icon

Koľko peňazí mesačne investujete do krásy so zvyšujúcim vekom?

Dnes o 15:43

Ahojte, takmer do 40tky som vôbec neriešila svoju pleť, mala som dobrú skincare, nechodila som nikde na nejak špeciálne procedúry a ošetrenia. Zlom nastal niekde po 40tke. Aktuálne mám 47 rokov a uvedomila som si, že investujem do seba dosť. Mesačne 40 eur nechty, 40 eur pedikúra, 40 eur mihy. Každé tri mesiace kaderník 120 eur, plazmaterapia očné okolie a vlasy 100 eur. Dva krát do roka peptidy 150 eur, botox do čela 180 eur. Chystám sa na jeseň na odstránenie pigmentových škvŕn. Ročne ma to vyjde takmer 3000 eur. A to som si dala robiť pred dvomi rokmi zirkónové korunky 6000 eur a teraz dva implantáty a tri korunky 2800 eur.

Nepočítam do toho fitko, masáže, kozmetiku, skincare produkty, nejaké výživové doplnky, proteíny, kolagény apd.

Tie, ktoré sa o seba so zvyšujúcim vekom staráte, koľko mimo kozmetiky a líčenia investujete do seba? Možno mesačne alebo ročne.

Téma je určená pre tie dámy, ktoré do seba musia alebo chcú investovať.
Tie, ktoré ste krásne a bezchybné vo vyššom veku geneticky - tíško vám závidíme, ale téma nebude určená vám.

Strana
z2
anonym_d5a918
Dnes o 15:50

..vieš, a prečo nie? Aj keby bolo tri krát viac, pokiaľ nato máš - super! 😊

anonym_d5a918
Dnes o 15:55

Mesačne: 50€ nechty, 20€ obočie, 50€ kozmetika. 1x za tri mesiace v priemere 100€ kaderníčka, 2x ročne botox čelo/okolie očí 360€. Dávala som si vybieliť zuby 300€. Pedikúra podľa potreby, raz za dva mes najmä v lete 35€. Každých 6-8 týždňov laminácia obočia 30€. Mám 31 rokov🙂

anonym_346fd7
Autor odpoveď zmazal
andrejka1974
Dnes o 16:21

@anonym_autor ja veľmi neinvestujem kadernícky raz za pól roka farbí ma manžel , nechty si nerobím ani kozmetiku proste som to nikdy nepotrebovala

anonym_deca0d
Dnes o 16:30

Mesacne: 20€ nechty, 30€ kozmetika, čistenie pleti u kozmetičky 1x za 3 mesiace 50€, pedikúra iba v lete 2-3x po 15€, kaderníčka každé 3 mesiace 50€, botox a pery raz za cca 9-10 mesiacov

stellarstar
Dnes o 16:31

Nula. Pedi a mani si robím sama, vlasy si strihám a farbím sama. Mám len čistiaci peeling, vodu na tvár a denný & nočný krém ale to zas nekupujem každý mesiac

autor
Dnes o 16:36
@stellarstar

Nula. Pedi a mani si robím sama, vlasy si strihám a farbím sama. Mám len čistiaci peeling, vodu na tvár a denný & nočný krém ale to zas nekupujem každý mesiac

@stellarstar táto téma nie je určená pre teba. Nie je dôvod do nej prispievať. Pekný deň.

stellarstar
Dnes o 16:46
@anonym_autor

@stellarstar táto téma nie je určená pre teba. Nie je dôvod do nej prispievať. Pekný deň.

@anonym_autor zabila si 🤣🤣🤣👍

anonym_9d9360
Dnes o 16:47

36 r. nelicim sa, mani a pedi si robim sama doma, umele mihalnice nie, ani botox, ani ziadne ine procedury. U mna len kadernik cca 100€ kazde 3-4 mes. a skincare - (spf, retinal, azelaova kys., vit. C a hydrat. krem) cca 50-70 € mes. Beznu kozmetiku ako sampon, telove mlieko, sprchac a pod, to nepocitam. Nevadilo by mi investovat do kvalitneho permanentneho makeupu (napr. obocie) alebo do chem. peelingu, ak by som ho potrebovala. Zatial ale nemam tu potrebu, tak mam vydavky celkom nizke.

