Koľko peňazí utratíte za veľký nákup?
Ahojte koľko tak miniete za väčší nákup keď už doma fakt nič nie je? Sme dvaja ročné dieťa a mačka.
Tak dokopy cca 130€ sme 4 . Syn má veľmi špecifickú stravu ako autista má len svoje jedlá ktoré zje len jeden druh jugurtu a podobne
ak nic nemam doma? aj 150-200EUR/mam spajzu, kupujem a varim vsetko, nieco proste potrebujem aj doplnit :DD maso kapitola sama o sebe.. to ak ideme jednorazovo nechame na farme aj 200EUR, ak mi donesu s druzstva tak ratam ta 10EUR/ks a pod.../. Pre 3. Ak aj psovi, tak tomu kupujem vrece granul za 60EUR na cca mesiac.
cca 120e...každý týždeň...
Na tyzden mame vyclenenych 150 eur
Sme 4 (2 dospeli a 2 mensie deti) a minieme 150 eur tyzdenne ( plus vajicka mam od rodicov, mlieko a rozky dokupujem zvlast farmarske/ kvaskove, v strede tyzdna dokupim este ovocie).
Ale teda, ja som na materskej, muz ma 100% HO, co je ine, ako ked sa stravuje cela rodina v praci/ skolach. A myslim, ze nakupujeme zdravo ( sunky od 90%, maso len od slovenskych chovatelov, vela ovocia a zeleniny).
Ja nakupujem pre troch cca 2x tyzdenne za cca 60 - 80 eur, ale stravujeme sa doma. A od jari do jesene mam ovocie, zeleninu od rodicov, aj domace vajicka, co je dost velka uspora.
Chodime nakupovat raz tyzdenne a je to od 100 do 200. Podla toho, ako sa minaju zasoby. Takze keby ozaj nic nie je, tak min tych 180-200€. Sme 2+2.
odpovede ma potesili,lebo som myslela,ze prehnane minam,ale vidim,ze kazda to tak ma,sme 4 a naozaj ceny hrozne narastli a mala ma este alergiu na mliecnu bielkovinu,cize jej vyrobky dvakrat tak drahe

To sa nedá napísať každý v tom veľkom nákupe kúpi niečo iné.Ja robím nákup za 200 eur, ale kúpim veľa masa a to si naporcujem, prášok, ryžu všetko....a potom len ovocie a čo mi náhodou chyba, občas pečivo..inak ho mrazim