Koľko eur pre dvoch dospelých na potraviny?
Ahoj zienky,potrebujem poradit. So snubencom sa coskoro osamostanime a ja tak zacinam prepocitavar rozpocet a nevedeli by ste mi poradit kolko eur treba pre dvoch dospelych ludi vyhradit na potraviny ?? dikesss
@sense @vintage_lady @ajana1 super uzasnz kvalitnz agave sirup, ktory pouzivam ja ani len z daleka nemozete poznat, pretoze mi to posiela kamaratka z mexika, rodina jej priatela to vyraba, takze tolko k tomu. ked vam tie sracky, ktore sa daju u nas kupit nechutia, nech sa paci. a ajana1, tak rozhadzuj pekne na sladkosti a ostatne veci, ja si tu zeleninu a ovocie doprajem a hotovo. tebe tych 100 eur pride vela, no mne vobec nie, pretoze nic sa nevyhodi a nemam vycitky, ze rodine davam umeliny. skus s tymto zit prosim ta.
@kindervajicko je jedno odkial je stale to bude len cista fruktoza ....
@kindervajicko a ty odkial vies ze jem sladkosti a Hovadiny? Ak chces tolko platit za jedlo ved vklude si plat. Ja tie peniaze radsej miniem na dovolenku 😉
@ajana1 a ty uz odkial vies ze nechodim na dovolenky? 😂 dobre, mna to tu prestalo bavit medzi vami, kazdy nech je co chce, kedy chce, ako chce, dobru noc.
Ja som raz zazila taku situáciu.ked mi raz cudzie dieťatko na otázku co by chcelo od jezisks povedalo ze poschodovu postel.no mne toto prišlo tiez velmi smutne ze si malé dieťa co by malo snívať o hráčkach povedalo toto.a moje deti mali uz 2 poschodku prvú sme mali železnú pár krát na nej spali tsk sme ju dali do betónu dost vrzgsls druhu majú drevenu a ťa bola tiez prázdna az teraz tam začali spávať.
@jana_eyre do diskusií som začala chodiť pred pár mesiacmi a možno aj preto, že máš fotku, som si Ťa zapamätala.
Keď som niečo od Teba čítala, vždy si sa vyjadrovala slušne voči druhým ľuďom a aj sa mi páčili Tvoje názory a pohľady na situáciu. A minule som obdivovala, ako si jednej babe čo žije len s otcom poslala toľko receptov.
Inak ja som sa tu votrela, bezdetná, medzi vás, takže do mňa sa nemá kto obúvať, lebo nemá ľutovať aké deti i keď v tomto prípade si ľahko nájde čoho sa môže chytiť. Napríklad prečo vôbec chodím na MK 🙂
@mandala77 Tak potom by som sem nemala pisat ani ja..ja som uz svoje deti vypustila do sveta..maju svoje starosti (do ktorych ja uz nevstupujem, a ak ano, tak len ako posluchac), a aj radosti o ktore sa so mnou delia..som hrda mama, a stastna "babinka"..mnohym z vas by som mohla byt ridicom, vselico som si zazila, aj nedostatok, aj stratu zamestnania..ale vzdy sme to s manzelom ustali..preto mi je divne, ak niekto "vari" a hrabe sa v cudzich hrncoch, ale tie jeho su, obrazne povedane, zasvinene az az..Maloktora/y z vas je jedinacik..aj ti, co sa obuvaju do inych..vychadza mi z toho, ze bud trpeli v detstve nedostatkom prave prrto, ze ich bolo v rodine viac, a preto dnes odsudzuju viacpocetne rodiny..My sme vychovali tri deti, vsetky skoncili VS, maju vlastne byvanie(s hypotekou), pracu, deti.Ved aj vo Svedsku ten kto ma rodinu, ma mat aspon tri deti.Jedno za otca, jedno za matku a jedno pre stat..🙂
@emilia25 🙂 tak to by ti bolo luto aj mojich deti... ti poschodovu postel chcu asi od vzdy🙂 a ja hnusna mama im dopriavam kazdemu vlastnu postel🙂 ( hlavne preto lebo este stale z posteli padaju a celkovo poschodove postele skor pokladam za riesenie nutne pre male priestory ako nieco pekne ci bezpecne🙂) ale moje deti chcu schody a zasivaren pod paplonom ( a maly este smykalku🙂)
Som nevedela ze taketo zelanie moze sposobit lutost😀
@dai oni to casom pochopia, ze im chces len dobre. Ja si pamatam ze aj my sme vzdy chceli aj sme ju dostali a asi len rok sme na nej spavali 🙂
baby ale no uznajte aj ja ked som bola mala som snivala o poschodovej :D

@miku1 ospravedlnujem sa 😉