windblue
Dnes o 16:49

Ak na to máš, tak investuj koľko ti je príjemné a neries druhých. Ja do seba investujeme minimum, veľa vecí sa dá zmeniť iba drahymi procedúrami, takže som sa akurát musela psychicky zmieriť s tým, čo zmeniť nejde. Asi to budeme takto mat väčšina, proste niekto ma na lepšie procedúry a produkty a niekto bude musieť prepočítavať ci si kúpi jeden krém 😌

anonym_9d9360
Dnes o 16:51

Vlastne by mi nevadilo investovat ani do manikury a pedikury, ale mam prilis jemne a citlive nechty, radsej si to robim sama, opatrne.

anonym_b7711a
Dnes o 17:01

@anonym_autor mám 47. Raz za pol roka botox 100€ glabela, (kam chodis ty? 180€ za jednu lokalitu? To je dosť veľa). Inak na ďalšie zakroky nechodím, mám šťastie že nemám vrásky. Kozmetika obyčajná Bione značka česká, spokojná som.
A potom fitko, sauna, iný sport to pravidelne, ale tam využívam aj miltisportku.
Kaderníčka 1x za 3 mesiace cca 100€. Nechty nejak neriešim nebaví ma sedieť dlho na manikúru 🙂
Veď keď máš peniaze, prečo nie, či zdá sa ti že minas moc?

anonym_668b48
Dnes o 17:04

kazde 3mesiace kadernicka cca 160eur
kazde 3 mesiace osetrenie pleti - peptidy,polynukleotidy, skinbooster atd .. cca 300eur
1x za rok botox cca 300eur
kazde 2mesiace laminacia obocko a lashlift 100eur
manikura pedikura asi raz za 2mesiace 80eur

to je teda vsetko ked nemam ratat masaze, fyzio, kozmetiku a tak 😀

anonym_035593
Dnes o 17:07

Nechty + pedikura- 50€
Vlasy 28€ zafarbenie odrastov (+ kazde 3m podstrihnutie) mam dlhe vlasy
Mihalnice 50€
Kozmetiku- peeling, cistenie a masky si robim doma sama
Cvicenie- doma
Plavanie- 2x do tyz. vstup 7€
Mam 38r
Pred 3r zvacsenie a uprava prsnikov 4700€+ predo. vysetrenia
Tento rok si chcem dat odstranit par znamienok- cenu zatial neviem 🙂

hagshop
Dnes o 17:10

Mydlo 1€ 😉
Vlasy si farbim sama, objednavam raz za pol roka. Strihanie vlasov u kadernika (dva krat do roka). Manikuru si robim sama. Neznasam dlhe nechty. Obyc. drogerka. Kremy typu "nad oko, pod oko, nocny - denny" nepouzivam.

autor
Dnes o 17:15
@hagshop

Mydlo 1€ 😉
Vlasy si farbim sama, objednavam raz za pol roka. Strihanie vlasov u kadernika (dva krat do roka). Manikuru si robim sama. Neznasam dlhe nechty. Obyc. drogerka. Kremy typu "nad oko, pod oko, nocny - denny" nepouzivam.

@hagshop super, blahoželám. Táto téma je určená pre tie z nás, ktoré investujú do seba a rada by som vedela koľko (ošetrenia, procedúry).

katka708
Dnes o 17:20

Manikúru si robím sama. Pedikura v lete 3x po 20€. V zime iba ak idem niekam (inak si ju robím sama)
Po 40ke už aj botox a pery raz ročne spolu cca 350€
Kaderníčka každé 2-3m po 60-70€
Kozmetička cca každé 2m 40€. V lete aj farbenie a laminacia mihalníc cca 20€
Uvazujem nad viečkami -plazma pen alebo niečo podobne.
Investujem do kórejskej, čínskej kozmetiky ale to tu nejdem počítať.
To je asi všetko

anonym_d03de7
Dnes o 17:26

@anonym_autor 0 eur,raz za pol roka lifting ked je v akcii za 120€.Pedikura,manukura nikdy.Kadernik raz zabpok roka za 40€.Tak vek je vek,ako podl mna vyhodene peniaze,mladsie aj tak nebudes vyzerat len skor umelo,ci napichane.Musi sa s tym zmierit ze je to prirodzene ze v 47 nebudes vyzerat na 30.Myslim si ze ja na to vyzerm na svoj vek ani mladsie ,ani starsie,akurat chodim behat kaudy den 30’-5km a to ma bavi viacej ako pedikura.

