Koľko peňazí mesačne potrebuje bezdetná 35-ročná žena?
Ahojte, kolko by malo stacit mesacne priemernej dospelej 35 ročnej zene na zivot?
Po zaplateni vsetkych povinnych vydavkov, bezny standard. Kolko by to malo byt? 1000 eur? Menej? / neratame dovolenky, ziadne zakroky apd. / bezne fungovanie bezdetnej slobodnej pracujucej zeny.
@anonym_autor až ti závidím 😂😂😂
@fadama naozaj mi nie je čo závidieť. Peniaze zdravie nenahradia...
@fadama naozaj mi nie je čo závidieť. Peniaze zdravie nenahradia...
@anonym_autor len aby si neskočila skorej ako do dôchodkového veku, potom ti budu peniaze na konte na tri veci
@anonym_autor len aby si neskočila skorej ako do dôchodkového veku, potom ti budu peniaze na konte na tri veci
@anonym_f06bfa nerozumiem teraz. Veď vravím, že ja sa dôchodku nedožijem, takže si peniaze užívam teraz a tu....
@anonym_f06bfa nerozumiem teraz. Veď vravím, že ja sa dôchodku nedožijem, takže si peniaze užívam teraz a tu....
@anonym_autor tak na čo potom dávaš na bok? A odkiaľ vieš na 100% že sa nedožiješ?
@anonym_autor tak na čo potom dávaš na bok? A odkiaľ vieš na 100% že sa nedožiješ?
@anonym_f06bfa ako píšem, aby som mala na DSS. Spomínam to v komentároch. Tak najprv mi napíšeš, že aby som nebola prekvapená, že skončím skôr ako v dôchodkovom veku a potom sa spýtaš, že ako viem, že sa ho nedožijem. Ty sa rozhodni najprv čo chceš napísať.
@anonym_f06bfa ako píšem, aby som mala na DSS. Spomínam to v komentároch. Tak najprv mi napíšeš, že aby som nebola prekvapená, že skončím skôr ako v dôchodkovom veku a potom sa spýtaš, že ako viem, že sa ho nedožijem. Ty sa rozhodni najprv čo chceš napísať.
@anonym_autor veď ani sama nevieš čo chceš
@anonym_autor veď ani sama nevieš čo chceš
@anonym_f06bfa ved sama ja praveze viem co chcem. Takto ako teraz mi to vyhovujem, mam ID, mam pracu. Ked nebudem schopna pracovat, budem mat plny iD a peniaze nasporene. Ked bude velmi zle, budem mat ID a peniaze z predaja bytu a auta. A ked bude uplne najhorsie, tak tu uz nebudem.
@amonet taky normalny bezny zivotny standard, aj kava vonku, aj kadernik, kozmetika, nechty, drogeria, make up, cvicenie, restika apd. Kolko by to malo byt?
@anonym_autor Tak to je už skôr nadštandard🙂)
@amonet taky normalny bezny zivotny standard, aj kava vonku, aj kadernik, kozmetika, nechty, drogeria, make up, cvicenie, restika apd. Kolko by to malo byt?
@anonym_autor Dalsi troll s vymyslenou temou, vsak kazda pricetna osoba sa taketo veci nepyta a vie snad pocitat a rozmyslat
@anonym_autor Dalsi troll s vymyslenou temou, vsak kazda pricetna osoba sa taketo veci nepyta a vie snad pocitat a rozmyslat
@mircalla aky som troll? Co znamena troll v tvojom ponimani? Mnoho ludi mi hovori, ze minam vela. Na jednu slobodnu dospelu zenu, ze 500 eur ma stacit. Tak sa pytam, kolko mina dospela slobodna zena na seba, mimo povinnych platieb. Je to naozaj 500 eur? V tejto dobe? Dnes som bola v auparku, 200 eur je prec. Nekupovala som ziadne megaznackove veci.. Jedna bunda, jedne cizmy.
@anonym_f06bfa ved sama ja praveze viem co chcem. Takto ako teraz mi to vyhovujem, mam ID, mam pracu. Ked nebudem schopna pracovat, budem mat plny iD a peniaze nasporene. Ked bude velmi zle, budem mat ID a peniaze z predaja bytu a auta. A ked bude uplne najhorsie, tak tu uz nebudem.
