icon

Koľko penazí mesačne miniete?

veronique_1
20. aug 2011

Zaujímalo by ma ako žijú rodiny na Slovensku? Napíťte, prosím, čistý príjem Vašej rodiny po odpočítaní hypo a splátok a koľko mesačne miniete.

Strana
z2
lenka0283
21. aug 2011

ja sa tiez nestazujem manzel dostava 600 eur z investicii 700 zaraba a ja dostavam 200...300 e platime najom v dome a vela odkladame na dovolenku 🙂 ale keby som bola sama tak neviem ako by to bolo...

agatkag
21. aug 2011

Obdivujem všetky rodiny, ktoré dokážu vyžiť z jedného platu a materskej alebo rodičovského príspevku. Určite to nemajú ľahké. Bohužiaľ v našom štáte je to tak. Obyčajný občan je dobrý len na platenie daní...inak je na príťaž....Našťastie nemusím riešiť financie a priala by som to všetkým matkám...

katarinasifrova
21. aug 2011

ja som sama s dvoma detmi, tento mesiac mi konci materska, na buduci mesiac mi pride uz len rodicak ☹ , takze vydaje budu podstatne vyssie ako prijem ☹

moncicatko19
21. aug 2011

ja 212ematerska muz 400e
auto 115e
pozicka 60
pozicka 40
splatka na TV 15
splatka na minusovu kartu 40
splatka na minusovu kartu 50
splatka na minusovu kartu 35
mobil 30
mobil 20
internet 20
plienky 40
oblecko pre maleho 20(nie kazdy mesiac)
oblecko my dvaja z muzom na mesiac si kazdy kupime do hodnoty 15e
svokre(plyn,minusova karta )40
jedlo pre nas troch na mesiac cca 50
tento mesiac poisstka na auto 37
buduci mesiac toto vsetko okrem poistky na auto to sa plati stvrtrocne....
a plus buduci mesiac 100e NO A TERAZ SI TO ZRATAJTE....TAK CO SI USETRIME S PREPACENIM HRUBE HOVNO 😕 😠 ESTE RAZ SA OSPRAVEDLNUJEM ZA VYRAZ 😕

havi
21. aug 2011

tu ked,clovek na materskej neusetri,neda sa setrit,a v com?nekupim dietatu oblubeny jogurt?mlieko no to isto,dieta musi mat,ja sa zaobidem,neda sa usetrit,hypoteka elektrina voda,blbe dane este nemam zaplatene,cloveku sa s toho hlava kruti,dobre je tym hore,tym co nam naslubuju a potom zabudnu...jak by im tuto otazku dala precitat,nech vedia aka je realita a vraj sa rodi malo deti,do tychto podmienok,kazdy si radsej rozmysli,keby neni mojej rodiny som ta tam 😝

dada1212
22. aug 2011

tak ja problém napísať nemám, lebo nie je to nejako veľa.trojčlenná domácnosť , príjmy v priemere okolo 900€, mesačne inkaso 62€, splátky 80€, internet a televízia 33€, sporenie 33€, pes 20€, k tomu raz za pol roka voda 26 € a PZP na auto 40€.
a ušetriť ušetríme, samozrejme, že tá suma je rôzna, lebo niekdy prídu nečakané výdavky, ale tak v priemere okolo 150€ mesačne ide bokom, ale väčšia časť tých peňazí sa po pár mesiacoch vrazí do domu, lebo ho pomaly prerábame, časť nechávam ako rezervu.
a sťažovať sa nasťažujem, síce sa musíme trochu obmedzovať ak chceme niečo na dome aj porobiť, ale bolo obdobie, kedy to bolo oveľa horšie.