anonym_035593
Dnes o 17:27
@anonym_autor

@hagshop super, blahoželám. Táto téma je určená pre tie z nás, ktoré investujú do seba a rada by som vedela koľko (ošetrenia, procedúry).

@anonym_autor
Ale nechaj dámu ;) Super, ze sme sa dozvedeli, ze do seba mesacne investuje 1€ na mydlo 🙈 Myslim, ze by si niektore damy mali precitat tvoj prispevok aj viackrat, aby pochopili, ktore maju diskutovat a ktore sa nemaju vobec zapajat 😂

anonym_036b73
Dnes o 17:31

@anonym_autor miesto do " umelého skrášľovania " investujem peniaze do zdravej výživy - stravy a času na prípravu čerstvo uvareného jedla čo je na MK tak veľmi kritizované a odsudzované ☹ + osobného trénera vo fitku.
Od zdravého stravovania závisí zdravie pokožky, nechtov, vlasov, zubov.. celkového psychického aj fyzického zdravia a nemusím platiť za drahé umelé procedúry, ktoré aj tak nič neskrášlia, lebo telo sa vyživuje hlavne z vnútra a nie naplácaním tony rôznych drahých krémov a napichaných jedov... kupujem si len prírodné bio a esenciálne oleje...
Chodím pravidelne kaderníčke na strihanie a manikúru, pedikúru.. si robím sama, mám pekné a zdravé nechty bez plesní... nepotrebujem žiadne ozdravné kúry radšej miniem peniaze na poznávacie zájazdy a dovolenky s rodinou 🙂
Investujem do seba, ale inak ako ty.

anonym_5983b8
Dnes o 17:34

200e mesacne (mihalnice, manikura, pedikura, kadernicka)
Mam 30 rokov a tento rok chcem zacat aj s botoxom na pravidelnej baze nakolko to zacina byt potrebne
A potom mam raz za cas nejaku upravu momentalne chodim na laserovu epilaciu, predtym to bola rhinoplastika, po laseri by som chcela prsia

anonym_d03de7
Dnes o 17:35
@anonym_036b73

@anonym_autor miesto do " umelého skrášľovania " investujem peniaze do zdravej výživy - stravy a času na prípravu čerstvo uvareného jedla čo je na MK tak veľmi kritizované a odsudzované ☹ + osobného trénera vo fitku.
Od zdravého stravovania závisí zdravie pokožky, nechtov, vlasov, zubov.. celkového psychického aj fyzického zdravia a nemusím platiť za drahé umelé procedúry, ktoré aj tak nič neskrášlia, lebo telo sa vyživuje hlavne z vnútra a nie naplácaním tony rôznych drahých krémov a napichaných jedov... kupujem si len prírodné bio a esenciálne oleje...
Chodím pravidelne kaderníčke na strihanie a manikúru, pedikúru.. si robím sama, mám pekné a zdravé nechty bez plesní... nepotrebujem žiadne ozdravné kúry radšej miniem peniaze na poznávacie zájazdy a dovolenky s rodinou 🙂

@anonym_036b73 a este ked vidim tie pedikurky ako to robia,viacere bez rukavic,ktovie ako tie nastroje dezinfikuju,inak s tebou suhlasim o tej vyzive zvnutra.A co si varis kazdy den?Ja sa teraz zaoberam AIP stravovanim.Ak by sim mala peniaze radsej ich vyhodim zabkuchara ktory by varil pritizapalovo a vyzivne,nie na botox a veci po ktorych zeny vyzeraju tak nafuknuto.

