Koľko mesiacov zamestnania stačí na hypotéku?
Ahojte, neriešil niekto v poslednej dobe podobnú situáciu.
Chceli by sme si vziať hypotéku a manžel sa zamestnal ešte do druhej práce aby nám vychádzal príjem. Stačí mať 3 mesiace alebo treba dlhšie? Vdaka
V kazdej banke inac... najdes aj na nete tabulku
Áno píšu, že 3 mesiace,ale nakoniec bolo potrebných min.6 mesiacov
Áno píšu, že 3 mesiace,ale nakoniec bolo potrebných min.6 mesiacov
@bobco13 slsp prosím vás?
Stačí aj 3 mesiace keď ma ešte navyše popri druhej práci
Slsp stačí 3 výplaty na účet aby prišli
Ved som ti uz davno napisala... aj s fotkou 🫤
Slsp stačí 3 výplaty na účet aby prišli
@sweet20 ale pisala
@bobco13 , že trebalo 6mesiacov preto sa pýtam.. jednu prácu ma už roky a teraz ma druhu prácu aby nám vyšiel príjem na hypotéku..ale 6mesiacov by sme takto nezvladli fungovat... a práve o slsp nám ide.
@korytnacka11
@korytnacka11 ďakujem vam snáď to vyjde teda ❤️
@kika5555 máš to pekne zahrnuté v poplatkoch v hypoteke...finančný poradca radi podľa výšky provízie, ktorá je odlišná v každej banke. Samozrejme chce čo najlepšie zarobiť.
@mantilka tak toto je strasne somarina co si napisala... to by bolo dost od veci , keby som si mohla vybrat , ze kde hypo mi vyjde "pre mna lepsie"... za kazdu vec je rovnako... rovnako poistenie , cize je to tak nastavene aby za kazde poistenie som dostala rovnako a nie , ze v NN mam viac , tak dam tam... a takto aj s hypo...

Staci 3 mesiace 😀 idealne si najst hypo poradsu. Vsetko vysvetli, povie vam v ktorej banke su aktualne najlepsie podmienky a hlavne ho potom plati banka a nie vy ☺️