Koľko by ste zaplatili za kožuch?
Nie je to provokačné iba sa chcem spýtať či by ste si kúpili kožuch po kolená pravý za 450€? 😂🙈🙈 Neviem u koho to má akú hodnotu proste ... v Poľskú s blokom ... fakt krásny 🥰 zdalo sa nám mega veľa ale vyzera primerane cene...
kožuch je kožuch...len kde by som ho nosila...Do kostola stačí aj kabát, a na bežné nosenie vetrovka...😉
veľa pýtaš ....😉
@sara07 V Podhradiku,chovali tam norkov a strieborne lisky,nieco strasne!
Nekupila by som vobec...prislo by mi smiesne nosit kozuch, ked u nas uz ani poriadna zima nebyva 🙂 Na spolocenske udalosti sa da predsa vziat elegantny dlhy kabat.
@77daniela77 a videla si v akých podmienkach žili sliepky, ako žiju na farmách mladé byky velkovyroba, atd , to máš jedno a musíme jest tolko mäsa nie nemusíme ako nemusíme nosti kožuchy
K takym kuskom sa treba aj zladit. Nepoznam tvoj styl ani ako sa obliekas, ale aby to nebolo komicke, ze mas na sebe kabat za 450 a cizmy z CCC za 25, ciapku z trhov za 12 a kabelku z predminulých vianoc. Premysli si, aby si potom nelutovala. Za taku sumu sa vies velmi pekne obliect celá(nie len kabat) v znackovych obchodoch...
@sara07 Ano,bola som aj v hydinarnach,tiez som odsudzovala klietkovy chov,videla som tam ten kanibalizmus medzi nimi.
Dostala som na Vianoce kedysi davno ciapku z polarnej lisky a nikdy som ju nenosila,spomenula som si na tie chudata na farme v pletivovych klietkach,vystrasene,bez stechy,budy kde by sa aspon skryt mohli....ano lebo poziadavka je husta srst a dlhe pazury....fakt to tam bola hroza!
@danusskaaa
@2491992 proti gustu ziaden disputat😀. Ak sa vam kozuchy pacia, iste si ich kupte. V mojej mladosti sa kozuchy nosili, zimy boli tuhe a nie kazdy chodil autom do prace. Mne sa tie ceny nezdaju vysoke. V 80. Rokoch stal slovensky (ovci) cca 330€ v prepocte. Ja mam z ciernej lisky a stal pred 25 rokmi 1000 €. Uz ho 10 rokov nenosim, uz nie su nan zimy.
mozog má každy ale rozum malo kto tak hlboko klesnuť v 21 storči a kúpiť si kožuch zo zvieraťa to hádam môže iba zaostala devucha z Ulambataru už ani najlepšie svetove značky nepreferuju kožuchy zo živeho zvieraťa ved Cibulkova ma prave kožuchy vystatuje sa a vyzera v nich jak Rusky partizán v roku 1945 ked išli z vojny domov hlavne že má kožuch a že nerypem tak načo sa pytaš take debiliny bože kúp si kožuchy bože kto to už len teraz nosi olašske cigánky na čele z malým pivom radšej si kúp normálnu vetrovkutaku kvalitnu značkovu mať pravy kožuch to by som radšej chodila v svetri a teraz tieto zimy z apár dni Vianoce a cez deň 10 stupňov po snehu ani chýru ani slychu.
Ja osobne by som si kožuch z principu nekúpila. Sumu ktorú spomínaš by som investovala do nákupu kvalitného vlneneho kabátu. Napr.original Montgomery duffle coat a jemu podobne. Ja si vlastne ani nespomínam kedy som naposledy videla niekoho v kožuchu...a to bývam v pomerne ludnatom meste, neviem či tie kožuchy nie sú tak trochu demode..
@sara07 velky pozor na taketo rady. Nie sme vsetci rovnaki ako cez kopirak. Niekto bez masa, iba na strukovinach, si akurat znici zdravie. “Zdravo” sa preje do predcasneho hrobu.
Su ludia, ktorym staci zuvat travu a preziju a budu dokonca zdravsi. Maso vo vacsom mnozstve im skodi. Zvycajne ale nemaju ani potrebu ho tolko jest. Alebo dokonca vobec.
A su taki, ktory potrebuju maso. A nie je to len ich roztopas.
@moonlight1210 Ano, ja som zivy priklad. Skusila som bez masa - bola som cele dni nervozna, hladna, bolel ma zaludok a hlava.
Sestra na takej strave funguje a vyriesila nou svoje zdravotne problemy.
Ja by som si kožuch asi za takú sumu nekúpila, ale myslím ze suma 450 je primeraná. Ja som si kúpila kožuch v Poľsku ale na trhu, stal 170 eur, asi pred 6timi rokmi, ale ani neviem z čoho je 🙂 podľa mňa ovca. Veľmi sa mi páčil, určite nebije do očí že je pravý, to nebol ani dôvod na kúpu. Ja som zimomrava a v ňom mi je naozaj teplo aj keď sú veľké mrazy, super kúpa, neolutovala som ani raz. A tie co moralizuju, určite sa im nohy potia v umelých topánkach a čižmách :D
@77daniela77 tie zvierata nemali strechu v bude? Ved tym sa znehodnocovala ich kozusina. Inak za mna kozuch urcite nie. Este tak z ovce ako vedlajsi produkt.
@leeo To bolo z kazdej strany len pletivo a klietka mala asi 1,5x1,5m.Asi vedia preco to tak mali,nic tam nebolo,len ta liska.

@hettinka jest mäso nie je potreba, dakedy sa jedno mäso len na sviatky bola to slávnost ked sa jedlo mäso, jedli sa vo velkom strukoviny ktoré su tiež zdrojom bielkovin
takže ani mäso nie je nutnost jest a určite nie v tom množstve ako teraz, nie nie som bio ani vegetarianka