Koľko peňazí miniete denne na bežné výdavky?
Nerátam poplatky za paušál atd.. skôr také ze jedlo benzín a iné veci
Priemerne aj s tankovanim a stravou, a drogeriou cca 20 na deň pre dvoch. Varíme si doma a nakupujeme si planovane
Ja mam kamarata, co zije sam. A on neminie na jedlo skoro nic. Stravuje sa v praci, ma stravne listky, co mu na obedy postacuje. Okrem toho vari jedla ako vajcove halusky, spagety s morcadelou, granatir a polievky, co ma na cca 2 dni. Ked ma polievku, nema nic ine. Maso ma mozno 1 x za dva tri tyzdne, aj to kuracie na prirodno. Takze ked bude niekto varit takto ze same mucne, lacne jedla, tak ano, vela usetri. On si ale nekupi ani ovocie, obcas zeleninu v sezone v lete,ze papriku alebo salat.
My sme dvaja a na deň minieme v priemere 10€ -15€ spolu za dvoch .
Asi je jedno kolko denne miniem...teraz poslednych 5 dni minimalne 150-200€ denne lebo sme na dovolenke, ranajky z Billy, potom vstupenky, obed, snack, nejake drobnosti, zachod, voda a vecer sme zas hladny tak pizza...prideme domov zajtra a do utorka snáď vydrzime z domacich zasob a potom cca 200€ nakup (cakame hosti na hody takze nakup riadny a nejake vino, pivo, tvrde...plus pojdeme sesterkinu malu pozriet tak nakup plus nejake peniaze...potom dcera narodky tak cca 150€ pocitam motokary a pizzu. Pomedzi to sa budem snazit nikam nechodiť a neminat...
Najlepšie chodiť na nákup napr raz do týždňa alebo raz za 10dni a potom už len do malých potravín pečivo alebo šunku.. na kávu moc ani nechodíme lebo máme dobrú kávu aj doma.. tak si vziať so sebou .. vodu si stále beriem do auta a na benzínke nekupujem nič napr.. a ja miniem niekedy 10-20 e niekedy 80 na nákup. Dnes sme nikde neboli a minula som 70€(bol tu kuriér) 😂🙊 ale inak sú aj dva tri dni kedy neminiem nič...mohli by byť takýc dni viac

Včera som minula 26 eur v potravinách na mini nákup, muž bol v meste kúpil ponorné čerpadlo 65 eur aj naftu do auta za 70 eur. Dnes nejdeme nič kupovať, keďže potraviny máme nakúpené a chlieb zo včera dnes dojeme. No už nám volali, že dovezú pondelok plot. Je to veľmi individuálne, ktorý deň sa koľko míňa v ktorej domácnosti.