icon

Koľko mesačne míňate na stravu v trojčlennej domácnosti?

5. júl 2025

Koľko míňate mesačne na stravu pri trojčlennej domácnosti?

Strana
z3
dadis
5. júl 2025

Minuly mesiac podla appky 700 eur

klementinka58
5. júl 2025
@dadis

Minuly mesiac podla appky 700 eur

@dadis aku apku pouzivas?

zuzanockamt
5. júl 2025

Okolo 400-500€ podľa prehľadu v IB za niekoľko mesiacov.

stellarstar
5. júl 2025

Ca 250 e 2 členná

gribka1
5. júl 2025

Min 500 e 2 -členná.

kristinka92
5. júl 2025

Okolo 550€- 4clenna rodina, ale muž sa stravuje aj mimo domu na obedy a to tam nepočítam. Ja doma s dvoma detmi na rodičovskej, cize raňajky desiaty obedy olovranty večere snacky…

balerina2025
5. júl 2025

cisto strava cca 400 euro urcite. niekdy 500

balerina2025
5. júl 2025
@stellarstar

Ca 250 e 2 členná

denkabemommy
5. júl 2025

500-700€ mesačne 🙂. 4-členná rodina.

xrcdny16
5. júl 2025

500-700 trojclenna…

dadis
5. júl 2025
@klementinka58

@klementinka58 Iba aolikaciu od mbank v mobile

dadis
5. júl 2025
@stellarstar

Ca 250 e 2 členná

@stellarstar Ale asi dost jedavate mimo domu, ci?

dadis
5. júl 2025
@klementinka58

@klementinka58, ale jeme vsetci 3ja doma

luccija
5. júl 2025

500-700 z toho dve komplet jeme doma, muž v práci obedy

klementinka58
5. júl 2025
@dadis

@klementinka58, ale jeme vsetci 3ja doma

@dadis ano aj prima mala taketo sekcie ale to uz zrusila....odvtedy neviem najst dobru apku

dadis
5. júl 2025
@klementinka58

@dadis ano aj prima mala taketo sekcie ale to uz zrusila....odvtedy neviem najst dobru apku

@klementinka58 Je dobre mat taky prehlad..napriklad este 2 roky dozadu to bolo len 450-500 eur

stellarstar
5. júl 2025
@dadis

@stellarstar Ale asi dost jedavate mimo domu, ci?

@dadis nie, len nenakupujem jedno cez druhe, mám mesačný plan na varenie a nakupujem podľa toho plánu, mäso veľa nekupujem jedine kuracie prsia, na sk nakúpim mäso pre gulas inak ine mäso ani nejeme a nie denne

sevrin
5. júl 2025

3000-4000 ako kedy

balerina2025
5. júl 2025
@sevrin

3000-4000 ako kedy

@sevrin jedlo mesacne? 🙂

dadis
5. júl 2025
@stellarstar

@dadis nie, len nenakupujem jedno cez druhe, mám mesačný plan na varenie a nakupujem podľa toho plánu, mäso veľa nekupujem jedine kuracie prsia, na sk nakúpim mäso pre gulas inak ine mäso ani nejeme a nie denne

@stellarstar Ja maso jem tiez menej, ale mam doma dvoch sportovcov, u nas ma bez masa idu ukamenovat :/. Tiez nekupujem jedno cez druhe.. v podstate zakaladne potraviny, zelenina, ovocie, orechy, syry, mlieko, vajcia, chlieb, vlocky, muka, cestoviny, kava, caje. Jogurt iba biely, dost tvarohov, cottage, proteinove pudingy - to je take jedine mimo beznych veci. Colu pije len dcera, to jej flasa vydrzi aj tyzden. Sladkosti malo kupujeme, iba ked niekam idu, kupia si na cestu nejake proteinove tyzcinky, horalku..teraz v lete im zvyknem kupit krabicu ovocnych nanukov

gregik66
5. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar wau, nedas aapon tyzdenny jedalnicek? My sme dvaja, deti nepocitam, zjedia menej ako macky, ale pod 500 nevieme ist, a to tiez maso jeme malo

stellarstar
5. júl 2025
@gregik66

@stellarstar wau, nedas aapon tyzdenny jedalnicek? My sme dvaja, deti nepocitam, zjedia menej ako macky, ale pod 500 nevieme ist, a to tiez maso jeme malo