paula_1
22. aug 2011

my minieme okolo 300 - 400€ (potraviny, drogeria, oblecenie, volny cas) mesačne. do drogerie idem raz za rok - zo sprchovych gelov a tekutych mydiel sme presli na obycajne mydlo - by ste neverili ako dlho vydrzi 😉. pracie prachy tiez nekupujem - periem v mydlovom slize, plienky mam latkove, maso velmi nejeme 😀 takze to sa tiez usetri, oblecenie kupujem tu na MK, a nekupujem to co mi netreba. na kompletnu vybavu pre mimino som minula dokopy nejakych 300€ a oblecenia mam aj navyse pre neho 😝

jankatt1
5. dec 2011

My...partner príjem 3.500.-EUR, 1.000 -úver, 500 -alimenty na 2 deti z predchádzajúceho manželstva, 500 - výdavky spojené s domácnostou, teda vsetky poplatky BEZ STRAVY...
Na stravu a osatenie nas dvoch / v máji cakami miminko/ - 1.500 EUR, z toho 500 eur ušetrím, ostanú nam na úcte a 1.000 miniem na stravu, oblecenie, kozmetiku...

opicamartyna
5. dec 2011

priatel momentalne 380 v hrubom, ja 240 PN, o chvilu podobne vysoká materská a momentalne sme u mojej maminy jak sardinky, kym pride babo musime vypadnut, cize priatelov plat pojde na podnajom a zit budeme len z materskej......

briana
5. dec 2011

ja miniem kazdy mesiac celu vyplatu-850 eur. neviem narabat s peniazmi 😠 no a priatel kolko zarobi a minie netusim kedze on je podnikatel a ma sice vysoky prijem ale aj velke vydavky a okrem toho stavia. on plati vsetky ucty a vsetko ked ideme von na veceru a tak. a ja si za svoje zaplatim ucet za mobil a kupujem potraviny. a zvysok miniem na seba a na mojho psa. ale snad sa zmenim ked sa narodi bejby lebo viem ze dost rozhadzujem

bebemaly
5. dec 2011

fúúú...ja akosi nemám potrebu písať presné čísla...vyjdeme, no nič neušetríme, teda okrem toho, čo dávame malému na sporiaci účet.. teraz len premýšlam, ako môže dakto hospodáriť s 50 € na stravu pre troch ľudí...nerozhadzujem, varím každý deň, a pre dvoch dospelých a jedného drobca miniem na strave cca.300 € no, aj keď teda do toho rátam pidi králička a pidi psa..

irriss
5. dec 2011

Prijde mi to jako drza otazka - a na drzu otazku i drza odpoved: "Co je Ti do toho?"

p.s. Pokladam Tvou otazku za drzou, protoze ses nevyjadrila ani sluvkem o sve situaci...zajima Te jen okoli ...a zrovna MK mamicky...PROC? ...uz je tu mnoho "statstickych prukopniku"..myslim si, ze TOTO je zbytecne.. ☹
Muj nazor

gemini2
5. dec 2011

zienky, nepiste konkretne sumy!!!!!!!!!! najprv mala autorka napisat svoje prijmy.......... 😠

lecko
5. dec 2011

Ja nechapem ako mozete niektore zit takym sposobom, ze partner za vas plati ucty, vecere a podobne, ked same zarabate dost. Nemyslim teraz zeny na materskej alebo chore, nezamestnane atd. Preco ma jeden platit viac ako ten druhy, ked ten druhy je schopny zarobit?

miska1917
5. dec 2011

Ahojte,mam dve deti a som sama.165 ☹ eur nic viac.takze nic moc,a obaja chodia do skolky.a vyzivne ete nemam.

lujza123
29. dec 2011

nemam splatky ani dlhy..beriem rodicovsky a pracujem....chvalabohu...najom 140, strava cc 150 , drogeria cca 20, benzin 50...ostane mi cca 40 - 50 eur co ide babke lebo strazieva malu kym som v praci takze s ruky do huby

masterko159
20. máj 2015

ani my nehovorte som slobodny mam zatial dobru pracu zaklopem si ale pokazil som to pred tiždnom som všetky svoje peniaze minul v strip bare a trápimato že som kreten a dal som tie peniaze len tka preč za nič poriadne hovorim o sume okolo 1500e až 2000e .

dohna
22. máj 2015

80% z príjmu

natalym
22. máj 2015

Veľa.

1234lubka
22. máj 2015

uplne všetky..plus do debetu jak vzdy

bullinka
Autor odpoveď zmazal
Strana