Koľko musíte mesačne mať zarobené na šeky?
Dievčatá koľko musíte mesačne mať zarobené na šeky ? U nás 800€ a trápi ma to . Len najbližšie roky s tým nič asi nevieme urobiť . 😥
@mijo53 to nie je vela.vas je kolko v domacnosti?paušal pre osobu nasob poctom ludi v domacnosti...dalej, niekto potrebuje neobmedzene hovory do vsetkych sieti a neobmedzene data-to sa prejavi samozrejme na vyske pausalu, nie nejake hovory v Orange...dalej , nie je internet ako internet.za 7,50 Eur mesacne aj v Hornej Dolnej je to asi nejaka velmi nizka rychlost. ludia, ktori pracuju z domu musia mat casto napr.vysokorychlostny internet, tam rataj platby bezne 20+Eur
Za mna je to rovnaka odveci otazka ako “kolko miniete na jedlo?”, “kolko stoji dovolenka v Grecku?” alebo “kolko stoji prerabka 2 izboveho bytu?”🙈 kazdy ma predsa iny standard, inu predstavu a iny prijem/vydavky. My mame napriklad cca 800e len splatku hypoteky, 550e jaslicky pre malu a ostatne platby este cca 250e, nepocitam do toho poistenie, sporenie+investovanie, kde mame tiez nastavene mesacne platby 🤷🏼♀️
Nás vyjdú povinné výdavky na 1300€. V tom je hypotéka, inkaso, pôžička, internet+tv, paušál 2x, synovi kredit, čipovka, družina, jedáleň v škole. A to ešte nepočítam benzín manželovi. 💁
1350 🙃😃 tíško závidím tých 800
Bohužiaľ človek potrebuje viac a viac ale samotné príjmy sa tak ľahko ako výdavky veru nenaháňaujú
@mijo53 ako som pisala, pausal 23 Eur pre kolko ludi? jedneho? dvoch? a co ked je v rodine 5 ludi? a co ked potrebuju neobmedzene volania a data?....Internet si neporozumela...je rozdiel v rychlosti, nie, ci ides cez sukromnika .. vies co je vysokorychlostny Internet? asi nie, skoda reci..
Asi tak 200€. Hypo nemame. Moc ti to nedalo asi tato info.
trvale platby - 1500 EUR
My máme cez 1000€ výdaje. Je v tom nájom (vrátane energií), potraviny, telefóny, internet.
70 elektrina, 35 orange telefón, 37 Telekom tv a internet. Potom mám také výdavky každý mesiac iná suma od 40 do 140 eur (raz poistka za auto, raz poistka za dom, dvakrát ročne voda a tak). A drevo nejakých 200 eur raz ročne. Ak mám zhruba odhadnúť tak dokopy všetko okolo 200-250 mesačne priemerne .
@mijo53 áno, sú v tom hypak a úver, dve na sebe nezávislé veci (nejdem rozpisovať prečo sme v takej situácii to je naša vec), zálohy za elektrinu, mobily, lízing na auto. V zime je to viac, kurime tuhým palivom, teda tých 800-1000 sú len platby ktoré musia odísť, každé 3 mesiace poistka na dom, každý pol rok vodne a stočné, raz do roka dane... Ono sa to nezdá ale to sa nakopí ako nič. Je rozdiel platiť zálohy za elektriku v jednoizbaku, a rozdiel mat veľký dom. Takisto je to aj napríklad s danou z nehnuteľností, už teraz sa "teším" na tu sumu.

@mijo53 70 € = televízia všetky kanály načierno cez znameho 6 €, RTVS poplatok 5€, internet optický 15 €, muž telefón 10 € a donedávna som aj ja mala 10€, ale odkedy som bola 4 mesiace na sluzobkach a aktivovala som si internet v telefóne, tak už 30 €. Aký je to internet za 7,50€?