@gregik66 musis naplánovať podľa toho čo mate radi

akvi
5. júl 2025

My cca 350-400 e mesačne, 3 dospelí. Plus k tomu cca 200 éčok za jedlo vonku. Je v tom ale aj drogéria a jedlo pre zvierata.

martinkatinka
5. júl 2025

400€ dvaja so synom. Ked je muz doma, tak viac. Maso jeme mozno 2 krat do tyzdna, ale zase my sme velmi zeleninovi, toho kupujem vela, potom pecivo z lokalnej pekarnicky, to je tiez drahsie.

majlo1234
5. júl 2025

My tiez vela minieme, paradoxne najviac nas vzdy stoji strava pre deti😀lubia kapsicky, snacky, jogurty, actimel…vsetko veci, co sa zeru denne a idu do penazi🫣takze ja pod 500 urcite nejdem

3009
5. júl 2025

3 dospelí 500 - 700 eur.

dadis
5. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar Rozmyslala som na nad tym, tych 700 vychadza (to je este ten slabsi mesiac) na 3os/ 30dni - je cca 8 eur os/den. Ak si vezmes, ze - ranajky 1 eur, desiata+olovrant 1 eur, obed a vecera po 3 eura, - a sme na 8 eurach 🤷‍♀️.

stellarstar
5. júl 2025
@dadis

@stellarstar Rozmyslala som na nad tym, tych 700 vychadza (to je este ten slabsi mesiac) na 3os/ 30dni - je cca 8 eur os/den. Ak si vezmes, ze - ranajky 1 eur, desiata+olovrant 1 eur, obed a vecera po 3 eura, - a sme na 8 eurach 🤷‍♀️.

@dadis úprimne na eurá som to ešte nezratala. Na raňajky mame chleba s maslom a džemom. Dzem si robím sama, ja ked som v práci tak raňajky doma nemam neskôr kúpim desiatu ta ma vyjde ca 1,50 e. Pitie beriem z domu. Potom obed a večera tiez niekedy kupujem xxl balenia parok alebo Špekačky z toho mam ptm cez týždeň 2x. Ďalej napr teraz na večeru sme mali palacinky, inak chlieb alebo žemľa so salámou, nátierka, tuniak v dóze. Desiatu a olovrant nezvykneme mat, ok sem tam si dáme jogurt alebo maličkosť ale tiez nie kazdy deň. A nesporím resp nenakupujem toho málo, zarábam slušne môžem si dovoliť, aj raz za čas obj pizzu alebo sa najeme vonku ale my toho nepotrebujeme veľa a mame este aj 2 psov

dadis
5. júl 2025
@stellarstar

@dadis úprimne na eurá som to ešte nezratala. Na raňajky mame chleba s maslom a džemom. Dzem si robím sama, ja ked som v práci tak raňajky doma nemam neskôr kúpim desiatu ta ma vyjde ca 1,50 e. Pitie beriem z domu. Potom obed a večera tiez niekedy kupujem xxl balenia parok alebo Špekačky z toho mam ptm cez týždeň 2x. Ďalej napr teraz na večeru sme mali palacinky, inak chlieb alebo žemľa so salámou, nátierka, tuniak v dóze. Desiatu a olovrant nezvykneme mat, ok sem tam si dáme jogurt alebo maličkosť ale tiez nie kazdy deň. A nesporím resp nenakupujem toho málo, zarábam slušne môžem si dovoliť, aj raz za čas obj pizzu alebo sa najeme vonku ale my toho nepotrebujeme veľa a mame este aj 2 psov

@stellarstar Pre moje deti by som vsak takuto stravu nechcela. Ak by som mala setrit na sebe, tak nejaky cas by som o takej strave vydrzala. Ale myslim si, ze taka strava sa casom prejavi na zdravi.

balerina2025
5. júl 2025
@stellarstar

@stellarstar to je ine, ale ked pridu deti, tie maju mat roznorodu stravu, jogurty ovocie zelenina, a to je riadna palka.

Strana
z3