icon

Koľko peňazí vám ostáva na život?

20. apr 2023

Ahojte, koľko vám zostane po vyplatení všetkých poplatkov na život? Myslím na stravu, lieky atď.

Strana
z3
mamina7070
21. apr 2023

@hellwant a svagrinu budes potom vyplacat z domu ?

kvetinka75
21. apr 2023

@mamina7070 toto ma tiež zaujíma,

hellwant
21. apr 2023

@mamina7070 Ona ostane v dome, spodok bude jej po svokrovcoch, je sama 45 rocna, nie je spolocensky typ s vynimkou rodiny a par kamosiek nikde nechodi mimo prace. Kazdopadne, jednu svagrinu som uz vyplatil. Ak bude chciet aj tato, vyplatim ju, ale ona tazko niekde bude chciet odist a byt sama.

floki1994
21. apr 2023

Mne okolo 1000 a manzelovi okolo 800...a z toho platime potom stravu, lieky, benzin atd...ale toto je velmi individualne ..

mateson
21. apr 2023

@hellwant v poriadku ak ste s tým v pohode. Ale myslím, že pre väčšinu ľudí je bývať so svokrovcami nočná mora. Myslím, že u vás hraje rolu aj to, že chlap je za nevestu. Možno ak by tvoja žena mala takto bývať s tvojimi rodičmi nebolo by to také ružové. Keď tu čítam tie story o svokrách. A možno nie, neviem. Taktiež veľa manželstiev nevydrží takýto život. V každom prípade , je to fakt veľký kompromis toto. Pre veľa ľudí neprijateľný, pre mňa osobne tiež. To sa radšej budú trápiť s tou hypo.

hellwant
21. apr 2023

@mateson Ano na zaciatku to bol tazke- kym sme vrch neprerobili, boli tam iba izby, nie wc, ci kuchyna, ani vyvody na odpad, ci vodu, ale od vtedy je to ok, svokra ak sa pohneva so zenou, ci so mnou, zavrie sa dolu a vykecava sa muzovi, ten je ticho sem tam prikyvne pozera sport- cely zivot bol pod papucou a este je to tichy chlap😅

Strana
z3