@anonym_autor na plný ID sa nespoliehaj 😂😂
@anonym_autor na plný ID sa nespoliehaj 😂😂
@anonym_f06bfa do uz teraz mam 55% a to este pracujem. Moja otazka znie, ze co vlastne si mi chcela tymto povedat. najprv,ze sa toho ani nedozijem a ked pisem, ze sa nedozijem, tak odkial to viem... skus si precitat diskusiu predtym, nez sa do nej zapojis. A nepraj chorym ludom zle, aby sa ti to nevratilo.
len si ich uži lebo do hrobu si ich fakt nevezmeš.Načo ti už budú dakde pod drnom.Ja napriklad ani nemám prehlad kde čo miniem..čo chcem si kúpim a je to.No ale tiež nemám deti.Odkedy vidím čoraz viac mladých bez príčiny pomaličky odchádzať a to zo dňa na deň kolkokrát, tak už tak nehanobím do ponožky.Nie je týždňa alebo mesiaca čo by som u nás v meste nevidela nejake parte 35 rokov plus mínus cca
@anonym_f06bfa do uz teraz mam 55% a to este pracujem. Moja otazka znie, ze co vlastne si mi chcela tymto povedat. najprv,ze sa toho ani nedozijem a ked pisem, ze sa nedozijem, tak odkial to viem... skus si precitat diskusiu predtym, nez sa do nej zapojis. A nepraj chorym ludom zle, aby sa ti to nevratilo.
@anonym_autor mám tiež 50%, mám vážnu dg ale ja takto nerozmýšľam jak ty 🙈
@anonym_autor mám tiež 50%, mám vážnu dg ale ja takto nerozmýšľam jak ty 🙈
@anonym_f06bfa mne uz dali, ze sa mi neprehodnocuje. Ze si mam poziadat az pri zhorseni zdravotneho stavu a uznaju potom uz plny. Podla vyjadrenia posudkovej lekarky. Dokial sa nezhorsi stav, ostava mi 55%.
@anonym_autor ty píšeš, že máš ID a časom budeš mať plnú výšku. No fakt netuším, či ten ID je dostatočný príjem, ak by si nemala prácu. Veď polovičný to je podľa mňa tak do cca 200 €??? 🤔
@anonym_autor ty píšeš, že máš ID a časom budeš mať plnú výšku. No fakt netuším, či ten ID je dostatočný príjem, ak by si nemala prácu. Veď polovičný to je podľa mňa tak do cca 200 €??? 🤔
@margotka17 nie celý ID očakávam že bude okolo 1300 - 1400 eur. K tomu príjem z prenájmu alebo z predaja bytu by mi mal poskytnúť peniaze v prípade potreby.
@margotka17 nie celý ID očakávam že bude okolo 1300 - 1400 eur. K tomu príjem z prenájmu alebo z predaja bytu by mi mal poskytnúť peniaze v prípade potreby.
@anonym_autor más veľké očakávania
@anonym_autor más veľké očakávania
@anonym_f06bfa je to predbežný výpočet SP podľa môjho osobného mzdového bodu. Informatívny. Aktuálne mám viac ako je 50% tejto sumy.
@anonym_autor tak to budeš mať peknú sumu. Aaaa, ešte otazocka? Bola si sa niekedy pozrieť v DSS? Možno by ti viac vyhovoval maličký domček s opatrovateľkou. Treba si teda vopred prejsť všetko, aby ťa potom isté veci nezaskocili. Napriek všetkým neduhom, ktoré píšeš, ti ja prajem pevné zdravíčko a veľa dobrých ľudí okolo seba 👍.
@anonym_autor ja som ako slobodná zarobila cca 2000€, 200 som dala na nájom, na živobytie cca 300 v priemere, zvyšok som si odkladala (investovala) 😄 dnes som takmer zahojená, mám 31. 😃 Neľutujem, ale to som ja, každá máme iné nároky.😌
@anonym_autor ja som ako slobodná zarobila cca 2000€, 200 som dala na nájom, na živobytie cca 300 v priemere, zvyšok som si odkladala (investovala) 😄 dnes som takmer zahojená, mám 31. 😃 Neľutujem, ale to som ja, každá máme iné nároky.😌
@anonym_a50194 ja toto obdobie už mám za sebou, žila som voľakedy z 250 eur mesačne. Dnes už je mi ľahšie, všetko mám vyplatené, peniaze nejaké našetrené, teraz môžem konečne spokojne žiť... kým sa dá..