anonym_5983b8
Dnes o 17:39

200e mesacne (mihalnice, manikura, pedikura, kadernicka)
Mam 30 rokov a tento rok chcem zacat aj s botoxom na pravidelnej baze nakolko to zacina byt potrebne
A potom mam raz za cas nejaku upravu momentalne chodim na laserovu epilaciu, predtym to bola rhinoplastika, po laseri by som chcela prsia
Objednana som na bielenie zubov + 2 zubne implantaty, predtym som nosila neviditelny strojcek za 3000e, do fitka planujem zacat chodit po matwrskej, momentalne len cvicenie doma
Neviem neriesim to, ked su peniaze navyse tak idem na vsetko co chcem

anonym_58b6f7
Dnes o 17:41

@anonym_autor mal 45 a nepoužívam nič, okrem mandľového krému za 5e z drogérie. A raz za 2 mesiace kaderníčka farbenie+ strihanie 50e

autor
Dnes o 17:44
@anonym_d03de7

@anonym_036b73 a este ked vidim tie pedikurky ako to robia,viacere bez rukavic,ktovie ako tie nastroje dezinfikuju,inak s tebou suhlasim o tej vyzive zvnutra.A co si varis kazdy den?Ja sa teraz zaoberam AIP stravovanim.Ak by sim mala peniaze radsej ich vyhodim zabkuchara ktory by varil pritizapalovo a vyzivne,nie na botox a veci po ktorych zeny vyzeraju tak nafuknuto.

@anonym_d03de7 chodím na medicínsku pedikúru. Všetko vydenzifikované, v rukaviciach, s rúškom apd.

marca12
Dnes o 17:45

Ked ti to robi radost,kludne do seba investuj. Ja chodim na nechty kazde 3 tyzdne,pedikura kazdy mesiac v lete,v zime raz za 2-3 mesiace,kozmetika kazdy mesiac,obcas masaz. Hlavne na kozmetiku chodim velmi rada,je to uzasny relax a nelutujem ani cent. Planujem aj botox,ale toho sa zatial bojim,tak to odkladam na neskor.

marca12
Dnes o 17:49
@anonym_036b73

@anonym_036b73 No vidis a toto vsetko vymenovane stiham aj ja a plus este kozmetiku,ktora je pre mna hlavne o relaxe. A ako si mozes dovolit urazat pedikerky? Vsetky hadzes do jedneho vreca? Moja pedikerka je pedant na hygienu a to ja som velka fajnovka,takze si davam sakra pozor ku komu ides.

anonym_036b73
Dnes o 17:53
@marca12

@anonym_036b73 No vidis a toto vsetko vymenovane stiham aj ja a plus este kozmetiku,ktora je pre mna hlavne o relaxe. A ako si mozes dovolit urazat pedikerky? Vsetky hadzes do jedneho vreca? Moja pedikerka je pedant na hygienu a to ja som velka fajnovka,takze si davam sakra pozor ku komu ides.

@anonym_5983b8 súhlasím s tou dezinfekciou, pár krát som sa nechala nahovoriť kamarátkou na kozmetiku, vždy sa mi po nej pleť zhoršila a to som bola u rôznych kozmetičiek. Ako si spomenula preferujem čerstvú protizápalovú stravu, používam rôzne bylinky a koreniny pri varení, ktoré si nosím, dám priniesť zo zahraničia, alebo sama nazbieram...
@marca12 žiadnu pedikérku som tu nespomenula ani neurazila, nikdy som u žiadnej nebola.

tilly
Dnes o 17:55

Radšej to už nerátam. A to cvičím doma, urobili sme z jednej miestnosti malé fitko, takže šetrím aspoň tam 😂.
Chcela by som ešte zaradiť hydrofacial, možno časom botox, ale nie čelo, skôr kútiky úst a kyselinu do brady. Aj pery zvažujem len jemne pichnúť, aby boli ako kedysi.
Výživových doplnkov beriem stále viac 😂. Kreatín, proteín, omega, inosytol, niečo na vlasy...

anonym_427885
Dnes o 18:15
@anonym_autor

@anonym_autor
Dnes som pozerala starý film s Meg Ryan. Podľa mňa skončíš podobne. Po päťdesiatke už nebudeš vedieť, kde prestať, a po šesťdesiatke budeš len karikatúrou svojho bývalého ja.

Strana
z2