reku su aktualne.. a vkuse ma tam volala do tej banky, a aj tak som nesla.. je to otravne, a ludia co nevedia povedat nie sa daju zbulakat na nejaku kravinu len kvoli tomu, ze od pracovnicky sa vyzaduje splnenie nejakeho planu.. hruza

@anonym_e097cd vies co, hrozne, fakt. My sme odchadzali z banky, prenasali sme hypo, neboli schopni nam ponuknut ziadny lepsi urok, no...proste muz tam ma aj firemny ucet a nie male peniaze sa mu tam tocia, ale bolo im jedno, ze pridu o klienta. Ok, nevadi, no a potom mu volala pani asi 2x, aby si dohodli stretnutie, ze potrebuje nejaky dotaznik spokojnosti vypisat, ako bol spokojny so sluzbami, no a povedal im, ze jeho cas je vzacny, on nebude kvoli tomuto chodit nikam. Ze nech sa nehnevaju. Furt otravuju s dacim. Ake chapem ich, musia...

anet235
autor
•
Včera o 11:01

Ďakujem pekne , za všetky odpovede 🙂🙂

anonym_be426f
•
Včera o 11:32
@anonym_d263df

@anonym_e097cd vies co, hrozne, fakt. My sme odchadzali z banky, prenasali sme hypo, neboli schopni nam ponuknut ziadny lepsi urok, no...proste muz tam ma aj firemny ucet a nie male peniaze sa mu tam tocia, ale bolo im jedno, ze pridu o klienta. Ok, nevadi, no a potom mu volala pani asi 2x, aby si dohodli stretnutie, ze potrebuje nejaky dotaznik spokojnosti vypisat, ako bol spokojny so sluzbami, no a povedal im, ze jeho cas je vzacny, on nebude kvoli tomuto chodit nikam. Ze nech sa nehnevaju. Furt otravuju s dacim. Ake chapem ich, musia...

@anonym_d263df naša rodina celá odtiaľ odišla. to otravovanie bolo hrozné, stále potrebujú niečo aktualizovať, niečo podpísať doslova hlúposti. Potom prišlo na refinanc a to som ostala sklamaná a prešli sme do inej banky, kde nám ponúkli omnoho lepšie percento. Ako sme odišli, tak cca po mesiaci volali, že vedia niečo urobiť s úrokom ale aj tak sa nedostali na to číslo, čo máme teraz.