Koľko platíte mesačne za 1-izbový byt?
Ahojte, prosím vás koľko máte mesačný predpis v 1 izbovom byte? Rozmýšľame kúpiť, ale poplatky sú na tak malý byt šialené.
@zic radiator je len v izbe a kuchyni, na chodbe nie je. Ktovie veru, co je vlastne za tym.
mozno taka klasika - radiatory na 5ke a okienka na vetracku celu zimu...
@zic tazko povedat. Vraj tam vela a este aj viac platia aj susedia. Povedali mi v spravcovskej
Tak to musíte mať úver lebo to nieje normálna suma
A nemas nahodou rozpis platieb k nahliadnutiu k tomu bytu? Predpis od spravcu myslim... ze ktore konkretne polozky co stoja.
@michal711 ? Co to ma s uverom?
Úver na bytový dom/panelák, poskytuje sa napríklad na zateplenie, výstavbu vytahu a podobne. Potom ho hradia vlastníci, čím sa zvyšujú náklady za byt.
@macilka ale to sa rata do fondu oprav nie? To by mi spravkyna povedala. Tu je problem vela teplej vody ale hlavne to kurenie je velmi prepisknute. Este moze byt aj (ale to by snad neboli aj pri inych bytoch take vysoke platby), ze kuria pri otvorenych oknach
Áno, do fondu opráv. Ja som len vysvetlila, aký úver mal michal711 pravdepodobne na mysli.
@macilka aha chapem

Moze byt, ze mestska teplaren ich ojebabrava (zakonne)... proste straty po ceste a dostanu to vyuctovane oni ako dom... Za "starych cias" to bolo aj v BA v nasom dome... ze chodniky vykurene v zime a posledny dom na konci potrubia doplatil zvysok co chybalo na kureni... tak mozno aj tam je problem.
Ciste teoreticky, aj v 1 izbaku moze byt viac ako 1 radiator (kuchyna, chodba, kupelna) ... samozrejme to nic nemeni na fakte, ze platia vela... len teda, ze mozu kurit ako besn1 hned v 3-4 miestostiach / radiatoroch vramci jednoizbaku. Ale rozhodne zaujimava case study 🙂