@anonym_autor tak to budeš mať peknú sumu. Aaaa, ešte otazocka? Bola si sa niekedy pozrieť v DSS? Možno by ti viac vyhovoval maličký domček s opatrovateľkou. Treba si teda vopred prejsť všetko, aby ťa potom isté veci nezaskocili. Napriek všetkým neduhom, ktoré píšeš, ti ja prajem pevné zdravíčko a veľa dobrých ľudí okolo seba 👍.
@margotka17 samozrejme, ocina som mala v DSS. Ak sa rozvinie diagnóza, tak ma nezoberú do bežného zariadenia, ale budem potrebovať špecializované zariadenie. A tam je to viac menej všade rovnako - hrozné.
@gribka1 to mam aj ja, plus/minus, ale nejako mi to nevychadza. Mama mi hovori, ze si musim z vyplaty 1000 eur odlozit, ze vyhadzujem kvantum penazi na seba. Ja si odkladam 500 eur, zo zvysku zijem. Poplatim si zavazky, poistky, nieco usetrim a zvysok zijem. Ale vsetci mi vravia, ze pri mojom prijme by som mala usetrit minimalne 1000 aj viac.
@anonym_autor mne hlava neberie, prečo svoje finančné veci dospelá a inteligentná žena s niekym preberá, ani s najbližšími (mimo manžela)... Ja si ani vo sne neviem predstaviť debatu, ktorá by viedla k takýmto podrobnostiam.
@anonym_autor mne hlava neberie, prečo svoje finančné veci dospelá a inteligentná žena s niekym preberá, ani s najbližšími (mimo manžela)... Ja si ani vo sne neviem predstaviť debatu, ktorá by viedla k takýmto podrobnostiam.
@tiezjedna to ze to tebe neberie hlava ja nezmenim a ani za to nemozem. Mne to hlava tiez neberie, ze ludia v mojom okoli, speci z nojej rodiny maju tendenciu komentovat moj zivot. Mozno im vadi, ze po mne nebudu az tak vela dedit, ked si peniaze uzijem za zivota a nenecham sestrinim detom byt, auto a peniaze na ucte. Ja sama viem najlepšie, ze dnes tu si a zajtra byt nemusis. Uz som sa narodila druhy krat a zasili ma dokopy na operacnej sale ako mohli. Viem dobre, ze v sekunde sa moze zivot zmenit a nasporene peniaze na ucte ti zivot nezachrania. Ale mozno ti skvalitnia ten cas, ktory tu mame.
@anonym_autor čítala som viac tvojich komentárov v tejto diskusii a podla mňa je mnoho ľudí čo môžu len ticho závidieť môcť odložiť mesačne 500eur 😃 ja zarobím dobre, ale nie nadpriemerne a nerozhadzujem sa. Napríklad nechty si robím doma sama. Pedikúru idem 1x za 2 mesiace a ku kaderníčke 2-3x ročne ale ja si vlasy nefarbím. Ak by som si farbila ircote by som si to robila sama doma lebo mesačne by som za kaderníčku nedala +/- 100 eur 🫠 a napriek tomu všetkému sa mi nedarí každý mesiac odložiť 500 eur 😅 co by 500...vacsinou len okolo 200 aj to potom príde nejaký nečakaný výdavok ako nedávno pokazená práčka 😆 takže môžeš byť v tomto smere šťastná a spokojná ze sa ti finančné takto darí 😇
@anonym_autor diskusia na pobavenie, resp. niektore odpovede na pobavenie. ty ako slobodna, bezdetna, s vlastnym byvanim mas usetrit mesacne 1000€. na ta3 bola minuly tyzden diskusia s odbornikmi, so statistikami. bezna 4 clenna slovenska rodina dokaze teraz usetrit cca 150- 400€ mesacne, v zavislosti od vysky hypo. od januara to bude vyrazne menej. kopa zien len tu na mk zije s alkoholikmi, tyranmi, debilmi len preto, ze ziju v chlapovom byte a nemaju ani fuka na to, aby dokazali od chlapa odist. ale ty, zijuca vo vlastnom, bez deti, ak usetris 500€ mesacne, je to malo. naozaj velmi vtipne.

@sszuzu8 ja mam kadernicku 125 eur kazdy treti mesiac, nechty 40 eur, pedi 40 eur, botox 2x rocne 150 eur, raz rocne peptidy, kazdy mesiac normalne drogeria, kozmetika, jedlo, cvicenie, masaz, fyzio, anglictina 2x tyzdenne, divadlo, kino, restika, kaviaren, nejaka akcia, oblecenie, veci do bytu, do auta.
@anonym_autor až ti závidím 😂😂😂